travelcircus

Magic Over Disneyland® Paris 19., 23. og 25. Januar 2023

Boulevard de Parc, 77777 Marne-la-Vallée
Se på kort

Magic Over Disneyland® Paris 19., 23. og 25. Januar 2023

Magisk vinterferie med et fortryllende lysshow på nattehimlen

Inklusive

 • 2 overnatninger på et Disney® temahotel

 • 2 dages adgang til både Disneyland® Paris og Walt Disney Studios®

 • Billetter til Magic over Disney® enten den 19., 23. eller 25. januar 2023

 • Shuttlebus til og fra parken (undtaget Davy Crockett Ranch)

 • Parkering

Det er vi vilde med

 • Overnatning for op til 6 personer + baby

 • Længere åbningstider, privilegeret adgang og tidlig indgang

 • Adgang til begge parker med Hopper ticket

Jubilæum: 30 fortryllende år i Disneyland® Paris! Glæd dig til et nyt, spektakulært natteshow! Ankom den 18., 22. eller 24. januar 2023, og oplev magiske øjeblikke i Disneyland® Paris med to dages ophold.

Inklusive

 • 2 overnatninger på et Disney® temahotel

 • 2 dages adgang til både Disneyland® Paris og Walt Disney Studios®

 • Billetter til Magic over Disney® enten den 19., 23. eller 25. januar 2023

 • Shuttlebus til og fra parken (undtaget Davy Crockett Ranch)

 • Parkering

2

Vælg tilvalg

Tilgængelige tilvalg afhænger af det valgte værelse. Du har mulighed for at booke ekstra oplevelser, fx massage, spa, tennisbane, fodboldtræning for børn m.m. Vælg værelse først.

Beskrivelse

Magic Over Disney® den 19., 23. og 25. Januar 2023

Disneyland® Paris er lige så berømt for sine forlystelser og gennemførte designs som for sine storslåede events og shows ved højtiderne - fx pyntes Disney®-parkerne med masser af gys op til Halloween, ligesom tegnefilmenes skurke og hekse giver publikum gåsehud. Vintertiden indbyder modsat til at skabe lys og håb, der kan jage mørket bort - derfor har forlystelsesparken i Paris endnu en gang har fundet på noget helt særligt: Fra januar til begyndelsen af maj forvandles Disneyland® Paris til et sandt lysparadis, dedikeret til udvalgte scener i de populære Disney®-film. 

Magic over Disney® i Disneyland® Paris bliver en fortryllende oplevelse: Den 19., 23. og 25. januar 2023 vil Disneyland® Paris stråle! Et spektakulært lysshow vil opstå på himlen over parken, mens ikoniske Disney®-figurer kommer til live for øjnene af dig. Glæd dig til lysmagi, et smil på læben og uforglemmelige øjeblikke!

Overnatning i Disneyland® Paris – Masser af ekstra magisk ferietid

Vågn op og vær i Disneyland® Paris på kun få minutter - hvordan lyder det? Under dit besøg i Disneyland® Paris vil drømmen om at bo i dine yndlingsfilm gå i opfyldelse! Men det er ikke det hele: Når du bor på et Disney® Hotel, får du op til to ekstra magiske timer i parkerne. Som gæst på de officielle Disney®-hoteller har du også privilegeret adgang til visse områder før den normale åbningstid.

Mickey, Anders And og alle vennerne venter på at tage en selfie med dig. Nogle af parkerne åbner desuden tidligere for dig, så du får en unik mulighed for at tage en runde i parken før alle andre. Forkæl dig selv med disse ekstra timer med masser af Disney-magi så dit ophold bliver endnu mere uforglemmeligt!

Dine bookingmuligheder for Magic Over Disney® i Disneyland® Paris:

2 nætter på et Disney® temahotel og 2 dages adgang til begge Disney® Parker

Husk: Magic Over Disneyland® Paris-showene vil finde sted om aftenen den 19., 23. og 25. januar 2023.

Vælg mellem følgende Disney®-hoteller:

 • 4s Disney's Hotel New York - The Art of Marvel - mød Spider-Man og få en selfie *
 • Disney's Hotel Santa Fe - med Route 66-fornemmelse og New Mexico-design
 • Disney's Hotel Cheyenne - en lille by i det vilde vesten
 • Disney's Sequoia Lodge - med inspiration fra USA's nationalparker
 • 4s Disney's Newport Bay Club - maritim atmosfære og New England-stil
 • Disney's Davy Crockett Ranch - hyggelige hytter midt i naturen (kun for gæster i bil)

OBS: Book dit tidsrum til Spider-Man på forhånd via Disneyland® Paris-appen

Disneyland® Paris - To parker, to temaer

Disneyland® Paris har to seperate parker, der hver især byder på en række forskellige teamer og forlystelser, shows og begivenheder:

Disneyland® Park: Disneyland® Park er opdelt i fem forskellige lande, blandt andet Adventureland og Fantasyland, og er den mest besøgte temapark i hele Europa. Der er masser af hæsblæsende forlystelser såsom Indiana Jones Roller Coaster og det berømte Space Mountain, ligesom der er unikke shows og farverige arrangementer med alle dine favoritter, blandt andet Anders And, Mickey Mouse og Olaf, som altid er klar til et foto.

Walt Disney Studios®: Den anden store temapark i Disneyland Paris handler om de film, som du kender og elsker. Tag et smugkig bag kulisserne, og find ud af, hvordan din yndlings-Disney-film blev lavet. Bliver du inspireret, kan du lave din egen tegneseriefigur! Ligesom i Disneyland® Park er der også shows med forskellige temaer, koncerter og forlystelser. Tør du tage en tur op i Tower of Terror? Eller vil du redde verden sammen med Spiderman, Iron Man og de andre superhelte i det nye Avengers Campus?

Og det bedste af det hele: Med din "Hopper-billet" kan du skifte mellem de to parker når som helst!


 • Overnatning på det reserverede hotel
 • Inklusiv billetter til Magic Over Disney® den 19., 23. eller 25. Januar 2023
 • Inklusiv Hopper-billetter til både Disneyland® Paris & Walt Disney Studios® (vælg frit dage og skift mellem parkerne, når du vil)
 • Magic Extra Time: Tidligere åbningstider udelukkende for gæster på Disney Hotels (afhængigt af tilgængelighed).
 • Gratis shuttlebus til parkerne (Disney's Davy Crockett Ranch undtaget)
 • Gratis parkering.
 • Morgenmad er ikke inkluderet
  • Bemærk venligst: Mod et tillægsgebyr kan du bestille halvpension og helpension. Når du booker disse ekstra ydelser, vil du få madkuponer i hotellets reception, som du kan indløse på restauranter i Disney®-parkerne, Disney®-hotellerne og Disney® Village. Dette gælder ikke for følgende restauranter: McDonald's®, Planet Hollywood®, Rainforest Cafe®, King Ludwig®, Castle®, Starbucks, Earl of Sandwich®, Five Guys®, Vapiano®.

Juridisk bemærkning: Oplevelser, shows, forlystelser, begivenheder og andre arrangementer kan ændres, udsættes eller aflyses uden varsel på grund af uundgåelige og ekstraordinære omstændigheder.

Fordi Disneyland Paris har åbent hele året rundt, kan visse attraktioner være lukket på grund af renovering og vedligeholdelse. Alle oplysninger om igangværende og fremtidige renoveringer kan findes her: Vælg først dato for dit besøg, scroll ned og find menuen “Vælg din park” samt filteret “Åbne attraktioner”.

Vigtig information om din rejse:

Det er dit eget ansvar at orientere dig inden din rejse om de gældende nationale/regionale covid-restriktioner. Du kan desuden finde aktuelle rejsevejledninger på Udenrigsministeriets hjemmeside . Hvis du ikke må rejse på grund af de gældende regler, bedes du kontakte vores kundeservice. Der kan desuden i øjeblikket være afvigelser i servicen/tilbuddet på stedet. Disse eventuelle begrænsninger vil primært vedrøre eventuelle wellness-/fitnessområder samt eventuelt restaurant- og barområder.

Du har selv ansvar for at holde dig opdateret om de gældende regler på stedet, inden du rejser. De aktuelle corona-regler og sikkerhedsforanstaltninger i Disneyland® Paris kan findes her.

Ved grupperejser bedes du ved ankomst henvende dig i receptionen.

Tjek venligst, at alle oplysninger, herunder børnenes alder, er korrekt angivet i reservationsbekræftelsen. Du skal have en udskrevet kopi af din reservationsbekræftelse med til check-in på dit hotel. For at komme ind i parken behøver du ikke længere at registrere dig på forhånd på internettet. I hotellets reception vil du modtage dine billetter til forlystelsesparkerne, allerede før du er tjekket ind på dit værelse.

Ekstraservices

 • Turistskat: inkluderet
 • Kæledyr: ikke tilladt
 • Wifi: inkluderet
 • Parkering: gratis

Maksimal belægning:

 • Disney's Hotel Santa Fe: max. 4 personer + 1 baby op til 2 år gammel
 • Disney's Hotel Newport Bay Club: max. 4 personer + 1 baby op til 2 år gammel
 • Disney's Hotel New York - The Art of Marvel: 4 personer + 1 baby op til 2 år gammel
 • Disney's Hotel Cheyenne: max. 4 personer + 1 baby op til 2 år gammel
 • Disney's Hotel Davy Crockett Ranch i Trapper Tribe Cabin: max. 6 personer + 1 baby op til 2 år gammel
 • Disney's Hotel Sequoia Lodge: max. 4 personer + 1 baby op til 2 år gammel

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) generelle forretningsbetingelser for rejseaftaler

For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført.

Afbestilling kan ske uden gebyr op til 90 dage før ankomst.

Du kan annullere din rejse gratis op til 90 dage før ankomst og i stedet modtage et rejsegavekort til værdien af din booking (minus eventuel tilkøbt forsikring). Gavekortet er gyldigt i tre år, og du kan bruge det fleksibelt til at booke en senere ankomstdato eller til et andet Travelcircus-rejsetilbud.

Hvis du ønsker at gøre brug af denne mulighed, bedes du kontakte vores kundeservice op til 90 dage før ankomst. Send din e-mail til [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Fra den 89. dag før den aftalte rejsedato vil Travelcircus opkræve 95 % af rejsens pris, hvis du vælger at afbestille rejsen.

Navneændring på billetterne er muligt op til 30 dage før ankomst.

Vigtig information om din rejse:

Det er dit eget ansvar at orientere dig inden din rejse om de gældende nationale/regionale covid-restriktioner. Du kan desuden finde aktuelle rejsevejledninger på Udenrigsministeriets hjemmeside . Hvis du ikke må rejse på grund af de gældende regler, bedes du kontakte vores kundeservice. Der kan desuden i øjeblikket være afvigelser i servicen/tilbuddet på stedet. Disse eventuelle begrænsninger vil primært vedrøre eventuelle wellness-/fitnessområder samt eventuelt restaurant- og barområder.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Disneyland® Paris ligger ca. 30 km øst for Paris' centrum og er let tilgængeligt med offentlig transport eller bil:

Hvis du kommer i bil fra Tyskland, skal du tage A1 mod Paris, passere Charles de Gaulle lufthavn og derefter følge A104, indtil du ser skiltene mod "Marne-la-Vallée". Tag derefter afkørsel 14 "Parc Disney®". Adressen er:

Boulevard de Parc, 77700 Serris/Coupvray, Frankrig.

Hvis du rejser med tog, kan du tage RER A fra stationen "Châtelet - Les Halles" til "Gare de Marne la Vallée Chessy", som holdestedet lige uden for Disneyland® hedder.

Fra Paris-Charles de Gaulle lufthavn tager det kun 10 minutter med TGV at komme til Disneyland® Paris.

FAQ

Den magiske begivenhed finder sted den 19., 23. og 25. januar 2023.

Der tilbydes gratis transport til parkerne fra alle temahotellerne, og tilbage igen.

Du kan vælge mellem et af hotellerne med Disney®-tema.

Du får billetter til begge forlystelsesparker.

Ja, men mod egen betaling - morgenmad er ikke inkluderet i prisen i dette tilbud.

Du skal blot hente dem i hotellets reception ved ankomsten. Du modtager dine billetter inden check-in.

Ja, du kan endda parkere gratis.