Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Travelcircus Staedtereisen

Storbyferie

Tørster du efter caféhygge og guddommelig gastronomi, shopping og kulturoplevelser? Tag på storbyferie i Europa! Find de bedste priser på de bedst anmeldte hoteller i Berlin, London, Paris og mange flere storbyer - vi har skræddersyet vores tilbud, så du får masser af ekstra services, såsom fx morgenmad eller sauna, gratis med i prisen!

Vores mest populære tilbud på storbyferie

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om storbyferier

Hvorfor tage på ferie i en storby?

En storbyferie er den perfekte kombination af shopping, sightseeing og afslapning på et lækkert hotel. På den måde kan du samtidig få ny inspiration, se berømte seværdigheder i Europas metropoler og slappe af.

Hvilken storby skal jeg holde ferie i?

Hver by har sine fordele: Du kan kaste dig ud i shopping på ikoniske gader på en ferie i Berlin, London eller Milano. Vil du opleve lige dele storby-stemning, romantik og charme? Så find et lækkert hotel i Paris eller Rom! Foretrækker du gastronomi, barer og seværdigheder? Så er en rejse til Prag eller Wien måske den perfekte destination for dig!

Hvad kan jeg lave på en storbyferie i Europa?

Shopping i Paris, kaffehuskultur i Wien, cykelture i Amsterdam eller royale seværdigheder i London - hovedstæderne i Europa byder deres feriegæster på hver deres ikoniske aktiviteter.

Hvor mange dage skal jeg bruge på en storbyferie?

Hvis du vil nyde en by fuldt ud på ferien, bør du planlægge mindst to hele dage, altså tre nætter på hotel, hvis du ankommer sent. Jo længere du bliver, jo mere tid har du til at opleve de vigtigste seværdigheder såvel som udforske byens skjulte skatte - og du undgår stress og jag på rejsen.

Hvad skal jeg huske på en rejse til en storby?

Uanset hvilken by, du skal på ferie i, bør du tjekke det lokale vejr og pakke passende tøj. Eksempelvis har Paris tendens til at være lidt varmere end storbyer tæt på havet, mens London er kendt for sit regnfulde vejr. Ud over behageligt hverdagstøj, rygsæk og gode sko, bør du pakke festligt tøj til at gå i byen på ferien.

Hvad koster det at tage på ferie i en storby?

Priserne for en storbyferie varierer afhængigt af destination og hotel. Hos Travelcircus kan du altid finde priser på 4* hoteller startende fra omkring 450 kr. pr. person. Men hold øje med vores tilbud, så du endnu billigere kan komme på ferie på de bedst anmeldte hoteller i Europa!

Hvor kan jeg booke min storbyferie?

Du kan booke din storbyferie lige her hos Travelcircus og få masser af fordele med i prisen: Vi laver skræddersyede tilbud på pakkerejser, så du får overnatning på de bedste 4- og 5-stjernede hoteller inklusiv ekstra services såso, morgenmad, billetter til events eller spa. På den måde sparer du ikke blot penge, men også tid og besvær, for her får du alt på ét sted.