Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Wellness-magi i det legendariske Sagenharz
Poststraße 18, 06502 Thale
Se på kort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg (Ankomst fre-lør min. 2 nætter)

 • Daglig morgenbuffet

 • Fri adgang til saunaområde

 • 30 % rabat på standardbillet til Bodetal Therme-spa, 500 m fra hotellet

Det er vi vilde med

 • Ligger ved den berømte Hexentanzplatz med svævebane

 • Hyggelig by i Harzens skov- og bjerglandskab

Vær hurtig nu og book til en reduceret pris til 05/08/2024.

81%
Anbefaling
25 Anmeldelser
Gratis afbestilling
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad
 • Gratis brug af saunaområdet på hotellet (wellnessbehandlinger mod ekstra betaling)
 • Inklusiv 30 % rabat på standardbillet til Bodetal Therme spaen
 • Wellnesstaske til låns med badekåbe, håndklæde til saunaen og hjemmesko til saunaen
 • 1 flaske mineralvand på dit værelse 

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 10:30
 • Hoteladresse: Mythenresort Heimdall, Poststraße 18, 06502 Thale

Ekstraservices

 • Byskat/resortskat: lokal turistskat (betales på stedet)
 • Kæledyr: ca. 15 €/dag (kun på forespørgsel)
 • WLAN: inkluderet
 • Parkeringsplads: mod betaling (betales lokalt), afhængig af tilgængelighed

Yderligere personer

 • Maksimal belægning: 2 voksne + 1 barn op til 17 år
  • Børn op til 2 år: gratis i forældrenes seng

Afbestilling og ændringer

Gratis afbestilling af en voucher op til 8 dage før ankomst
Generelt opkræver Travelcircus et afbestillingsgebyr på 30% af rejsens pris, hvis du vil afbestille rejsen efter købet, og gebyret er 90% af rejsens pris, hvis du afbestiller 7 eller færre dage før din ankomstdato. For denne rejse kan du som alternativ få følgende mere attraktive afbestillingsvilkår:
Du kan gratis afbestille din rejse senest otte dage før din ankomstdato og i stedet modtage et rejsegavekort til en værdi svarende til din booking (evt. minus forsikringsbeløb), der har 2 til 3 års gyldighed, og som du kan bruge fleksibelt til at booke en senere ankomstdato eller til andre rejsetilbud fra Travelcircus. Gavekortet kan overdrages til andre personer.
Hvis du vil gøre brug af din afbestillingsret, skal du kontakte vores kundeservice pr. e-mail på [email protected] senest otte dage før din ankomstdato.
Travelcircus beregner afbestillingsgebyret på følgende måde:
 • Afbestilling senest otte dage før ankomstdato: Gratis, du beholder rejsens beløb i form af rejsegavekort
 • Afbestilling syv dage før tjek-ind eller no-show: 90 % af den samlede pris

For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Mythenresort Heimdall Heimdall Immobilien- und Betreibergesellschaft.
Mythenresort Heimdall Heimdall Immobilien- und Betreibergesellschaft
Poststraße 18 06502 Thale
Bar
Wifi
Restaurant
Tennisbane
Morgenmad
Sauna
Wellness-område

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Mythenresort Heimdall
Poststraße 18
06502 Thale
Tyskland

Rejser du med tog? Thale togstation ligger kun 3 minutters gang fra hotellet.

Spa, natur og aktiv ferie i Harzen

Bodetal-dalen er et genialt sted for en spændende ferie i Nordtyskland, ligesom alt fra familier med børn, vandrere, vintersportsentusiaster og spa-elskere altid finder perfekte spots for deres ferie i Harzen. Floden Bode flyder gennem hele området Harzen og selve Bode-dalen er en af de mest mytiske, eventyrlige regioner i Harzen. Det bjergrige landskab betager med den dramatiske skønhed og dybe skove - oplev bl.a. følgende seværdigheder i nærheden af dit hotel i Harzen:

 • Hexentanzplatz, Heksens danseplads er et af de mest kendte og populære udflugtsmål i Harzen. Tæt ved hotellet finder du således en fantastisk udsigt over den ofte mystisk tågede Bodetal. Og det bedste er, at udsigten fra Hexentanzplatz kan nås med en spændende svævebane! Når du er nået op på toppen, venter både Harzer Bergtheater og en dyrepark på at blive udforsket. Og hvem ved - måske møder du én af Bloksbjergs hekse, der er ved at øve sine dansetrin?
 • Roßtrappe er en 400 m høj granitklippe, der knejser over Bode-dalen: Den ligger lige over for Hexentanzplatz, så herfra kan du nyde en førsteklasses udsigt over dalens dramatiske landskab.
 • Lyst til at tage ud på en eventyrlig rejse? Mythenweg fører dig forbi en mystisk brønd, en magisk ring, en ottebenet hest, nordiske guder og andre mytologiske væsener! Start din tur ved svævebanens station nede i dalen, hvorefter ruten går gennem byen Thale og slutter ved Wendhusen-klosteret.
 • Teufelsmauer: Ifølge sagnet blev Djævlens Mur til efter en strid mellem Gud og Djævelen! Dét område, som Djævelen kunne omringe med en mur på blot én nat, lovede Gud, ville blive hans. Og Djævelen må have haft travlt, for i dag titter de vertikale, dramatiske klippevægge frem tre steder og har en samlet længde på hele 20 km!

Beskrivelse

Mythenresort Heimdall

Bliv fortryllet på en ferie i Nordtyskland med ægte bjerge - i Harzen, hvor du vil finde nordisk mytologi, dramatisk natur og wellness! Mythenresort Heimdall byder dig velkommen til hjertet af den smukke vestlige del af Harzen, Bodetal. Området kaldes også Sagenharz, og med udsigt til de knejsende bjergsider med nåleskov vil du få både spa og livsnyderi, adrenalinsus og aktivitet i den vilde natur. Magien starter lige udenfor hotellet på de legendariske seværdigheder i Harzen, tag fx svævebane op til udsigten fra Hexentanzplatz og nyd suset ved de vertikale, dramatiske klippeformationer Teufelsmauer!

Du bliver forkælet hele vejen rundt på Hotel Mythenresort Heimdall i Harzen. Hotellet i den hyggelige by Thale byder dig velkommen med stilsikker, eventyrlig indretning og lyse værelser. Hotellet i Harzen bærer præg af de nordiske sagn med navne som Fafnir, Fewur, Gjallarhorn - så glæd dig til at tage myterne med på vandretur gennem Harzens bjerglandskaber, skove og dybe dale.

Mythenresort Heimdall i Thale får mange positive anmeldelser på kendte rejseportaler som Tripadvisor og HolidayCheck. Gæsterne roser især hotellets optimale beliggenhed i Harzen, den lækre morgenmad og det venlige, hjælpsomme personale på hotellet.

Kulinariske perler på Mythenresort

På Mythenresort Heimdall vil du blive forkælet af hotellets gastronomi morgen, middag og aften. Udover den flotte morgenbuffet med friskbrygget kaffe, nybagt brød, müslier og meget mere, kan du se frem til flere valgmuligheder:

 • Restaurant Fewur kræses der for alsidige regionale menuer lavet af nøje udvalgte råvarer. I det åbne køkken kan du se din mad blive tilberedt over bål.
 • I Mythenbar Gjallarhorn kan du nyde en forfriskende spritz, velskænket øl eller hvad med en smagfuld punch? Læn dig tilbage og nyd den storslåede udsigt fra terrassen - her kan du se Harzens skrå bjergsider, nåletræsskove og den mytiske Hexentanzplatz.

Inkluderede services: Den daglige morgenbuffet er gratis for dig.

Wellness og sauna på Mythenresort

En ferie i Harzens bjerge byder på en bred vifte af aktiviteter, hvor du får sved på panden og trætte fødder i vandrestøvlerne! Hvad kan være bedre end at hvile ud med et lille wellnessophold på hotellet efter dagens eventyr?

 • I hotellets egen Sauna Loki kan du glæde dig til udvalgte Harzen-urtedufte i saunaerne. I den nordiske mytologi er den snu Loke guden for ild og forvandling - og du vil med garanti blive forvandlet til en meget afslappet udgave af dig selv!
 • Rasul-badet Freya - gudinden for kærlighed, skønhed og magi - kombinerer de fire elementer vand, ild, jord og luft i en spabehandling med lækre rasulblandinger. Du kan også glæde dig til at prøve de velgørende hudmasker med urter fra Harzen.

Inkluderede services: Du har gratis adgang til hotellets eget sauna- og wellnessområde. Wellnessbehandlinger mod ekstra betaling.

Bodetal Therme Thale

Mens mytisk tåge lægger sig over trætoppene i Harzen, kan du hvile ud i de varme, velduftende dampe i spaen Bodetal Therme. Bare læn dig tilbage og nyd et par stille timer, hvor krop og sind kan komme helt i balance i de skønne boblebade.

Glæd dig til en dag med masser af spa og wellnessfaciliteter på Bodetal Therme:

 • Indendørs "Rosstrappen"-bassin med liggestole, massagestråler, brusere og poolbar
 • Lys- og lydbassin med saltvand, undervandsmusik og smukke lys
 • Udendørs opvarmet pool med undervandslænestole og udsigt over Bodetal-dalen
 • Spa-have med terrasse, plæne til solbadning og grillplads

Inkluderede fordele: Du får 30 % rabat på standardbilletten til Bodetal Therme spa.

FAQ

Du kan finde Mythenresort Heimdall på følgende adresse:
Poststraße 18
06502 Thale
Tyskland

Du kan tjekke ind på Mythenresort Heimdall fra 15:00 på ankomstdagen.

Du kan tjekke ud på Mythenresort Heimdall indtil 10:30 på afrejsedagen.

Du kan nå Bodetal Therme Thale fra Mythenresort Heimdall på syv minutter til fods.

Hexentanzplatz ligger direkte på Mythenresort Heimdall, hvorfra man også kan udforske området med svævebane. Lige overfor ligger også den 400 meter høje granitklippe Roßtrappe.

Ja, du kan parkere ved hotellet mod et gebyr (betales på stedet), afhængigt af tilgængelighed.

En sauna og et Rasul-bad er tilgængelige direkte på Mythenresort Heimdall. Du får også 30 % rabat på almindelig adgang til Bodetal Therme Thale, hvor du kan nyde en Rosstrappen-pool med vandstole, en lys- og lydpool og en spahave med terrasse.

Du kan booke et barn pr. værelse. Børn op til 2 år er gratis i forældrenes seng, børn fra 3 til 11 år koster 30 euro pr. nat, og børn fra 12 til 17 år koster 45 euro pr. nat i forældrenes seng.