Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Citytrip Den Haag

Ferie med hotel i København

Har du lyst til en lille ferie på et lækkert hotel i København? Tag et smut til vores egen skønne hovedstad og forkæl dig selv med det store udvalg indenfor kultur, shopping og lækre restauranter i København! Nyd en brunch på en af de mange skønne caféer undervejs på din gåtur gennem de hyggelige gamle kvarterer.

Spring op på bycyklen og oplev det farverige København, fuld af stil og moderne arkitektur, havnebade og grønne parker. Travelcircus har fundet de bedste tilbud på skønne 4 og 5-stjernes hoteller i København, så du får mest ud af din ferie i hovedstaden!

Find dit næste hotel i København

3 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

899 DKK

6.095.162 DKK

Sorterer
Mest relevante
3 tilbud
Vis

Bedste caféer, barer og restauranter i København

En weekend på hotel i København er perfekt, når du har brug for gastronomisk forkælelse, ny inspiration og lækre madoplevelser! Du finder nemlig en bred vifte af charmerende caféer og barer, og ikke mindst førsteklasses restauranter i København.

 • Italienske restauranter i København: Der er skruet helt op for smagen og æstetikken på den enormt populære italienske restaurant Basso. Hos Il Corvino i livlige Ravnsborggade på Nørrebro finder du både afslappet stemning og et topklasse-køkken. Neapolitansk pizza finder du hos DEJ på Vesterbro.

 • Klassisk gastronomi: Vil du også ønske du kunne Spise med Price? Restaurant Brdr. Price Rosenborggade sender dig i himlen med brødrenes elskede franske køkken. Skal der en omgang tjekkede smørrebrød på bordet, må du ikke snyde dig selv for en tur på smørrebrødsrestauranterne Schønnemann, Aamanns Etablissement eller Lumskebugten!

 • Andre af Københavns bedste restauranter, som er forholdsvis nye og som får flotte anmeldelser: Ark by Souls, en stilet vegansk restaurant med fuldt blus på smagen, Madklubben, hvor du finder jordbundne danske klassikere med innovative twists, samt Byens Bedste-prisvinderen Restaurant Levi med sin stilfulde atmosfære og vellykkede mix af italiensk og japansk køkken.

Gastronomi
Vild gastronomi

Innovative restauranter i København med eksperimenterende gastronomi og masser af ros i Michelinguiden, tæller udover det vidt berømte NoMa, også Geranium, en restaurant i verdensklasse med hele 3 Michelin-stjerner. Også Alchemist med sin 50-retters menu giver dig et unikt, kunstnerisk surround-tema i hele gourmetrestauranten. The Pescatarian byder på stilfuldt fremtidskøkken med fisk og plantebaserede gourmetoplevelser, mens Marv&Ben står for romantisk atmosfære og minimalistisk æstetik.

Bars
Barer i København

Er du til mikrobryg og humle, er en tur på bar ølbar et must på din storbyferie i København! Prøv Mikkeler’s Baghaven på Refshaleøen, Kølsters Tolv Haner på Nørrebro eller Søernes Ølbar. Er du til klassiske værtshuse, kan du glæde dig til Andy’s Bar og Bo-Bi Bar i Indre By, Kødbyens mange barer tæt ved Hovedbanegården og Vesterbros bodega-gade nummer 1, Sønder Boulevard. På Frederiksberg er Café Intime en kærlig bar-institution eller tag på afslappede Mucki Bar og Stefanshus på Nørrebro. Leder du efter en stilfuld cocktailbar og barer med særligt fokus på drinks i København, skal du på Ruby’s, Lidkoeb Bar, Gensyn Bar eller Duck and Cover.

Brunch CPH
Københavns bedste brunch...

Det gode liv starter med en brunch eller en velbrygget kaffe på en af Københavns bedste caféer - men hovedstadens mange kvarterer er i stærk konkurrence, så hvor finder du den bedste café i nærheden af dig?

 • Nørrebro: Til de hippe café-kendere er Darcys Kaffe og Depanneur kræs, mens hyggelige Café Tilda & Karl varmt anbefales til familier.
 • Vesterbro: Er du til smagfuld brunch med bestillingsseddel og masser af hygge er Mad og Kaffe perfekt, mens kaffe-eksperter bør tjekke ind på Prolog eller blive forkælet på Bang & Jensen, der både er populær til morgenmad, brunch og frokost.
 • Østerbro: Det legendariske Juno Bageriet giver dig både smagfuldt bagværk og kvalitetskaffe to-go, mens du bare må prøve afternoon tea hos farverige Hans Christian’s eller brunchmenuen på hippe og hyggelige Ø12.
Cafées Copenhagen
... og de bedste caféer i København
 • Indre By: Coffee Room, Next Door og The Living Room er nogle af de hyggeligste caféer til en kop afslappet kaffe og forkælelses-kage, sandwich eller andre godter. Tag også en omgang brætspil på Bastard Café i HUSET på Magstræde, hvor du desuden kan bestille curly fries og mange andre tasty småretter. Er du fan af Den Store Bagedyst, kommer du ikke udenom en tur forbi konditori La Glace mellem Skindergade og Strøget.
 • Frederiksberg: Ipsen’s på Gl. Kongevej er en indbydende udvidet-dagligstue café og meget populær blandt de lokale. Tag også en brunch eller en god kop kaffe på Sokkelund, som er Casper og Franks stamcafé i kultserien Klovn.
 • Christianshavn: Lagkagehusets oprindelige bageri samt Parterre er caféer, der er et must på hyggelige Christianshavn, og på Christiania finder du livlige Nemoland med mange lækre kager, kaffe og frokostretter.

Kultur og museer i København

Mangler du inspiration til dine udflugter og er der nogle museer i København, du aldrig har fået set nærmere på?:

 • Nationalmuseet og Glyptoteket - få en dobbelt-op på historie og klassisk skulpturkunst med to af de vigtigste museer i København - og Glyptotekets café med palmer og glaskuppel er altid et besøg værd.
 • Kongens Have, Rosenborg og Statens Museum for Kunst - hvad siger du til en picnic i hovedstadens mest centrale park med eget slot? Rosenborg er i dag museum og huser selveste Kronjuvelerne! Lige om hjørnet finder du Danmarks største samling af kunst, nemlig SMK, hvor samtidskunst møder store værker fra de sidste 200 år. Melder sulten sig, må du ikke gå glip af SMKs restaurant med udsigt over Østre Anlæg.
 • Klassikeren over dem alle - tag en tur i Tivoli! Udover de ikoniske forlystelser og smukke haver, kan du glæde dig til streetfood og nogle af byens mest legendariske spisesteder.
 • Strøget, Nikolaj Kunsthal og det gamle Københavns caféer - Stå af på Kongens Nytorv, kig på vinduer eller kast dig ud i shopping på Strøget. Har du brug for en inspirerende pause med skiftende udstillinger af samtidskunst, finder du Københavns vildeste kunsthal i Nikolaj Kirke. Sulten? Glæd dig til de mange ikoniske caféer og restauranter i Indre by, fx i Pilestræde, Skt. Pedersstræde og Læderstræde.
 • Christianshavn og Christiania - gå langs de smukke kanaler og den flotte nye havnefront, nyd en croissant og en god kop kaffe på Christianshavns hippe caféer, før du hopper på cyklen til en sightseeing af Christianias vilde arkitektur og hyggelige områder med bynatur
Cykel København
Leje af cykler i København

København er flere gange blevet kåret som den bedste cykelby i verden. Du kan derfor nemt og bekvemt tage cyklen rundt i storbyen, også selvom du ikke cykler til dagligt. Mange hoteller i København tilbyder cykler til leje, så du kan hoppe direkte op på jernhesten!

Du kommer let rundt til de skønne parker, strande og seværdigheder, når du er på cykel i København, og også S-tog og metro sørger for, at du uden bøvl kommer rundt i alle hjørner af byen til fods.

Hotel Copenhagen
Hoteller i København

Historiske hoteller, hippe hostels og eksklusive ferielejligheder - i København finder du alle former for overnatning! Vidste du, at Vesterbro har de fleste hoteller i København? Her er du godt forbundet til hovedbanegården, ligesom du ofte er få minutters gåtur eller bustur fra Rådhuspladsen, Tivoli og Strøget, ligesom du har gode forbindelser til Søerne, Nørrebro og Indre By.

I Travelcircus’ tilbud på overnatning i København er morgenmad altid inkluderet og vores 4-5* hoteller sikrer dig, at du får mest mulig forkælelse for pengene.

Secondhand shopping
Shopping og secondhand

Strøget, Fisketorvet, Fields, de mange lokale centre og hyggelige gader med butikker i København indbyder til at gå på jagt efter sæsonens items og nyt lækkert tøj. Men hovedstaden bugner også af genbrug og secondhand, når du vil shoppe unikt tøj og accessories.

Populære genbrugsbutikker i København tæller bl.a. Wasteland, Carmen Copenhagen og Veras Vintage i Indre By, samt Prag på Nørrebrogade. Er du til brands og luksus vintage finder du perler i fx Reseller, Times Up Vintage og Klaeder.

Fleamarkets Copenhagen
Loppemarkeder i København

Elsker du at gøre loppefund og lede efter geniale antikviteter, kan det varmt anbefales at kombinere din ferie i København med at tage på loppemarked! Udover byens mange store genbrugsbutikker såsom Svalernes Genbrug i Nordvest, finder du et væld af loppemarkeder i København, hvor du shoppe unikke møbler, smykker, tøj og alt der i mellem!

Populære loppemarkeder i København er Veras Market (afholdes skiftende steder, men ofte Under Buen, dvs. ved Bispeengbuen), loppemarkeder omkring Ryesgade og Ravnsborggade på Nørrebro, Remisen på Østerbro, Ritas Blå Lopper (skiftende steder) og Onkel Dannys Loppemarked på Vesterbro ved Halmtorvet og Kødbyen.

Seværdigheder i København

Københavns rige tilbud inden for museer, kultur og events er et rent slaraffenland, hvis du elsker alt fra kunst og design til historiske kvarterer og arkitektur - og ikke mindst loppemarkeder, vintage og shopping i hippe tøjbutikker! Læs videre og se Travelcircus’ guides med insider tips til de mange ting, du kan lave på en weekend i København.

De klassiske seværdigheder i København:

 • Københavns Rådhus
 • Rosenborg Slot og Kongens Have
 • Marmorkirken og Amalienborg
 • Den Lille Havfrue og Kastellet
 • Det skønne Tivoli, en af de ældste forlystelsesparker i Verden
 • Statens Museum for Kunst og Parkmuseerne
 • Den Sorte Diamant og Dansk Arkitektur Center
 • Marked ved Torvehallerne og søerne ved Vesterbro, Nørrebro og Østerbro
 • Christiania og Vor Frelser Kirke
 • Refshaleøen, Operaen og kanalrundfart i Københavns Havn
 • Amager Strandpark og Den Blå Planet

FAQ: Ofte stillede spørgsmål - Ferie på hotel i København

Hvorfor er det populært at holde ferie i København?

København byder på en bred vifte af tilbud inden for kultur, shopping og oplevelser for hele familien, og du har både strand, hav og smuk skovnatur inden for rækkevidde. Hvis du allerede bor i nærheden af hovedstaden, vil du også få meget ud af en weekend på hotel i København, hvor du kan smage på hovedstadens lækre udvalg af restauranter og barer, tage til koncert eller kaste dig ud i nattelivet uden at skulle nå det sidste tog.

Hvilke restauranter finder jeg i København?

Du har et usædvanligt stort menukort, når det kommer til restauranter i København. Her er noget for enhver smag og pengepung, så du finder både berømte gourmetrestauranter såsom NOMA, Geranium og Basso, såvel som streetfood fra hele verden på streetfood-markedet Reffen på det hippe Refshaleøen. Eller hvad med en tur på nogle af de lokale Københavneres yndlings-spisesteder? Du finder nogle af de bedste shawarma og falafelruller på Nørrebro og Vesterbro.

Hvad koster et 4-stjernet hotel i København?

Hos Travelcircus finder du tilbud på hoteller i København fra en pris på cirka 450 kr. pr. person. Vi kvalitetstester vores hoteller og sørger for, at du som oftest får morgenmad med i prisen og ikke mindst, at du kommer til at bo super centralt på din ferie i vores skønne hovedstad.

Hvilke seværdigheder er der i København

Der er utroligt meget at lave i København, lige fra at gå på museum og opleve andre kulturelle aktiviteter til shopping og en lækker brunch Københavns bedste caféer! De følgende seværdigheder er dog helt klart et must på ferien, hvis du ikke allerede kender hovedstaden:
 • Den Lille Havfrue
 • Nyhavn
 • Tivoli
 • Strøget
 • Rosenborg Slot

Hvor kan jeg gå på museum i København?

Uanset hvad du interesserer dig for, vil du kunne finde alverdens museer i København. Er du vild med kunst og kultur, skal du på Statens Museum for Kunst, Thorvaldsens Museum, Glyptoteket og Gammel Strand. Vil du have ny viden om historie eller naturvidenskab, så er Nationalmuseet, Den Blå Planet og Experimentarium et must. Andre populære museer i København er Zoologisk Museum, Dansk Arkitektur Centrum og Arbejdermuseet.

Hvordan kan jeg booke overnatning i København?

Du finder billigere priser på hoteller, når du booker uden for højsæsoner, helligdage og weekender. På Travelcircus får du hurtigt overblik over de bedste eksklusive tilbud på 4* og 5* hoteller og i kalenderen kan du nemt se datoer og priser på overnatning i København.

Hvor finder jeg de bedste cafeer i København?

Når du er på ferie København, er det oplagt at forkæle dig selv og dine kære med en tur på én af byens charmerende caféer! Du finder enormt mange hyggelige caféer med kage og velbrygget kaffe, når du bor på hotel i det centrale København - bl.a. er der rig mulighed for at finde din nye yndlingscafé i Indre By ved Kompagnistræde og Studiestræde. Du kan også få appetitten stillet på de mange restauranter og caféer med brunch på Vesterbro, Nørrebro og Østerbro.