travelcircus

centrovital Berlin

Brauereihof 6, 13585 Berlin
Se på kort

centrovital Berlin

4
Forkælelse på hovedstadens bedste spa og sportsresort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et komfortabelt værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Gratis brug af stort wellnessområde med sauna, pool, spa og fitness

Det er vi vilde med

 • Unik kombination af hotel, spa og sportsklub ved Spandau-søen

Fantastisk beliggenhed: Kun 10 min. gang fra den smukke gamle bydel i Spandau og citadellet.

Inklusive

 • Fra 1 nat i et komfortabelt værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Gratis brug af stort wellnessområde med sauna, pool, spa og fitness

90%
Anbefaling
908 Anmeldelser
Tripadvisor
572 Anmeldelser
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Du kan afbestille din rejse gratis op til otte dage før din ankomstdato, hvor du i stedet får et gavekort, som du kan indløse senere på fleksible vilkår. Du kan finde flere oplysninger under "Vilkår og betingelser".
2

Vælg tilvalg

Tilgængelige tilvalg afhænger af det valgte værelse. Du har mulighed for at booke ekstra oplevelser, fx massage, spa, tennisbane, fodboldtræning for børn m.m. Vælg værelse først.

Beskrivelse

centrovital Berlin-Spandau

Berlin er ikke kun den mest livlige hovedstad, men også en af de mest historisk og kulturelt mangfoldige storbyer i Tyskland. Det er ikke kun trendy bydele som Kreuzberg, Neukölln og Friedrichshain, der tiltrækker turister, men også naturskønne forstæder som Spandau med gamle bindingsværkshuse og flotte søer, som giver dig en rolig oase med Berlin lige om hjørnet.

Det eksklusive 4-stjerners hotel centrovital byder på mange tilbud inden for spa og wellness, så du kan nyde en storbyferie med masser af luksus: Tag en forfriskende dukkert i poolen og slap af i det store udvalg af saunaer og dampbade. Glæd dig til det sunde, lækre køkken i restauranten på centrovital og nyd udsigten over Spandaus smukke sølandskab fra den store terrasse.

Travellers Choice Award

Centrovital Berlin er et af de mest eftertragtede hoteller til spaophold i nærheden af Berlin. Dette understreges af de høje ratings og rosende ord på anmeldelsesportalerne. Ud over den brede vifte af tilbud inden for spa, wellness og fitness, får også gastronomien og de hyggelige værelser meget ros. Det venlige personale og den rolige, men gode beliggenhed får også fine ord med på vejen. De flotte anmeldelser er derfor blevet belønnet af Tripadvisor med den eftertragtede pris Travellers' Choice Award.

Gastronomi på centrovital Berlin

På centrovital bliver du forkælet med alverdens lækkerier. I restauranten emil's står der sunde, lette gourmet-retter på menuen, og de mange klassiske retter fortolkes med et moderne twist. Hvad siger du for eksempel til en cremet hvidvinsrisotto med vilde rejer eller en sprød rødbedesalat? Mens du nyder dit måltid i restauranten, kan du endda nyde udsigten over den glitrende Spandauer See.

Centrovital har desuden Bistro & Bar La Havanita: I en moderne og hyggelig atmosfære kan du glæde dig til grillspecialiteter og berlinske klassikere samt sæsonbestemte salater og snacks. Prøv også barens smagfulde drinks og cocktails, når du vil runde dagen af med lidt ekstra forkælelse.

Inkluderede services: Den store, daglige morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Wellness & spa på centrovital Berlin

Hotellet er særligt populært på grund af sin store spa med mange tilbud inden for wellness. I wellnessområdet på det 4-stjernede hotel venter der bl.a. en flot pool på 25 m, en afslapnings-pool med massagestråler og brusere samt jacuzzi og mange saunaer.

Lad kroppen bløde helt op i varmen og gør noget godt for dit immunforsvar! Sauna-afdelingen har et stort udvalg:

 • Finsk tørsauna (87 °C til 90 °C)
 • Sauna i bjælkehytte med udsigt over floden Havel (90 °C)
 • Biosauna med smukt farvede lys (56 °C til 60 °C)
 • Eventyrsauna (80 °C til 100 °C)
 • Ottomansk dampbad med stjernehimmel (45 °C)
 • Iglo-issauna (3 °C til 5 °C)

Inkluderede services: Under dit ophold har du gratis adgang til centrovital Day Spa og hotellets egen sportsklub.

Spaophold, behandlinger og træningstilbud

Ferie er lig med forkælelse! På centrovital kan du designe et gennemført spaophold, hvor du kan booke en af de særlige Day Spa-pakker og prøve stedets mange spabehandlinger. Bestil massager, skønhedsbehandlinger og kosmetiske treatments, eller få ny energi med fx ansigtsbehandlinger, cleansing- og detox-algemasker.

Skal du have sved på panden før du går i saunaen eller poolen? På centrovital Berlin kan du i den grad få trænet igennem i fitnessafdelingen med mange slags udstyr. Har du behov, kan du bl.a. deltage i genoptræningssport, benytte stedets fysioterapi-tilbud, eller forebygge ledproblemer med aqua fitness (mod betaling). Få også varme i kinderne og et smil på læberne med Zumba-holdet eller stræk kroppen igennem på yogaholdet (mod betaling).

Bar
Wifi
Roomservice
Fitness
Familievenlig
Spa
Kæledyr velkomne
Restaurant
Pool
Parkering
Handicapvenlig adgang
Morgenmad
Minibar
Rengøring
Sauna
Storbyferie
Romantisk hotel
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Allergivenlige møbler og ergonomiske madrasser på alle værelser
 • Inklusiv daglig morgenbuffet
 • Gratis brug af spa- og saunaområdet med pool, boblebad, finsk tørsauna og mange andre saunaer, dampbad, is-iglo samt sportsklubben med forskellige tilbud
 • 2 flasker vand gratis dagligt
 • Te- og kaffestation på værelset
 • Smart SuitePad-tablet på værelset
 • Ubegrænset brug af Skynet på værelset

Vigtig information om din rejse:

Det er dit eget ansvar at orientere dig inden din rejse om de gældende nationale/regionale covid-restriktioner. Du kan desuden finde aktuelle rejsevejledninger på Udenrigsministeriets hjemmeside . Hvis du ikke må rejse på grund af de gældende regler, bedes du kontakte vores kundeservice. Der kan desuden i øjeblikket være afvigelser i servicen/tilbuddet på stedet. Disse eventuelle begrænsninger vil primært vedrøre eventuelle wellness-/fitnessområder samt eventuelt restaurant- og barområder.

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 11:00
 • Hoteladresse: centrovital Berlin, Brauereihof 6, 13585 Berlin

Ekstraservices

 • Turistskat: 5 % af overnatningsprisen (skal betales på stedet).
 • Kæledyr: 20 €/dag
 • Wi-fi: gratis
 • Parkering: udenfor gratis, 14 €/dag i garagen

Yderligere personer

 • Maksimal belægning: 3 personer
 • Barnesenge tilbydes gratis efter anmodning
 • Børn fra 0 til og med 6 år: gratis
 • Børn fra 7 til og med 12 år: 50 % rabat
 • Børn fra 13 år: Fuld pris

Afbestilling og ændringer

Gratis afbestilling indtil otte dage før din ankomstdato
Generelt opkræver Travelcircus et afbestillingsgebyr på 30% af rejsens pris, hvis du vil afbestille rejsen efter købet, og gebyret er 90% af rejsens pris, hvis du afbestiller 7 eller færre dage før din ankomstdato. For denne rejse kan du som alternativ få følgende mere attraktive afbestillingsvilkår:
Du kan gratis afbestille din rejse senest otte dage før din ankomstdato og i stedet modtage et rejsegavekort til en værdi svarende til din booking (evt. minus forsikringsbeløb), der har tre års gyldighed, og som du kan bruge fleksibelt til at booke en senere ankomstdato eller til andre rejsetilbud fra Travelcircus. Gavekortet kan overdrages til andre personer.
Hvis du vil gøre brug af din afbestillingsret, skal du kontakte vores kundeservice pr. e-mail på [email protected] senest otte dage før din ankomstdato.
Travelcircus beregner afbestillingsgebyret på følgende måde:
 • Afbestilling senest otte dage før ankomstdato: Gratis, du beholder rejsens beløb i form af rejsegavekort
 • Afbestilling syv dage før tjek-ind eller no-show: 90 % af den samlede pris

For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Vigtig information om din rejse: Det er dit eget ansvar at orientere dig inden din rejse om de gældende regionale covid-restriktioner. Hvis du ikke må rejse på grund af de gældende regler, bedes du kontakte vores kundeservice. Der kan desuden i øjeblikket være afvigelser i servicen/tilbuddet på stedet. Disse eventuelle begrænsninger vil primært vedrøre eventuelle wellness-/fitnessområder samt eventuelt restaurant- og barområder.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
centromed Berlin-Spandau Betriebs GmbH & Co. KG.
centromed Berlin-Spandau Betriebs GmbH & Co. KG
Brauereihof 6 13585 Berlin

Ankomst

Bilister skal køre til denne adresse:

centrovital Berlin
Brauereihof 6
13585 Berlin

Med tog kan du nemt komme til Spandau station og derfra et stop med metroen U7 til Altstadt Spandau. Herfra er der kun 10 minutters gang til hotellet.

Lufthavnen BER ligger 40 km fra hotellet.

Storbyferie i Berlin

Når du er på ferie i Berlin, skal du helt sikkert se Fjernsynstårnet, Brandenburger Tor og mange andre seværdigheder. Tag på shopping på Weinmeisterstraße eller Ku'damm eller nyd det frie liv på caféer, restauranter, barer og clubs i de populære kvarterer Neukölln, Kreuzberg og Friedrichshain. Men der er også masser at se lige i nærheden af hotellet i Spandau, der er en vestlig forstad tæt på Berlins centrum. Gå fx til Altstadt Spandau på kun 10 minutter til fods, hvor du kan besøge Sankt Nikolai-kirken eller det imponerende citadel med sit smukke udsigtstårn.

Listen over seværdigheder og aktiviteter på din ferie i Berlin er lang, men du føler måske, at du allerede kender byen? Her får du 3 eksklusive insider tips fra lokale Berlinere:

 • Potsdamer Platz 1 - Tag Europas hurtigste elevator op i denne flotte bygning og få det smukkeste view over hele byen og Tiergarten
 • Flutgraben tæt ved Schlesisches Tor - Restauranter, clubs, Badeschiff og bådudlejningen giver dig en helt særlig oplevelse ved floden Spree om sommeren
 • Gåtur fra Engelbecken over Böcklerpark til Maybachufer - Vild arkitektur og unik bynatur ligger som perler på en snor, og turen slutter i det populære restaurant- og barkvarter

FAQ

Adressen på centrovital Berlin er:
Brauereihof 6
13585 Berlin

Dit værelse vil være klar til dig fra 15:00 på ankomstdagen.

Ja, her finder du restauranten "emil's", men også Bar & Bistro La Havanita.

Check-ud er muligt indtil 11:00 på afrejsedagen.

Ja, centrovital Berlin har en pool på 25 m, samt en jacuzzi og en afslapningspool med massagestråler.

Centrum af Berlin ligger 11 km fra centrovital Berlin. Du kan nemt og hurtigt tage offentlig transport til og fra hotellet.