Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
staedtereisen berlin

Storbyferie i Berlin

Shopping og restauranter, klubliv og mangfoldighed - Kulturhovedstaden Berlin tiltrækker hvert år gæster fra hele verden med sit skønne palet af tilbud og billige priser! Udover, at det er billigt at holde ferie i Berlin, udstråler den tyske hovedstad en helt særlig åbenhed og kreativitet, samtidig med at den bugner af historie, kunst og seværdigheder. Book din næste storbyferie på et lækkert hotel i Berlin hos Travelcircus og dyk selv ind den tyske kosmopols hemmeligheder. Jetzt geht's los!

De bedste tilbud på hoteller i Berlin

4 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

403 DKK

1.756 DKK

Sorterer
Mest relevante
4 tilbud
Vis

De største seværdigheder i Berlin

Berlin byder på seværdigheder så langt øjet rækker - hvor skal du starte? Et absolut must er Brandenburger Tor, hvorfra du kan besøge Rigsdagen og vandre rundt i den vilde kuppel. Tag en afslappet spadseretur på den ikoniske gade Unter den Linden til Alexanderplatz, hvor det næste højdepunkt venter: Berlins berømte Fjernsynstårn, hvorfra du kan nyde en 360° udsigt over Berlin og en drink i restauranten. Andre seværdigheder i Berlin, der også bør stå på listen for din storbyferie:

 • Gedenkstätte Berliner Mauer
 • Mauerpark - På søndage er her loppemarked og streetfood, og hele ugen er der mange hyggelige aktiviteter
 • East Side Gallery
 • Checkpoint Charlie
 • Den tidligere lufthavn Tempelhof - i den enorme park kan du nu stå på rulleskøjter, flyve med drage og holde picnic

Masser af kultur og museer i Berlin

Den tyske hovedstad byder på noget for enhver kulturel smag, så du må ikke snyde dig selv for en tur på et flot museum i Berlin! Er du til historiens vingesus, finder du et stort udvalg af historiske museer og kunstmuseer i unikke bygninger, fx er Museumsinsel, øen i hjertet af Berlin, et must.

Vil du vide mere om Muren, er Berlins DDR-museum et perfekt sted at starte, for her får du et kreativt indblik i hverdagslivet under DDR. Også de såkaldte Berlin Unterwelten er populære guidede ture, hvor du vil få et spændende indblik i Berlins underjordiske tunneller og historiske krigsanlæg - tør du?

Vores tip: Med Berlin Museumspass kan du udforske Berlins 30 unikke museer i 3 dage til en billig pris: Normalt koster en voksenbillet til et museum ca. 10 euro, så der er mange penge at spare!
Berlin Sightseeing
Brandenburger Tor
Berliner Dom

Tips til sightseeing og seværdigheder i Berlin

I Berlin kan du nemt nå de fleste af de mest populære seværdigheder til fods - i hvert fald fra dit centrale Travelcircus-hotel! Hvis du foretrækker at hvile fødderne lidt og få så meget ud af din ferie i Berlin som muligt, kan du bl.a. købe et Berlin Welcome Card, som omfatter:

 • Gratis billet til offentlig transport.
 • Op til 50 % rabat på 200 attraktioner
 • En gratis byguide, herunder et bykort
2 i 1-tip - billig sightseeing med bus i Berlin: By-buslinie 100 kører mellem Zoologischer Garten og Alexanderplatz - her kommer du forbi de største seværdigheder uden at skulle betale for mere end en billet til bussen!

På restaurant og bar i Berlin

På din ferie i Nordtyskland er det oplagt at gå på restaurant og bar, da priserne er meget billigere end i Danmark - og Berlin er faktisk den af de tyske storbyer, hvor det er billigst at spise ude og nyde det søde liv!

Hvad koster en tur på café og restaurant i Berlin?

 • For en god kop kaffe og en croissant på en café vil du typisk betale 5-7 euro
 • En pizza koster omkring 14 euro på en god italiensk restaurant
 • På de traditionsrige tyske restauranter i Berlin koster en stor hovedret såsom schnitzel omkring 20 euro

Du finder med garanti en natklub, biergarten eller bar i Berlin lige efter din smag!

 • På barer i Berlin koster en stor fadøl typisk 4-5 euro
 • En longdrink såsom dark'n'stormy koster 8-10 euro, mens du skal give 12-15 euro for en mere avanceret cocktail
 • Prisen på entré til en natklub i Berlin ligger typisk på 10-20 euro

Fra Ku’damm til Weinmeisterstraße - Shopping i Berlin

Hvis du elsker shopping til billige priser og målrettet går efter alle yndlingsbutikkerne på din storbyferie, er en shoppetur i Berlin simpelthen som at komme i himlen! På Kurfürstendamm, også kaldet Ku'damm, og Friedrichsstraße kan du shoppe de store brands, mens du i bl.a. kvarteret omkring Weinmeisterstraße finder masser af butikker med alverdens tøjmærker.

Hvis du er på udkig efter retro, genbrug og secondhand i Berlin såvel som antikviteter, bør du tage til loppemarkeder i weekenden ved fx Boxhagener Platz, Maybach-Ufer og Mauerpark.

shopping Berlin
travel Berlin

De 5 bedste ture i Berlin

Spioner og kold krig, döner og currywurst og ikke mindst en af de mest historiske metropoler i verden – Berlin har utallige spændende hotspots, som tiltrækker turister såvel som lokale berlinere! Travelcircus har lavet en guide over Berlins 5 bedste sightseeing-ture, så du får den perfekte storbyferie!


### Forladte steder, spioner & street food i Berlins skatkammer Mere end 13,5 millioner turister besøgte den tyske hovedstad sidste år – ikke overraskende, for Berlin byder virkelig på mange flere seværdigheder og must-sees end bare Fjernsynstårnet og Brandenburger Tor. Vi anbefaler derfor de 5 bedste temature i Berlin:

1. Spionage-tur

Varighed: ca. 10 timer; Pris ca. fra 32,00 €

Hvis du vil opleve spionernes hovedstad fra et helt nyt perspektiv, så snig dig med her! Spionage-turen begynder ved den tidligere amerikanske lyttestation på det imponerende Teufelsberg, hvorefter du kan fordybe dig i spionagens historie på Deutsches Spionagemuseum. Snig dig videre på Stasi Museum i det ægte tidligere Stasi-hovedkvarter i det gamle Øst. Livet under DDR kommer uhyggeligt tæt på under en guidet rundvisning i Gedenkstätte Berlin-Hohenschönhausen - her bliver du ført gennem bygningerne af guider, der tidligere sad fængslet på stedet. Spionageturen afsluttes med et besøg ved BND-Zentrale i Berlin Mitte, som den dag i dag er den tyske efterretningstjenestes hovedkvarter.

Teufelsberg Berlin

Teufelsberg

 • Hvor? Grunewald, Charlottenburg-Wilmersdorf (S Grunewald)
Deutsches Spionagemuseum Berlin

Deutsches Spionagemuseum Berlin

 • Hvor? Leipziger Platz 9, Mitte (S + U Potsdamer Platz)
 • Entré: 12 €

Foto © Deutsches Spionagemuseum Berlin

;

2. Tur i skyggen af Berlinmuren

Varighed ca. 8,5 timer; Pris fra 44,50 €

Tysklands deling i Øst og Vest prægede Berlin ekstremt og voldsomt konkret i form af Berlinmuren, som stod fra 1961 til 1989. Det verdensberømte East Side Gallery og DIE MAUER / THE WALL Museum er helt sikkert et must at begynde med på din tur langs Muren. Fra Oberbaumbrücke fortsætter turen til Friedrichstraße, hvor Checkpoint Charlie og Panorama Simulation DIE MAUER gør Berlins voldsomme historie lyslevende. På en Underground Tour får du interessante, kuldegysende facts om de 70 flugtningetunneller, der blev bygget fra Øst- til Vestberlin. Det sidste stop, Gedenkstätte Berlin-Hohenschönhausen, lader dig komme helt tæt på DDR-tidens overvågningssamfund, da guiderne er tidligere fanger på stedet - du er med andre ord sikret helt enestående indsigt i den kolde krigs hårde virkelighed.

East Side Gallery

East Side Gallery

 • Hvor? Mühlenstraße, Friedrichshain (S + U Warschauer Straße)
 • Entré: gratis, direkte adgang
Checkpoint Charlie

Checkpoint Charlie

 • Hvor? Friedrichstraße 43-45, Mitte (U Kochstraße/Checkpoint Charlie)
 • Entré: gratis, direkte adgang
;

3. Lost places - Berlins forladte steder

Varighed ca. 11 timer; Pris fra 32,70 €

Ture på forladte steder, såkaldte Lost Places, er i høj kurs! Der er også mange forladte steder at udforske i Berlin. Vores Lost Places-tur starter foran det tidligere Kinderkrankenhaus Weißensee - et forladt børnehospital, som med garanti vil levere masser af materiale til dine næste mange mareridt! Hvis du har mod på flere forladte spøgelsessteder, er det et must at booke en guidet tur gennem Berlins forladte forlystelsespark Spreepark - dette er meget populært, så book turen online i god tid inden din ferie i Berlin!

Sørg for at have din gåsehud parat til flere rædsler i det tidligere Institut for Anatomi på Freie Universität og kombinér en skovtur med den uhyggeligt forfaldne og forladte lyttestation på Teufelsberg. Endelig kan vi varmt anbefale en guidet tur gennem Olympisches Dorf i Elstal for at opleve nazitidens ruiner tæt på.

Ehemaliges Institut für Anatomie Berlin

Ehemaliges Institut für Anatomie

 • Hvor? Königin-Luise-Straße 15, Dahlem Dorf (Arnimallee)
 • Entré: Gratis at se udefra; Ulovligt at betræde stedet indendørs
Spreepark

Spreepark, forladt forlystelsespark i Berlin

 • Hvor? Kiehnwerderallee 1-3, Plänterwald (Neue Krugallee/Dammweg)
 • Entré: Kun med guidet tour til 5 € - book online i god tid inden
Olympisches Dorf Berlin

Olympisches Dorf

 • Hvor? Rosa-Luxemburg-Allee 70, Elstal/ Wustermark (Elstal, Bahnhof))
 • Entré: 75 € for 5 prs. gruppe; eller 15 € per person

Foto: Jay-Dee / Shutterstock.com

;

4. Blockbuster-tur - Berømte film i Berlin

Varighed er op til dig selv; Biografbilletter i Berlin koster fra 8-10 € pr. person

Denne tur er perfekt for filmfans, der vil se hvor deres favoritfilm blev filmet - også hvis du elsker Hollywood-storfilm mere end tyske stumfilm! I den legendariske danserestaurant Clärchen Ballhaus kan du gå i fodsporene af selveste Christoph Waltz og Brad Pitt, for her blev en nøglescene til Tarantinos “Inglourious Basterds” indspillet. Herfra går turen videre til The Westin Grand Hotel, hvor den meget roste one-shot thriller “Victoria” bl.a. udspillede sig.

En tur i de røde sæder i den ikoniske biograf Babylon er også et must, hvis du elsker de historiske, avantgardistiske filmperler såsom stumfilmen Metropolis. Sidst, men ikke mindst, giver Filmpark Babelsberg, som så at sige er Tysklands Hollywood, et fascinerende kig bag kulisserne på moderne filmproduktion og du kan bl.a. opleve et spændende stuntshow. Hvem sagde, at en ferie i Nordtyskland ikke kan være fuld af action og filmglamour?!

Clärchens Ballhaus Berlin

Clärchens Ballhaus

 • Hvor? Auguststraße 24, Mitte (U Weinmeisterstraße)
 • Pris: Nyd en ret eller drik i restauranten eller biergarten, priser fra 4,50 €
The Westin Grand Hotel Berlin

The Westin Grand Hotel

 • Hvor? Kiehnwerderallee 1-3, Plänterwald (Neue Krugallee/Dammweg)
 • Entré: Guidet tur 5 €

Foto: EQRoy / Shutterstock.com

;

5. Bedste street food i Berlin

Varighed ca. 5 timer, Pris fra 20 euro og opefter

Hovedstaden har ikke kun smukke sager for øjnene, men også masser af forkælelse til smagsløgene! Den sagnkundige currywurst blev eftersigende opfundet i Østberlin og samtidig er Berlin et europæisk centrum for alverdens nye madtrends. Derfor er der stort set intet, du ikke kan smage på de lækre og prisvenlige restauranter i Berlin eller de mange madmarkeder og dönersteder.

På en rigtig storbyferie skal du derfor også lade din sultne mave guide dig til de mest elskede spisesteder og restauranter i Berlin. Velkommen på vores tur med saftige smagseksplosioner og street food!

Curry 36 Berlin

Curry 36

 • Hvor? Mehringdamm 36, Kreuzberg (U Mehringdamm)
 • Pris for en Currywurst: fra 1,80 €
Mustafa’s Gemüse Kebap Berlin

Mustafa’s Gemüse Kebap

 • Hvor? Mehringdamm 32, Kreuzberg (U Mehringdamm)
 • Pris for en döner: fra 2,90 €
Markthalle Neun Berlin

Markthalle Neun

 • Hvor? Eisenbahnstraße 42/43, Kreuzberg (Wrangelstr.)
 • Entré: gratis, hvis der ikke er fx madfestival på stedet
;
Burgermeister Berlin

Burgermeister

 • Hvor? U1 Schlesisches Tor, Oberbaumstraße 8, Kreuzberg (U Schlesisches Tor)
 • Pris for en burger: fra 4,50 €
Delabuu Ice Cream Berlin

Delabuu Ice Cream

 • Hvor? Krossener Str. 15, Friedrichshain (Simplonstr.)
 • Pris for en is: fra 3,60 €
Konnopke's Imbiss

Konnopke's Imbiss

 • Hvor? Schönhauser Allee 44B, Prenzlauer Berg (U Eberswalder Straße)
 • Pris for stedets ikoniske Currywurst: fra 2,10 €
;

FAQ om storbyferie og hoteller i Berlin

Hvornår finder jeg de billigste hoteller i Berlin?

Leder du efter hoteller i Berlin af høj kvalitet, men til lave priser, kan det betale sig at booke mindst en måned forud. Hos Travelcircus har vi sørget for, at du får ekstraservices som fx morgenmad med i prisen, ligesom alle vores hoteller har mindst 4 stjerner.

Hvilket kvarter i Berlin er det bedste, når jeg skal bo på hotel?

Berlin er en af Europas største hovedstæder, når man ser på byens areal, og har mange populære kvarterer med gode hoteller. Takket være det meget velfungerende offentlige transportnet i Berlin, kan du derfor se frem til en storbyferie uden stress, også selvom dit hotel ligger et stykke væk fra Alexanderplatz!

Hvilke seværdigheder skal jeg se i Berlin?

De kulturperler og historiske seværdigheder, som du ikke må gå glip af på din ferie i Berlin, er:
 • Fjernsynstårnet
 • Brandenburger Tor og Holocaust-Mahnmal
 • Museumsinsel
 • Tempelhofer Feld

Hvilket museum i Berlin er det bedste for børn?

En ferie i Nordtyskland er perfekt for hele familien, og især Berlin har mange spændende museer og aktiviteter for de små. Et museum, som dine børn med garanti vil huske fremover, er Naturkundemuseum med bl.a. ægte skeletter af T-Rex og langhalsede dinosaurer.

Hvilke barer i Berlin skal jeg tage på?

Du finder alle former for barer i Berlin, uanset om du er til koncert og dansegulv, store fadøl eller elegante cocktails i en stilet atmosfære. Kvarteret Neukölln er et godt sted at starte, hvis du vil på bar i Berlin - på Villa Neukölln finder du bar og dansegulv, på den hippe bar Keith er der solid Berlinsk bar-stemning og på Trude Ruth und Goldammer får du billige drinks og bordfodbold.

Hvor meget koster det at gå på restaurant i Berlin?

Berlin er en meget billig by at spise ude i - på din storbyferie kan du derfor forkæle dig selv til frokost eller aftensmad til 15-25 euro inklusiv et glas vin eller en stor øl, næsten uanset hvilke restaurant, du går på.

Hvad er den billigste pris på et 4* hotel i Berlin

Hos Travelcircus kan du fx booke det populære 4* hotel med kæmpe spa Centrovital Hotel Berlin for priser under 400 kr. pr. nat - du skal blot booke i god tid.

Hvor er de bedste steder til shopping i Berlin?

De mest populære steder at shoppe mærkevarer og tøj i Berlin er:
 • Specialbutikker i Weinmeisterstraße og ved Hackescher Markt
 • De største shoppingcentre i Berlin - fx Mall of Berlin og Eastside Mall
 • Secondhand i Berlin: Tjek loppemarkeder i weekenden, fx Maybachufer og Mauerpark

Hvornår er det bedst at holde ferie i Berlin?

Berlin er naturligvis skøn og åben om foråret og sommeren, hvor du kan nyde Berlins mange unikke udendørs caféer, parker og natklubber. I højsommeren kan vejret i Berlin blive utrolig varmt, helt op til 35°C på flere dage i streg. Om vinteren lokker de traditionsrige julemarkeder i Berlin dog også mange på en hyggelig ferie i Berlin.