travelcircus
Reisegutschein

Gavekort til rejser

Invitér dine kære på en eventyrlig rejse!

Gaver giver glæde! Med et gavekort til en drømmerejse fra Travelcircus giver du ferieminder for livet. Uanset om drømmerejsen er en spændende udflugt til en forlystelsespark eller et afslappende wellnessophold kombineret med et uforglemmeligt event - så sikrer de skræddersyede tilbud fra Travelcircus, at du og dine kære får en uforglemmelig rejseoplevelse af bedste kvalitet.

Vores gavekort til rejser er den perfekte gave til jul, til fødselsdage eller som en romantisk overraskelse.

Gavekort til rejser fra Travelcircus - dine fordele

Reisegutschein Travelcircus

bewertung serviceKvalitetstestede hoteller: De 4- og 5-stjernede hoteller er testet af Travelcircus. Du fortjener det bedste!

bewertung serviceFrit valg: Med gavekortet kan dine kære vælge mellem flere førsteklasses hoteller, der er tilknyttet til dit valgte event eller forlystelsespark.

bewertung serviceAlverdens oplevelser: Hotel med pool og wellness, vilde forlystelsesparker og storbyeventyr - Travelcircus sørger for, at dine kære kan nyde de bedste sider af livet på ferien!

Travelcircus Geschenkideen

bewertung serviceDrømmegaven er klar på få minutter: Bestil dit rejsegavekort hurtigt og nemt online - lige til at udskrive.

bewertung serviceSkræddersy dit gavekort: Gør din rejsegave personlig og skriv din egen hilsen.

bewertung serviceSærlige ønsker? Har du spørgsmål eller særlige forespørgsler, så kontakt os gerne på: +45 89 87 55 00

Sådan gør du:

PLACEHOLDER

1. Frit valg

Vælg dit ønskede gavekort og køb online

PLACEHOLDER

2. Print ud

Udskriv PDF’en med den personlige gavekortskode

PLACEHOLDER

3. Gavetid

Skriv en hilsen til din gavemodtager - og giv ren rejseglæde i gave!

;

Sådan indløser du rejsegavekortet:

  1. Gå ind på www.travelcircus.dk
  2. Gennemse din rejse, vælg selv dato og hotel
  3. Indtast gavekortets kode i feltet "Indløs gavekort", når du foretager din booking
  4. Nyd din drømmeferie!

Betingelser:

Inden for 24 timer efter bestillingen modtager du dit gavekort som en PDF-fil via e-mail. Du kan læse mere om vilkår og betingelser samt gyldighedsperioden på det givne gavekort - gyldighedsperioden ligger mellem 2 og 3 år fra købsdatoen. Et gavekort kan ikke udbetales kontant. Der udstedes et nyt gavekort, hvis der efter indløsning er et tiloverblivende beløb, der er højere end 40 kr.

Om Travelcircus:

Vi elsker at rejse. Uanset om det er et eksklusivt designhotel i Alperne eller et luksus wellnessresort ved strand og hav, kombinerer vi udvalgte luksushoteller med et forfriskende mix af god hotelservice, lækker gastronomi og ferieaktiviteter. Travelcircus er en førsteklasses rejseportal med fokus på kvalitetstestede 4- og 5-stjernede hoteller til eksklusive priser. Find og book din næste enestående ferie på Travelcircus.dk nu.

Spørgsmål eller ønsker?

Har du spørgsmål eller særlige ønsker vedrørende rejsegavekortet eller din bestilling? Vores kundeservice sidder klar til at svare dig på telefon og e-mail.

+45 89 87 55 00

[email protected]

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om gavekort til rejser

Hvad er et rejsegavekort?

Et gavekort til en rejse giver modtageren et beløb, som de kan bruge til at betale for den udvalgte pakkerejse fra Travelcircus. Hotel og billetter er altid inkluderet i prisen. Et rejsegavekort er derfor den perfekte gave til eventyrlystne venner og familie!

Hvor længe er et rejsegavekort gyldigt?

Når du køber et gavekort til en specifik event eller rejseoplevelse, fx en forlystelsespark eller musical, er gyldigheden som regel 2 år. Du kan læse mere om vilkår og betingelser samt gyldighedsperioden på det givne gavekort.

Udløber et gavekort på et bestemt tidspunkt?

Ja, et gavekort fra Travelcircus udløber i reglen 2 eller 3 år fra købsdatoen. Du kan læse mere om vilkår og betingelser samt gyldighedsperioden på det givne gavekort.

Hvordan køber jeg et gavekort til rejser?

Vil du købe et gavekort til en rejse fra Travelcircus, skal du gøre følgende:
  • 1. Gå ind på www.travelcircus.dk/gavekort
  • 2. Vælg et af de mange gavekort. Herefter angiver du dine personlige informationer og trykker på knappen “Køb nu”.
  • 3. Du vil modtage en PDF med gavekortet og en unik gavekortskode, som du skal udskrive.
  • 4. Skriv en personlig hilsen til modtageren og giv ren rejseglæde i gave!

Kan jeg købe gavekort og sende det direkte til modtageren?

Nej, men du vil modtage dit rejsegavekort på din egen email, hvorefter du kan printe det ud, skrive en hilsen og sende det med post til din glade gavemodtager.

Hvem vil få glæde af at få en rejse i gave?

Travelcircus tilbyder gavekort til rejser, fordi en ferie er den perfekte gave, når du vil give en mindeværdig oplevelse til dine kære. Du kan finde noget for enhver rejselyst og interesse, lige fra vilde forlystelsesparker til spændende udstillinger - alt sammen inklusiv overnatning på et eksklusivt hotel i en af Europas skønne storbyer!

Hvordan indløser jeg et gavekort til min valgte rejse?

Dit gavekort har en personlig kode, som du indtaster i sidste trin af bookingen af din valgte rejse. På siden Indløs gavekort kan du desuden indtaste koden og se beløbet på gavekortet.