Travelcircus
kurzurlaub Ostsee

Hoteller i Nordtyskland

Nordtyskland er uden tvivl et af danskernes mest elskede steder at holde ferie, for her skal du ikke rejse langt væk for at se flotte strande, unik natur og få store oplevelser til billige priser! Du får de bedste tilbud på alt fra 4- og 5-stjernede badehoteller med spa og strand til eksklusive ferielejligheder i charmerende havnebyer. Er du på udkig efter et hotel i Hamborg eller Berlin med wellness og sauna? Eller leder du efter overnatning i de vildeste forlystelsesparker i Tyskland og tropiske badelande i Tyskland? Los geht’s!

0 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

DKK0

DKK100

Sorterer
Mest relevante
0 tilbud
Vis
0 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

DKK0

DKK100

Sorterer
Mest relevante
0 tilbud
Vis
0 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

DKK0

DKK100

Sorterer
Mest relevante
0 tilbud
Vis
0 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

DKK0

DKK100

Sorterer
Mest relevante
0 tilbud
Vis
0 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

DKK0

DKK100

Sorterer
Mest relevante
0 tilbud
Vis
0 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

DKK0

DKK100

Sorterer
Mest relevante
0 tilbud
Vis

FAQ - Ferie i Nordtyskland

Hvilke attraktioner kan jeg opleve på en ferie i Nordtyskland?

På en ferie i Nordtyskland finder du både hav, strand og unikke natur, men også nogle af Nordeuropas vigtigste kulturelle og historiske storbyer på en storbyferie i Berlin, Lübeck, Flensborg og Hamburg. Udover at det er nemt, hurtigt og billigt at komme til Nordtyskland med bil og tog, kan du også glæde dig til de attraktive billige priser på restauranter og shopping. Nordtyskland byder desuden på storslåede naturreservater, bl.a. Lüneburger Heide, Harzen og Rügen, og mange flotte strande ud til Vestkysten, Nordkysten og Østersøkysten.

Hvor meget koster en ferie i Nordtyskland?

Det kommer naturligvis an på typen af ferie og hvor længe du er afsted - altså om du skal på kør-selv-ferie i Tyskland med familien, om du vil bo på badehotel på stranden eller om du drømmer om et 5* spaophold i Nordtyskland med gourmetrestaurant! En weekend i Nordtysklands smukke storbyer på et 4* hotel er dog ofte 25-50 % billigere end en weekendferie på et hotel i København af samme kvalitet, når du booker i god tid. Hos Travelcircus sørger vi for, at du får ekstra services med i prisen, fx morgenmad, så du får så meget for pengene som muligt.

Er det billigere at gå på shopping og fx shoppe tøj i Tyskland end i Danmark?

Shopper du i de store tøjkæder eller vil du shoppe sko af god kvalitet og tyske brands kan du ofte spare 25-150 kr. på din shopping i Nordtyskland (udsalgspris ikke medregnet). Det varierer, om det kan betale sig at købe mærkevarer, så du bør lave lidt shopping-research inden ferien - måske er der et mærkevare-outlet med udsalg og high-end fashion planlagt i nærheden?

Er det billigt at spise ude og gå på restaurant i Nordtyskland?

De nordtyske favoritter inden for storbyferie Hamburg og Berlin er faktisk nogle af de tyske byer, hvor det er billigst at gå på restaurant og spise ude:
 • En stor pizza på en god italiensk restaurant koster ofte 10-15 euro (75 - 112 kr.)
 • På en traditionel tysk restaurant koster en solid hovedret såsom kød/fisk og kartofler 15-25 euro (112-185 kr.)
 • En stor servering af sushi eller en vietnamesisk hovedret koster fra 9 euro (67 kr.) og opefter
 • En stor tysk fadøl ligger på omkring 4-5 euro (30-38 kr.)

Hvilke seværdigheder er der i Nordtyskland?

Som turist i Nordtyskland har du frit valg på alle hylder - er du til store naturoplevelser og udendørsaktiviteter, er du vild med forlystelsesparker i Nordtyskland og familiehygge, vil du på opdagelse i storbyernes kultur, kunst og historie, eller noget helt andet? Nordtyskland byder især på et væld af historiske byer, fx de såkaldte Hansestæder såsom Lübeck, Kiel og Rostock - charmerende havnebyer med mange historiske seværdigheder og museer i de velbevarede gamle bydele. Du finder selvsagt også levn fra 2. Verdenskrig og DDR-tiden i Berlin, Hamborg og mange af de andre nordtyske byer.

Hvordan er vejret og hvilket klima har Nordtyskland?

Ved Tysklands nordkyst og den tyske del af Vadehavet kan du forvente brusende hav og lange sandstrande, og vekslende sol og blæsevejr, som du måske kender fra Vesterhavskysten i Danmark. Nordtysklands fine sandstrande og kyster ud til Østersøen minder også om de danske Østersøkyster med milde vintre, solrigt og en smule omskifteligt vejr i løbet af sommeren. I Berlins fastlandsklima vil du ofte opleve højere temperaturer om sommeren, dvs. flere dage med 30 grader. Vejret i havnebyen Hamburg minder mere om Københavns sommervejr.

Hvilke naturområder og særlig natur er der i Nordtyskland?

Tysklands nordlige delstater Slesvig-Holsten, Brandenburg, Mecklenburg Vorpommern og Niedersachsen byder på unikke naturoplevelser og store nationalparker med alt fra det unikke Vadehav og smukke sølandskaber til enestående heder og bjergkæder:
 • De 170 meter høje klinter på Rügen i Østersøen
 • UNESCO-biosfærereservat Schaalsee ved Lübeck og Hamburg
 • Naturbeskyttede Lüneburger Heide ved Hamborg
 • Vild bjergnatur op til cirka 1 kilometers i Harzen syd for Hannover
 • Mecklenburger Großseenland mellem Rostock og Berlin - Stort naturområde perfekt til kano og kayak

Hvor ligger de bedste strande i Tyskland?

Selvom Tyskland ikke kan prale af samme nærhed til vandet, som vi kan i Danmark, har Nordtyskland masser af flotte sandstrande og kyster:


Bedste badestrande og badebyer ved Tysklands nordkyst:
 • På Sylt - den lange vadehavsø under Rømø
 • St. Peter-Ording

Bedste strande ved Tysklands østersøkyst - fra vest mod øst:
 • Timmendorfer Strand ved Lübeck er en af Nordtysklands mest elskede badestrande
 • Kühlungsborn
 • Strande ved Rostock
 • Zingst
 • På Rügen - især i Prora og Binz finder du nogle af de bedste badehoteller i Nordtyskland
 • Usedom - Ø med traditionsrige badebyer og bløde sandstrande