Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Nachhaltige Hotels

Mere bæredygtig rejse med Travelcircus

Vi bor på en fantastisk planet, der rummer så meget naturskønhed, vilde udsigter og ikke mindst en enorm biologisk og kulturel diversitet. En planet vi skal gøre alt for at beskytte!

Desværre kan vores lyst til at rejse og udforske verden have ærgerlige konsekvenser. Derfor er der flere og flere rejsende, der ønsker at sørge for, at deres ferie ikke gør skade på klimaet og miljø.

Hos Travelcircus vil vi gøre det nemmere, sjovere og mere behageligt for vores kunder at rejse mere bæredygtigt. Dette gør vi ved at udligne kulstofudledningen fra vores rejser og ved at indgå i partnerskaber med klimavenlige premium-hoteller.

Vi mener nemlig, at din ferie skal være lige så god for planeten, som den er for dig!

baumen pflanzen

48.435 plantede træer

co2 kompensierung

15.253.875 kg CO2 er kompenseret

nachhaltige hotels

Vælg mellem flere bæredygtige hoteller

Eden Reforestation Projects

Eden Projects


Vi er partnere med Eden Reforestation Projects, som gør det muligt for os at udligne kulstofudledningen fra vores rejser ved at plante nye træer og skabe skove i udsatte områder på kloden. Træer reducerer drivhusgasser i atmosfæren, ligesom de skaber ny, ren luft ved at omdanne CO2 til ilt. Træer og skove spiller en helt central rolle i forhold til biodiversitet, fødevaresikkerhed, sund landbrugsjord og stabile økonomier. Derfor er afskovning så stort et problem.

Eden Reforestation Project kæmper konkret mod afskovningen af vores klode, og dermed klimaforandringerne, ved at genplante træer. De ansætter og uddanner lokale til at plante deres hjemmehørende plante- og træarter i afskovede områder, så de lokale økosystemer kan genskabes. Dette giver også en stabil indkomst, der kan hjælpe til at løfte lokalsamfundene ud af fattigdom, da mange ofte mister hele deres levebrød som følge af den voldsomme afskovning.

Med tiden gror træerne i størrelse og breder sig ud som sund skov, og sådan binder og omformer de luftens kulstof, beskytter jordens kvaliteter, forbedrer klimaets tilstand, og bliver en bæredygtig indkomstkilde.

Et værn mod lokale og globale klimaforandringer

Eden Reforestation Projects planter kun arter, der er hjemmehørende i området, så størstedelen er frøplanter, som er høstet lokalt. Der er særligt fokus på mangroveskove, da de beskytter kystområder og er særligt effektive til at binde kulstof.

Eksempler på Eden Reforestation Projects fra hele verden:

 • Mangroveskove i Indonesien
 • Skovrejsning i afromantane områder i Kenya
 • Tropisk skov i Nicaragua

Travelcircus kompenserer CO2-udledningen for din rejse

For hver eneste booking donerer Travelcircus prisen for at Eden Reforestation Projects planter 1 træ, uden at vores kunder betaler ekstra. Med tiden vil de træer, der er plantet ved hjælp af vores donationer, udligne CO2-udledningerne fra vores rejser. Selvom kulstofudligning ikke ophæver rejsens miljøbelastning i sig selv, har det dog stadig mange gavnlige miljøvirkninger. Vores kunder kan derfor booke hos os med den viden, at deres rejse er mindre skadelig for planeten.

eden
eden
eden

Din rejses CO2-aftryk

Travelcircus fokuserer på korte rejser i Europa. Som et resultat deraf kræver vores ferier ikke lange flyrejser, hvor der udledes meget CO2. I stedet kan du nemt nå frem til fleste af vores hoteller med offentlig transport eller i bil.

En gennemsnitlig rejse fra Travelcircus har et kulstofaftryk på 130 kg:

Auto57 kg - bil

Hotel34 kg - hotel

Essen21 kg - mad

Sightseeing16 kg - ferieaktiviteter


Dette aftryk er summen af alle kulstofudledninger: Transport til hotellet (med bil), selve hotelopholdet, mad samt alle udflugter og aktiviteter.

Som rejsende kan du hjælpe med at reducere dit kulstofaftryk ved at tage offentlig transport, spise lokalt producerede og sæsonale råvarer, skrue ned for dit eget ressourceforbrug, vælge miljøvenlige aktiviteter og booke bæredygtige hoteller.

Bæredygtighed hos Travelcircus

Vi forpligter os til ikke kun at gøre vores rejser mere miljøvenlige, men også vores kontorer. Derfor er vi konstant på udkig efter måder at reducere vores affald og CO2-aftryk på. For selv små ændringer kan skabe store forandringer!

Her er et par ting, som vi allerede gør, for at gøre vores kontorer mere bæredygtige:

 • Vores kontor benytter sig af grøn energi
 • Vi reducerer papirspild ved at bruge digitale løsninger
 • Planter giver ren luft og en rar atmosfære
 • Solgardiner og isolering reducerer behovet for aircondition og opvarmning
 • Vi genbruger
 • Gratis frugt - en sund snack, fri for emballage
 • Vores køleskab er fyldt med drikkevarer i glasflasker, der indsamles og genopfyldes af producenterne
 • Vores køkken har kun genanvendeligt bestik, tallerkener, glas og krus: Nej tak til engangsplastik!
 • Medarbejdere får rabat på billetter til offentlig transport og fleksible muligheder for arbejde hjemmefra reducerer pendling i bil
 • Vi har hvert kvartal bæredygtige hold-events, fx skraldeindsamling i parker og ved vandløb