Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os

Magic Over Disney i Disneyland Paris november 2023 og januar 2024

Boulevard de Parc, 77777 Marne-la-Vallée
Se på kort

Magic Over Disney i Disneyland Paris november 2023 og januar 2024

Se de magiske lysshows, få masser af VIP-fordele & bo på Disney-hotel!

Inklusive

 • 2 overnatninger på et Disney® temahotel

 • 3 dagsbilletter - oplev både Disneyland® Paris og Walt Disney Studios®!

 • Billetter til aften-eventet Magic over Disney® November 2023 eller januar 2024

 • Shuttlebus til og fra parken

 • Parkering

 • Efter booking modtager du en Disneyland® Paris rejseguide fra os.

Det er vi vilde med

 • Overnatning for op til 4 personer + baby (Børn over 11 år gælder som voksne)

 • VIP-fordele - fx længere åbningstider og morgen-entré 1 time før andre gæster

 • Entré til begge parker med Hopper-billet

 • Lysshow den 06. og 08.11.2023 og den 17., 22. og 24.01.2024

Den 06. og 08. november 2023 og 17., 22. og 24. januar 2024 vil Disneyland® Park stråle i fantastisk pragt med et spektakulært lysshow!

Inklusive

 • 2 overnatninger på et Disney® temahotel

 • 3 dagsbilletter - oplev både Disneyland® Paris og Walt Disney Studios®!

 • Billetter til aften-eventet Magic over Disney® November 2023 eller januar 2024

 • Shuttlebus til og fra parken

 • Parkering

 • Efter booking modtager du en Disneyland® Paris rejseguide fra os.

Beskrivelse

Magic Over Disney® den 6. eller 8.November 2023 - eller den 17., 22. eller 24. januar 2024

Disneyland® Paris er kendt for sine storslåede events og parader såvel som fantastiske sæsonfester – for eksempel Halloween i Disneyland® Paris eller Disney's® Magical Fireworks & Bonfire i november. Det kommer derfor ikke som en overraskelse, at den største forlystelsespark i Europa endnu engang slår dørene op for et helt særligt event: I november 2023 samt januar 2024 forvandler Disneyland® Paris sig til ét stort farvestrålende lys-paradis, hvor alle dine favoritter fra Disney®-filmene står i centrum.

Vidunderligt magisk - Magic over Disney® i Disneyland® Paris! Den 6. og 8. november 2023 samt 17., 22. og 24. Januar 2024 vil Disneyland® Paris stråle i fortryllende farver! På nattehimlen over parken vil du kunne opleve et storslået lysshow, hvor de ikoniske Disney®-karakterer træder ud i virkeligheden! Glæd dig til lysmagi, smil på læben og mindeværdige øjeblikke for store og små!```

Overnatning på Disney®-hotel

Vågn op og vær i Disneyland® Paris på kun få minutter - hvordan lyder det? Under dit besøg i Disneyland® Paris kan du bo midt i dine yndlingsfilm! Vælg selv hvilket af de flotte og detaljerige Disney®-hoteller, du vil overnatte på:

4⭑ Disney Hotel New York - The Art of Marvel

Marvel-udstilling - Pool - Fitnesscenter - Shuttlebus eller 10 minutters gåtur

Blandt de mere end 350 Marvel-kunstværker kan du også møde dine yndlingshelte og få et uforglemmeligt ophold med ægte New Yorker-stemning. Er du vild med vand, kan du snuppe en dukkert i Metro Pool, elsker du at være kreativ, kan du tegne din egen tegneserie i workshoppen, og har du lyst til fitness, kan du træne løs i Metro Health Club. Hop på den gratis shuttlebus til parken, eller tag gåturen på 10 minutter fra hotellet til parkens indgang.

4⭑ Disney Newport Bay Club

Søudsigt - Pool - Sauna - Shuttlebus eller 15 minutters gåtur

Ohøj og hop ombord! Dette hotel ligger direkte ved Disneyland-søen, så her byder Mickey og Minnie Mouse dig velkommen på et maritimt inspireret ophold med 1920'er-stil. Spis i Yacht Club, slap af i de indendørs og udendørs pools, eller bliv varmet godt op i hotellets sauna. Turen fra hotellet til Disney-parkerne er nem, for du kan enten tage den gratis shuttlebus eller gå derhen på ca. 15 minutter.

3⭑ Disney Sequoia Lodge

Smuk skov og naturområder - Pool - Fitness - Shuttlebus eller 15 minutters gåtur

Du kan se frem til et grønt og fredeligt ophold, når du vælger et værelse på Disney Sequoia Lodge. Lodgen er omgivet af over 500 specialimporterede amerikanske og canadiske redwoods, så du kan mærke den helt særlige stemning af at være midt i den nordamerikanske natur! Slap af med en drink ved den åbne pejs, snup en dukkert i Quarry Pool, eller fyr den af i fitnesscentret. Familiens små eventyrere kan se frem til legeområdet med tegnefilm og videospil. Tag til Disney-parkerne med den gratis shuttlebus, eller gå derhen på ca. 15 minutter til fods.

3⭑ Disney Hotel Cheyenne

Inden- og udendørs legepladser - Ponyridning - Shuttlebus eller 10 minutters gåtur

Yiha! Rid ud i det vilde vesten sammen med Woody, Buzz Lightyear og de andre Toy Story-helte. For familiens western-elskere er der både indendørs og udendørs legeplads med flotte temaer - og du kan endda prøve at ride på en pony! Disneyland® Paris ligger kun 20 minutters gang derfra, eller du kan tage den gratis shuttlebus til parkerne.

2⭑ Disney Hotel Santa Fe

Route 66-design - Legeområde - Shuttlebus eller 20 minutters gåtur

Har du benzin i blodet og elsker du Cars? Så er hotellet med Route 66-stemning, Lightning McQueen og hans venner det perfekte sted for dig! Ud over den lækre mexicanske mad kan du og din familie tage snapshots med jeres Disney-helte. De små Disney-fans vil især kunne se frem til legeområdet. Du kan komme til parkerne til fods på 20 minutter, eller benytte den gratis shuttlebus frem og tilbage.

På hotel i Disneyland® Paris – Magiske VIP-fordele

Magic Extra Time: Når du bor på et Disney® Hotel, får du op til to ekstra magiske timer i parkerne!

Som gæst på de officielle Disney®-hoteller har du nemlig VIP-adgang til visse områder i parken før den normale åbningstid, hvor Mickey, Anders And og alle vennerne venter på at tage en selfie med dig. Udvalgte forlystelser åbner også i dette tidsrum, så du som VIP får en unik mulighed for at tage en runde i parken før alle andre - glæd dig til at have ekstra god tid med masser af Disney-magi!

Inkluderet i din billet til Magic Over Disney® i Disneyland® Paris:

 • 2 nætter på et valgfrit Disney®-hotel og 3 dages entré i begge parker (ankomstdag + de to følgende dage)

Eventet Magic Over Disneyland® Paris, der er et særligt show, som kun finder sted om aftenen på følgende datoer: den 6. samt 8. november såvel som 17., 22. samt 24. januar 2024

Disneyland® Paris - To parker, to temaer

Disneyland® Paris har to seperate parker, der hver især byder på en række forskellige teamer og forlystelser, shows og begivenheder:

Disneyland® Park: Disneyland® Park er opdelt i fem forskellige lande, blandt andet Adventureland og Fantasyland, og er den mest besøgte temapark i hele Europa. Der er masser af hæsblæsende forlystelser såsom Indiana Jones Roller Coaster og det berømte Space Mountain, ligesom der er unikke shows og farverige arrangementer med alle dine favoritter, blandt andet Anders And, Mickey Mouse og Olaf, som altid er klar til et foto.

Walt Disney Studios® Park: Den anden store temapark i Disneyland Paris handler om de film, som du kender og elsker. Tag et smugkig bag kulisserne, og find ud af, hvordan din yndlings-Disney-film blev lavet. Bliver du inspireret, kan du lave din egen tegneseriefigur! Ligesom i Disneyland® Park er der også shows med forskellige temaer, koncerter og forlystelser. Tør du tage en tur op i Tower of Terror? Eller vil du redde verden sammen med Spiderman, Iron Man og de andre superhelte i det nye Avengers Campus?

Inkluderede fordele: Du får Hopper-billetter & entré til begge parker på ankomstdagen samt de to efterfølgende dage!**

Travellers Choice Award

Et besøg i Disneyland® Paris er en uforglemmelig oplevelse for hele familien! Glæd jer til en fantastisk ferie i Europas største og mest elskede forlystelsespark, der har over 15 millioner besøgende hvert år. Disneyland® Paris' popularitet ser man især ved de flotte anmeldelser på portaler som HolidayCheck og Tripadvisor.

Især de imponerende shows og de farverige parader får ros af gæsterne. Det flotte, detaljerige design af parkerne og det store gastronomiske udvalg får også mange glade anmeldelser. Disneyland® Paris er desuden blevet kåret til prisen Europe's Leading Theme Park Resort flere gange, og i 2018 vandt parken prisen World's Leading Theme Park Resort.

Bar
Wifi
Familievenlig
Restaurant
Parkering
Handicapvenlig adgang
Morgenmad
Ikke-ryger hotel
24 timers reception
Shuttleservice
Opbevaring af bagage
 • Overnatning på dit valgte Disney®-temahotel
 • Inklusiv 3 dages entré til Disneyland® Paris & Walt Disney Studios® (ankomstdag + de to følgende dage)
 • Inklusiv entré til eventet Magic Over Disney®
 • Magic Extra Time: Tidligere entré i parkerne - kun for gæster på Disney®-hoteller (afhængigt af tilgængelighed)
 • Gratis shuttlebus til parkerne og gratis parkering ved hotellerne
 • Gratis parkering for gæster på Disney®-parkernes parkeringspladser med et Easy Pass (fås på hotellet) 
 • Morgenmad er ikke inkluderet

Bemærk venligst: Mod et tillægsgebyr kan du bestille halvpension og helpension. Når du booker disse ekstra ydelser, vil du få madkuponer i hotellets reception, som du kan indløse på restauranter i Disney®-parkerne, Disney®-hotellerne og Disney® Village (dette gælder dog ikke for følgende steder: McDonald's®, Planet Hollywood®, King Ludwig Castle®, Rainforest Cafe®, Starbucks®, Earl of Sandwich®, Five Guys®, Vapiano®.)

For at hjælpe dig med at forberede dit besøg i Disneyland® Paris modtager du en Disneyland® Paris-rejseguide med masser af tips og tricks, når du har booket. Det ser vi frem til!

Juridisk bemærkning: Oplevelser, shows, forlystelser, begivenheder og andre arrangementer kan ændres, udsættes eller aflyses uden varsel på grund af uundgåelige og ekstraordinære omstændigheder.

Fordi Disneyland Paris har åbent hele året rundt, kan visse attraktioner være lukket på grund af renovering og vedligeholdelse. Alle oplysninger om igangværende og fremtidige renoveringer kan findes her: Vælg først dato for dit besøg, scroll ned og find menuen “Vælg din park” samt filteret “Åbne attraktioner”.

Yderligere informationer

Du kan allerede fra om morgenen checke ind på hotellet, hvor du vil få udleveret dine billetter til parkerne. Dit værelse vil dog først være parat til indflytning om eftermiddagen. Ved de følgende hoteller, kan du derfor opbevare din bagage på hotellet efter check-in. For 4⭑ Disney Hotel New York - The Art of Marvel, 4⭑ Disney Newport Bay Club, Disney Sequoia Lodge, Disney Hotel Cheyenne & Disney Hotel Santa Fe gælder de følgende tidspunkter: 

 • Check-in og udlevering af billetter: Allerede fra om morgenen
 • Værelset er klart fra 15.00 
 • Check-out: senest 11.00
 • Hoteladresser:
  • Disney Hotel New York - The Art of Marvel: Avenue René Goscinny, 77700 Chessy, Marne-la-Vallée
  • Disney Newport Bay Club: Avenue Robert Schuman Disneyland Paris, 77700 Chessy, Marne-la-Vallée
  • Disney Sequoia Lodge: Avenue Robert Schuman, 77700 Coupvray
  • Disney Hotel Cheyenne: Rue du Boeuf Agile, 77700, Marne-la-Vallée
  • Disney Hotel Santa Fe: Avenue Robert Schuman, 77700 Coupvray

Følgende gælder for alle hoteller:

 • Ved grupperejser bedes du ved ankomst henvende dig i receptionen.
 • Tjek venligst, at alle oplysninger, herunder børnenes alder, er korrekt angivet i reservationsbekræftelsen. Du skal have en udskrevet kopi af din reservationsbekræftelse med til check-in på dit hotel. For at komme ind i parken behøver du ikke længere at registrere dig på forhånd på internettet. I hotellets reception vil du modtage dine billetter til forlystelsesparkerne, allerede før du er tjekket ind på dit værelse.**

Ekstraservices

 • Turistskat: inkluderet
 • Kæledyr: ikke tilladt
 • Wifi: inkluderet
 • Parkering: gratis

Maksimal belægning:

 • Disney's Hotel Santa Fe: max. 4 personer + 1 baby til og med 2 år
 • Disney's Hotel Newport Bay Club: max. 4 personer + 1 baby til og med 2 år
 • Disney's Hotel New York - The Art of Marvel: 4 personer + 1 baby til og med 2 år
 • Disney's Hotel Cheyenne: max. 4 personer + 1 baby til og med 2 år
 • Disney's Hotel Sequoia Lodge: max. 4 personer + 1 baby til og med 2 år

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) generelle forretningsbetingelser for rejseaftaler

For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført.

Afbestilling kan ske uden gebyr op til 90 dage før ankomstdato

Du kan afbestille din rejse gratis op til 90 dage før ankomst og i stedet modtage et rejsegavekort til værdien af din booking (minus eventuel tilkøbt forsikring). Gavekortet er gyldigt i tre år, og du kan indløse det, hvis du vil booke en rejse med andre datoer eller et andet Travelcircus-rejsetilbud.

Hvis du ønsker at gøre brug af denne mulighed, bedes du kontakte vores kundeservice op til 90 dage før ankomst. Send din e-mail til [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Fra den 89. dag før den aftalte rejsedato vil Travelcircus opkræve et gebyr på 95 % af rejsens pris, hvis du vælger at afbestille rejsen.

Navneændring på billetterne er muligt op til 30 dage før ankomst.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Disneyland® Paris ligger ca. 30 km øst for Paris' centrum og er let tilgængeligt med offentlig transport eller bil:

Er du på kør-selv-ferie på vejen til Disneyland® Paris og kører gennem Tyskland mod Frankrig, skal du tage A1 mod Paris, passere Charles de Gaulle lufthavn og derefter følge A104, indtil du ser skiltene mod "Marne-la-Vallée". Tag derefter afkørsel 14 "Parc Disney®".

Adressen på Disneyland® Paris er:

Boulevard de Parc, 77700 Serris/Coupvray, Frankrig.

Hvis du rejser med tog, kan du tage RER A fra stationen "Châtelet - Les Halles" til "Gare de Marne la Vallée Chessy", som holdestedet lige uden for Disneyland® hedder.

Fra Paris-Charles de Gaulle lufthavn tager det kun 10 minutter med TGV at komme til Disneyland® Paris.

FAQ

Aften-eventet Magic Over Disneyland® Paris finder sted den 6. og 8. november 2023 samt den 17., 22. og 24. januar 2024.

Der er gratis shuttlebus mellem parken og hoteller i Disneyland® (NB: ikke ved Davy's Crockett Ranch), så du kan nyde dine dage i Disneyland® Paris helt uden stress.

Du vælger mellem et af de populære hoteller med Disney®-tema, tilgængeligheden af de enkelte hoteller kan variere, så vi anbefaler, at du booker i god tid.

Dette tilbud inkluderer både overnatning, to dagsbilletter plus billet til det særlige aften-event Magic Over Disneyland® Paris - du kan derfor glæde dig til at opleve begge forlystelsesparker i Disneyland® Paris!

Morgenmad er ikke inkluderet i dette tilbud på Magic Over Disneyland® Paris. Du kan tilkøbe dette under bookingen eller bestille det ved ankomst på hotellet.

Du får dine entrébilletter til Disneyland® Paris-parkerne samt billetter til Magic Over Disneyland® udleveret i hotellets reception ved ankomsten, inden du checker ind på værelset.

Ja, du kan endda parkere gratis.

Lysshowet Magic Over Disneyland® Paris finder sted i Disneyland® Park.