Reisegutschein

Gavekort til rejser

Invitér dine kære på en eventyrlig rejse!

Gaver giver glæde! Med et gavekort til en drømmerejse fra Travelcircus giver du ferieminder for livet. Uanset om drømmerejsen er en spændende udflugt til en forlystelsespark, en afslappende wellness-ferie eller en romantisk storbyferie på et eksklusivt hotel - så sikrer de skræddersyede tilbud fra Travelcircus, at du og dine kære får en uforglemmelig rejseoplevelse af bedste kvalitet.

Vores gavekort til rejser er den perfekte gave til jul, til fødselsdage eller som en romantisk overraskelse.

Gavekort til rejser fra Travelcircus - dine fordele

Reisegutschein Travelcircus

bewertung serviceKvalitetstestede hoteller: De 4- og 5-stjernede hoteller er testet af Travelcircus. Du fortjener det bedste!

bewertung serviceFrit valg: Med rejsegavekortet kan dine kære vælge mellem mere end 200 hoteller i hele Europa.

bewertung serviceAlverdens oplevelser: Wellnessferie, vilde forlystelsesparker eller storbyeventyr - alle finder deres drømmeferie.

Travelcircus Geschenkideen

bewertung serviceDrømmegave klar på få minutter: Bestil dit rejsegavekort hurtigt og nemt online - lige til at udskrive.

bewertung serviceSkræddersy dit gavekort: Gør din rejsegave personlig og skriv din egen hilsen.

bewertung serviceSærlige ønsker? Vil du have et bestemt beløb eller har du andre ønsker, så kontakt os på: +45 89 87 55 00

Sådan gør du:

PLACEHOLDER

1. Frit valg

Vælg et gavekort med det ønskede beløb og køb online

PLACEHOLDER

2. Print ud

Udskriv PDF’en med den personlige gavekortskode

PLACEHOLDER

3. Gavetid

Skriv en hilsen til din gavemodtager - og giv ren rejseglæde i gave!

;

Sådan indløser du rejsegavekortet:

 1. Gå ind på www.travelcircus.dk
 2. Gennemse vores eksklusive tilbud, og vælg din ønskede rejse
 3. Indtast gavekortets kode i feltet "Indløs gavekort", når du foretager din reservation
 4. Nyd din drømmeferie!

Betingelser:

Inden for 24 timer efter bestillingen modtager du dit gavekort som en PDF-fil via e-mail. Værdigavekortet er gyldigt i i alt 3 år fra købsdatoen. Det kan ikke udbetales kontant. Der udstedes et nyt gavekort, hvis der efter indløsning er et tiloverblivende beløb, der er højere end 5 NaN € Om Travelcircus:

Vi elsker at rejse. Uanset om det er et eksklusivt designhotel i Alperne eller et luksus wellnessresort ved strand og hav, kombinerer vi udvalgte luksushoteller med et forfriskende mix af god hotelservice, lækker gastronomi og ferieaktiviteter. Travelcircus er en førsteklasses rejseportal med fokus på kvalitetstestede 4- og 5-stjernede hoteller til eksklusive priser. Find og book din næste enestående ferie på Travelcircus.dk nu.

Spørgsmål eller ønsker?

Har du spørgsmål eller særlige ønsker vedrørende rejsegavekortet eller din bestilling? Vores kundeservice sidder klar til at svare dig på telefon og e-mail.

+45 89 87 55 00

service@travelcircus.dk

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om gavekort til rejser

Hvad er et rejsegavekort?

Et gavekort til en rejse giver modtageren et beløb, som de kan købe en valgfri ferie for. Et værdigavekort er derfor perfekt som gave til rejseelskere. Rejsegavekort fra Travelcircus kan du indløse, når du booker et af de mange tilbud på rejser på www.travelcircus.dk.

Hvor længe er et rejsegavekort gyldigt?

Et værdigavekort til en Travelcircus-rejse er gyldigt i i alt 3 år efter købsdatoen. Har du købt et gavekort til en specifik event eller rejseoplevelse, fx en forlystelsespark eller musical, er gyldigheden 2 år.

Udløber et gavekort på et bestemt tidspunkt?

Ja, et Travelcircus-værdigavekort udløber efter 3 år fra købsdatoen.

Hvordan køber jeg et gavekort til rejser?

Når du skal købe et Travelcircus-gavekort, skal du gøre følgende:
 • 1. Gå ind på www.travelcircus.dk/koeb-gavekort
 • 2. Vælg et værdigavekort med et ønsket beløb eller et gavekort til en specifik oplevelse. Herefter angiver du dine personlige informationer og trykker på knappen “Køb nu”.
 • 3. Du vil modtage en PDF med gavekortet og en unik gavekortskode, som du skal udskrive.
 • 4. Skriv en personlig hilsen til modtageren og giv ren rejseglæde i gave!

Kan jeg købe gavekort og sende det direkte til modtageren?

Nej, men du vil modtage gavekortet fra Travelcircus på din egen email, hvorefter du kan printe det ud, skrive en hilsen og sende det med post til din glade gavemodtager.

Hvem vil få glæde af at få en rejse i gave?

Travelcircus tilbyder gavekort, fordi en rejse er den perfekte gave, når du vil give en mindeværdig oplevelse til dine kære. Du kan finde noget for enhver rejselyst - uanset om du vil give et gavekort til wellness med et lækkert hotel, give billetter til de vildeste forlystelsesparker i Europa eller overraske dine kære med en skøn sommerferie i jeres yndlingsstorby. Hos Travelcircus finder du enestående rejseoplevelser, der matcher de største rejseønsker.

Hvordan indløser jeg et gavekort til min valgte rejse?

Du kan vælge mellem alle Travelcircus' rejsetilbud. Dit gavekort har en personlig kode, som du indtaster i sidste trin af bookingen af din valgte rejse. På siden Indløs gavekort kan du desuden indtaste koden og se beløbet på gavekortet.

Hvor meget koster et gavekort fra Travelcircus?

Vi tilbyder gavekort på forskellige beløb, så du kan vælge, hvor stor en rejsegave, du vil give. Modtageren kan indløse gavekortet og eventuelt derefter betale det resterende beløb. Vælg mellem:
 • 100 € rejsegavekort
 • 150 € rejsegavekort
 • 250 € rejsegavekort
 • 400 € rejsegavekort

Hvilke andre gavekort til rejser tilbyder Travelcircus?

Hos Travelcircus kan du både vælge mellem rejsegavekort til en værdi på 100 €, 150 €, 250 € und 400 € . Vi har desuden særlige oplevelses-gavekort, hvor du kan give et gavekort til wellnessophold med hotel eller et gavekort til oplevelsesrejse med hotel og billetter til en populær forlystelsespark eller en af vores andre store ferieoplevelser.