Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
staedtereisen hamburg

Storbyferie i Hamburg

Hamburg, en ægte perle! Også kendt som "Porten til Verden" og som indehaveren af den tredjestørste havn i Europa - Nordtysklands største havneby er fuld af facetter og seværdigheder! Uanset om du er på udkig efter store kulturoplevelser eller forlystelsesparker såsom Heide Park, festligt byliv og shopping, spa og wellness i Hamburg, så venter der dig en skøn og billig ferie i Hamborg.

De bedste tilbud på hoteller i Hamburg

2 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

306 DKK

420 DKK

Sorterer
Mest relevante
2 tilbud
Vis

Forlystelsesparker i Nordtyskland

Har du lyst til adrenalinsus, loops og vandrutsjebaner, vil de store forlystelsesparker i Tyskland opfylde dine vildeste ferieønsker! I nærheden af Hamburg finder du både tropiske badelande i Tyskland og nogle af Nordeuropas vildeste forlystelser og rutsjebaner i Heide Park!

FAQ: Svar på spørgsmål om ferie med hotel i Hamborg

Hvorfor tage på hotel i Hamburg?

Ferie i Hamburg er altid en god idé! Se Hamborgs seværdigheder såsom Jungfernstieg, Binnenalster, Fiskemarkedet, Elbphilharmonie og den vilde arkitektur på havnen. Du finder desuden et væld af lækre restauranter i Hamburg, som ikke koster alverden.

Hvor mange dage skal jeg bruge på en ferie i Hamburg?

En weekend er oplagt for en rejse til Hamborg, så du kan se de bedste seværdigheder på dit første besøg. Hvis du ønsker at tage det lidt mere roligt, og fx tage en tur i forlystelsesparken Heide Park 1 time fra Hamburg eller badelandet Holsten Therme, er det naturligvis en god idé at tage en ekstra dag eller to.

Hvor lang tid tager det at køre til Hamborg?

Det gode ved at holde ferie i Nordtyskland er den korte køretur fra Danmark - det tager nemlig kun 2 timer at køre til Hamborg fra grænsen ved Flensborg. Kører du fra København til Hamborg tager det cirka 5 timer inklusiv færgen Rødby-Puttgarden. Fra Århus til Hamburg i bil er der kun 3,5 time.

Hvad koster det at tage på hotel i Hamburg?

Hos Travelcircus kan du booke billige 4-stjernede hoteller i Hamburg inklusiv morgenmad og i visse tilfælde gratis sauna, spa og fitness.

Hvor får jeg de bedste priser på hoteller i Hamburg?

Hvis du vil spare tid, kan du booke dit hotel i Hamburg direkte her hos Travelcircus. Vi har sammensat gode tilbud med førsteklasses hoteller, rabatter og inkluderede tjenester såsom morgenmad. Du også finde pakkerejser og spare stort på både hotel og billetter til lækre badelande, musicals, udstillinger og events i Hamborg.

Hvilke af Hamborgs seværdigheder skal jeg se?

De absolutte højdepunkter er disse seværdigheder i Hamburg:
 • Jungfernstieg
 • Havnerundfart i Hamborg, tag fx også rundt i Binnen- og Außenalster
 • Landungsbrücken ved havnen
 • Miniatur Wunderland Hamburg - Verdens største modeljernbane
 • Speicherstadt - UNESCO-verdensarv og unik havnearkitektur
 • Moderne arkitektur i HafenCity
 • Shopping i Hamborg - Alsterhaus Hamburg, Mönckebergstraße, Europa Passage og Alsterarkaden for at nævne nogle få hotspots for shopping!

Hvor finder jeg de bedste restauranter i Hamburg?

Der er et kæmpe udvalg og billige priser, når du vil på restaurant i Hamborg - disse restauranter har især fået ros af anmeldere og gæster i Hamborg:
 • Erdapfel - Velsmagende, innovative retter med (heldige) kartofler i centrum!
 • 100/200 Kitchen - Stilet gourmetrestaurant med Michelinstjerne
 • På Landungsbrücken finder du alverdens nordtyske delikatesser og hyggelige spisesteder
 • Matsumi - 100% autentisk japansk køkken
 • The Fontenay, et af de mest ikoniske hoteller i Hamburg byder på luksuriøs Afternoon Tea

Hvad koster de bedste hoteller i Hamburg?

Hos Travelcircus kan du booke overnatning på et 4-stjernet hotel i Hamburg inklusiv fx morgenmad og i visse tilfælde wellness, for under 400 kroner pr. person. Du skal blot booke i god tid inden din rejse.

Hvilket hotel i Hamburg skal jeg vælge, når jeg vil i forlystelsespark eller ud i naturen i Nordtyskland?

Du kan vælge et hotel i Hamburg, der er lidt syd eller vest for centrum, hvis du vil udforske de smukke naturområder i nærheden. Fra Hamborg er der fx kun 45 minutters kørsel til det fredede naturpark Lüneburger Heide og 1 times kørsel til forlystelsesparken Heide Park syd for Hamburg.

Hvor lang tid tager det at rejse til Hamburg med tog?

Med tog fra København til Hamburg er køretiden mellem 4,5 og 6 timer, og med tog fra Århus til Hamborg tager det cirka 4 til 5,5 timer. Du kan derfor nemt tage en weekend på ferie i Nordtyskland !