Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Freizeitparks

Forlystelsesparker i Tyskland - de bedste i 2024

Hos Travelcircus er vi eksperter i forlystelsesparker – vi elsker rutsjebaner, karruseller og at udforske fantastiske temaverdener med familie og venner! Derfor har vi besøgt små og store forlystelsesparker, sommerlande og tivolier over hele Europa. Vi tester de bedste, største og mest populære forlystelsesparker i Danmark, Tyskland og resten af Europa, så du får et solidt overblik over forlystelser, priser og seværdigheder, og bedre kan planlægge din næste billige rejse med førsteklasses overnatning!

Se vores store test af forlystelsesparker 2022 her!

Vores egne bedste tilbud på forlystelsesparker i Tyskland er med i top 20, bl.a. Tysklands største forlystelsespark Europa Park og Heide Park, et superpopulært sommerland med vilde rutsjebaner og hyggelig overnatning på hotel eller feriehytte. Blandt vores tilbud finder du også badelande, fx Tropical Islands kun 1 time syd for Berlin, som er et af danskernes mest elskede badelande, når vi leder efter tilbud på et weekendophold og en nem, billig rejse til tropisk stemning og ægte sandstrand!

Forlystelsesparker med hotel i Tyskland

4 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

259 DKK

889 DKK

Sorterer
Mest relevante
4 tilbud
Vis

Forlystelser, åbningstider og priser i de tyske forlystelsesparker

Her får du et solidt overblik over åbningstider, overnatning, priser, forlystelser og de vildeste rutsjebaner i vores tyske forlystelsesparker og dyreparker, sommerlande og badelande.

Europa Park

© Europa-Park - rutsjebanen Blue Fire

Europa-Park

Rejs gennem hele det europæiske kontinent på kun én dag! Med nogle af de vildeste forlystelser og største rutsjebaner i Europa, samt 18 temaverdener, bl.a. Island, Grækenland og Italien, tiltrækker Europa-Park omkring 5,5 millioner gæster hvert år. Det gør den til den største, mest besøgte forlystelsespark i Tyskland.

Ud over de kreative temaområder er der over 60 alsidige forlystelser, rutsjebaner, vandrutsjebaner og en stor eventyrskov. Glæd dig til masser af adrenalinsus, grin og hygge for hele familien - velkommen til en legesyg og magisk verden, hvor alt kan ske!

Åbningstider:

Sommersæson: Slutningen af marts til november
Vintersæson: November til midten af januar Parken har særlige begivenheder og åbningstider til Halloween, jul og andre højtider

Mere info om sæsoner og åbningstider i Europa-Park

Priser for entré:

Personer fra 12 år: fra 55 € / 409 kr.

Populære forlystelser:

Eurosat Cancan Coaster, Abenteuer Atlantis, Blue Fire Megacoaster, Arthur, Euro-Tower, Fjord Rafting, Piraten in Batavia, Wodan

Adresse:

Europa-Park-Straße 2, 77977 Rust

Website:

www.europapark.de/en

Book billetter + hotel til Europa-Park hos Travelcircus og spar penge: » Se vores tilbud

Heide Park Resort

© Heide-Park - rutsjebanen Colossos

Heide Park Resort

Den største forlystelsespark i Nordtyskland har lige omkring 40 forlystelser og vilde rutsjebaner, så der er lagt op til timevis af sjov for hele familien og masser af sommerfugle i maven! Heide Park ligger kun 3 timer i bil fra den danske grænse og 1 time fra Hamburg, hvis du vil udforske den nordtyske storby.

Parken spænder over lynhurtige rutsjebaner med de vildeste loops og gennemførte temaverdener såsom Pirate's Cove og Transylvania, mens familiens yngste kan glæde sig til fis og ballade med Gurli Gris i Peppa Pig Land! De mest populære forlystelser er den enorme, ildsprudlende trærutsjebane Colossos og det bratte fald i det 103 meter høje tårn Scream, der er hele 40 meter højere end Tivolis!

Åbningstider:

Sommersæson: Slutningen af marts til sent i oktober
Daglige åbningstider er mindst kl. 10 - 18 (varierer)

Mere info om åbningstider i Heide Park

Priser for entré:

Personer fra 12 år: ca. 40 € online / ca. 300 kr.

Populære forlystelser:

Flug der Dämonen, Colossos, Limit, Scream, Big Loop, Wild Water, Bob-Bahn, Desert Race, Mountain Rafting

Adresse:

Heide Park 1, 29614 Soltau

Website:

www.heide-park.de

Book billetter + hotel til Heide Park hos Travelcircus og spar penge: » Se vores tilbud

Serengeti Park

© Serengeti Park

Dyrepark med forlystelser - Serengeti Park

I Serengeti Park blot 100 km syd for Hamburg finder du jungler og savanner med over 1.500 fritgående dyr! På den 10 km lange Serengeti-safari i bus eller egen bil vil du bl.a. møde elefanter, løver og geparder.

Visse områder kan du udforske til fods, oplev fx en dværgkænguru eller en mandril helt tæt på. Mød også et væld af lemurer og aber fra junglerne i Afrika, Sydamerika og Asien. I parkens kælezoo kan du ae venlige alpakaer og frække geder.

Tag på 3 anderledes safari-ture med præcist udførte og imponerende 1:1-modeller - her oplever du istiden med mammutter, kridttidens dinosaurer og videnskabelige modeller af fremtidens dyre-evolution - alt sammen i naturlig størrelse!

Serengeti Park er helt særlig, fordi dyreparken også byder på mere end 40 forlystelser og aktiviteter: Jetbåde og muddersprøjtende safari-jeeps, vanvittige luftkarruseller og rutsjebaner. Hele familien kan også glæde sig til trampoliner, indendørs legeland og innovative digitale aktiviteter over hele parken.

Åbningstider:

April til 31. oktober
Daglige åbningstider er mindst kl. 10 - 17 (varierer)

Mere info om åbningstider i Serengeti Park

Priser for entré:

Personer fra 12 år: 43,5 € / 325 kr.
Børn (3 – 11 år): 33,5 € / 250 kr. Busbillet til Serengeti-safari: pr. person 6,50 € / 48 kr.

Populære forlystelser:

Black Mamba jetbåden, Quad-Jeep Safari, Kumba Twister-karrusellen, Mokora-kanoerne, Safari Blitz-rutsjebanen

Adresse:

Am Safaripark 1, 29693 Hodenhagen

Website:

www.serengeti-park.de/en

Book billetter + hotel til Serengeti Park hos Travelcircus og spar penge: » Se vores tilbud

Tropical Islands

© Tropical Islands

Badeland ved Berlin - Tropical Islands

For at komme til Tropical Islands skal du kun køre 1 time syd for Berlin og under den enorme dome finder du et tropisk paradis med palmer, regnskov og ægte sandstrand, og ikke mindst rutsjebaner, bølgepools og vilde vandforlystelser - uanset årstiden!

Det særlige ved badelandet er desuden, at du kan overnatte i hyggelige telte, checke ind på et komfortabelt hotelværelse eller bo i lækre feriehytter direkte i tropelandet. På den måde får hele familien alle fordelene ved en eksklusiv strandferie uden at skulle forlade den behagelige varme og den gode feriestemning!

Når du leder efter et godt tilbud på en bekvem strandferie og en billig rejse til tropestemning og azurblå lagune samt boblebad, saunaer og masser af wellness, er Tropical Islands derfor et genialt valg.

Åbningstider:

Året rundt - dog lukket i kortere perioder, fx juledage

Mere info om åbningstider i Tropical Islands

Priser for entré:

Dagsbilletter, børn/voksne: fra 37,50 € / 47,00 € - fra 279 kr. / 350 kr.

Hos Travelcircus kan du booke dit ophold i Tropical Islands med hotel, så du får mere tid til at slappe af og udforske de mange aktiviteter og tilbud i det kæmpestore vandland. Når du bestiller overnatning i Tropical Islands, har du desuden fri adgang til badelandet på hele afrejsedagen, også efter du har tjekket ud af din overnatning.

Populære forlystelser:

Jungle Splash vandrutsjebanetårn med 8 rutsjebaner, de 2 underjordiske rutsjebanekanaler, bølgebassiner, kæmpe udendørs vandland med bl.a. wild water-kanaler. Tag også en tur i luftballon, besøg stedets zoo med regnskov og meget mere.

Adresse:

Tropical-Islands-Allee 1, 15910 Krausnick-Groß Wasserburg

Website:

www.en.tropical-islands.de

Book billetter + hotel til Tropical Islands hos Travelcircus og spar penge: » Se vores tilbud

Rulantica - stort badeland ved Europa-Park

© Rulantica - vandforlystelsen Snorri Saga

Rulantica - Kæmpe badeland ved Europa-Park

27 vandrutsjebaner på i alt 1.600 meter, Tysklands største bølgebassin, wellness og saunaer, vandfald og skovlaguner - alt sammen fordelt på 11.000 m² udendørs vandland og 33.000 m² indendørs badeland. Er det noget, der får din indre vandhund til at sige vuf?

Det moderne, skandinavisk inspirerede badeland Rulantica åbnede i 2019 som nabo til forlystelsesparken Europa-Park, og byder på et overflødighedshorn af lynhurtige vandrutsjebaner, vand-parcour og boblebad, afslappende laguner og saunaer. Uanset om du er på ferie med familien, kæresten eller vennerne, får du frit valg på alle hylder med badelandets mange loungeområder og spisesteder, spatilbud og timevis af vand-action.

Åbningstider:

Året rundt - dog lukket i kortere perioder, fx 24.-25. december

Mere info om billettyper, lukkedage og åbningstider i Rulantica

Priser for entré:

Personer fra 12 år: fra 42 € / 313 kr.
Børn (4 – 11 år): fra 39 € / 290 kr.

Populære forlystelser:

Alle rutsjebaner og tilbud i det indendørs og udendørs badeland i Rulantica

Adresse:

Roland-Mack-Ring 1, 77977 Rust

Website:

www.europapark.de/en/rulantica

Book billetter + hotel til Rulantica hos Travelcircus og spar penge: » Se vores tilbud

Holsten Therme og hotel i Hamborg

© Holsten Therme

Holsten Therme ved Hamborg

Varme pools under ægte palmer, vilde vandrutsjebaner og 7 luksus saunaer - alt dette og meget mere finder du i et af de mest populære badelande i Tyskland! Er du på udkig efter en ferie, hvor du både kan få badeland, spa og et lækkert hotel i Hamborg - så er Holsten Therme det perfekte valg!**

Spaen med tilhørende indendørs og udendørs badeland ligger kun cirka 1 time nord for Hamborg. Når du booker dit spaophold hos Travelcircus får du både gratis adgang til badelandet Holsten Therme og overnatning på førsteklasses hotel i Hamborg! Du kan altid booke flere nætter på hotellet, ligesom du kan vælge mellem ekstra tilbud på wellness og sauna i Holsten Therme direkte på vores side.

Åbningstider:

Året rundt undtagen udvalgte helligdage. Udendørs badeland kun åbent om sommeren.

Mere info om priser og åbningstider

Priser for entré:

Hos Travelcircus kan du booke overnatning i Hamborg og entré til Holsten Therme, hvor alle gæster får gratis adgang til badelandet i 3 timer, samt tilkøbe adgang til sauna/wellness såvel som dagsbillet. Børn under 5 år får entré uden tidsbegrænsning.

Populære forlystelser:

Lagune med vandfald og gejsere; KinderKaribik - Vandlegeplads; 2 kæmpe rutsjebaner med lyseffekter og vilde kurver; 25 meters pool; Flydebassin 33° med helse-salte; 7 store saunaer fx. Japansk meditations-sauna ca. 75°.

Adresse:

Norderstraße 8, 24568 Kaltenkirchen

Website:

Alt om badelandet Holsten Therme

Book billetter + hotel til Holsten Therme med hotel i Hamborg hos Travelcircus og spar penge: » Se vores tilbud

FAQ: Svar på spørgsmål om forlystelsesparker i Tyskland

Hvor mange forlystelsesparker er der i Tyskland?

Der er omkring 100 sommerlander og forlystelsesparker i Tyskland. Den ældste forlystelsespark i Tyskland er Tripsdrill ved Stuttgart.

Hvilke forlystelsesparker er de bedste i Tyskland?

De seneste år er Phantasialand og Europa Park gentagne gange blevet kåret blandt de bedste forlystelsesparker i Europa og dermed også i Tyskland. Men hvilken forlystelsespark, der er bedst for dig, afhænger naturligvis af dine præferencer: Heide Park er et ideelt sted for familier med små børn, mens dyreelskere vil finde den perfekte blanding af jungle, savanne og forlystelsespark i safari-dyreparken Serengeti Park!

Hvilke åbningstider har forlystelsesparker i Tyskland?

De fleste forlystelsesparker i Tyskland har sæsonåbet, dvs. parkerne er åbne fra forår til efterår. Sæsonen for forlystelsesparker varer normalt fra slutningen af marts/begyndelsen af april til slutningen af oktober/begyndelsen af november. Nogle få forlystelsesparker, fx Europa Park, har også åbent om vinteren og byder på skønne oplevelser i juleferien. Badelande i Tyskland har generelt åbent det meste af året.

Hvor dyre er billetter til forlystelsesparker i Tyskland?

Entrépriser for tyske forlystelsesparker varierer meget: Mindre parker som Playmobil Funpark tilbyder dagsbilletter fra ca. 10,00 € / 75 kr., mens priser på billetter til større parker som Europa Park er ca. 55,00 € / 410 kr. pr. person. Du kan spare penge ved at købe billetter online på forhånd og ved at bestille en pakke med billetter og hotel til din udvalgte forlystelsespark.

Hvornår er det bedste tidspunkt at besøge forlystelsesparker i Tyskland?

De tyske forlystelsesparker er oftest meget besøgte i weekender, på helligdage og i ferier. Hvis du ikke har lyst til at stå i kø, er det bedst at besøge stedet i løbet af ugen og uden for de store skoleferier. Tjek dog altid forlystelsesparkens åbningstider på forhånd, da nogle forlystelsesparker har lukkedage i lavsæsonen.

Hvilken park er den største forlystelsespark i Tyskland?

De 3 største forlystelsesparker i Tyskland målt efter areal er:
 • Europa Park (95 ha)
 • Heide Park (85 ha)
 • Tripsdrill (77 ha)
 • Det er værd at huske at: 1 ha = 1 hektar = 100 x 100 meter = cirka 1 stadion-fodboldbane!
De 3 største forlystelsesparker i Tyskland målt efter antal besøgende om året er:
 • Europa Park (5,6 mio. gæster om året)
 • Phantasialand (2 mio. gæster om året)
 • Heide Park (1,5 mio. gæster om året)

I hvilke tyske forlystelsesparker er hunde tilladt?

Hunde er kun tilladt i visse forlystelsesparker, og du bør altid tjekke de respektive parkers egne regler. Hunde (i snor) er tilladt i følgende forlystelsesparker i Tyskland:
 • Heide Park
 • Holiday Park
 • Serengeti Park (må ikke medbringes på savannesafari i bil/bus)
 • Fort Fun Abenteuerland
 • Erlebnispark Tripsdrill
 • Rasti-Land
 • Eifelpark
Nogle forlystelsesparker tilbyder også overnatning til hunde! På LEGOLAND® Deutschland i Bayern kan du fx også overlade din hund til et særligt tilbud med hundepasning, så længe du er i Legoland.