Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Disneyland Paris
Deltagere og billetter
Hotel og opholdets varighed

DISNEYLAND PARIS med overnatning på et premium hotel

Magisk rejse for hele familien til Mickey, Minnie, Anders And og Co.
43890 anmeldelser

Inklusive

 • Overnatning på et hotel efter eget valg

 • Ekstraservices såsom morgenmad (alt efter hotel)

 • Billetter til Disneyland® Park, Walt Disney Studios® Park eller begge parker

Det er vi vilde med

 • Mød dine Disney-favoritter i Europas mest populære forlystelsespark

 • 2 Disney-parker med spændende forlystelser, shows og parader

 • Oplev Marvel Avengers Campus

90%
Anbefaling
229046 anmeldelser
Op til 47% rabat
Kvalitetstestede premium hoteller
Over 1 million glade rejsende
CO2-kompenserede rejser
 • Overnatning på premium-hotel efter eget valg
 • Inklusiv daglig morgenmad afhængigt af hotellet
 • Inklusiv billetter til Disneyland® Paris
 • Børn under 3 år er gratis

Fordi Disneyland® Paris har åbent hele året rundt, kan visse attraktioner være lukket på grund af renovering og vedligeholdelse. Alle oplysninger om igangværende og fremtidige renoveringer kan findes på linket herunder. Vælg først dato for dit besøg, scroll ned og find menuen “Vælg din park” samt filteret “Åbne attraktioner”: Åbningstider i Disneyland® Paris

 • Du modtager dine e-billetter via e-mail senest 7 dage før ankomsten.
 • VIGTIGT: Husk, at billetter bliver knyttet til et navn, som du vælger under bookingen. Alle deltagere skal komme ind i Disneyland® i selskab med denne person.

Fra oktober 2023 vil indgangen til Walt Disney Studios Park blive ombygget i faser. Dette omfatter lukning af Disney Studio 1 fra april 2024. Enkelte restauranter og butikker vil være lukket i denne periode. Du vil dog stadig have et bredt udvalg af alternativer i Disneyland Paris. Disney Studio 1 er planlagt til at blive renoveret i foråret 2025. Alt arbejde forventes at være afsluttet ved udgangen af 2025.

Yderligere oplysninger

 • Du modtager e-billetter pr. e-mail senest 7 dage før ankomstdato.
 • VIGTIGT: Bemærk venligst, at billetterne er knyttet til det navn, du vælger, når du booker. Alle gæster skal følges på rejsen med denne person for at komme ind.
 • Billetter til mere end 1 dag skal registreres her før besøget.

Ekstraservices

Parkering

 • Bil (op til 9 sæder): ca. 30 € pr. dag
 • Køretøjer over 2 meter høje og med mere end 9 sæder: ca. 40 €/dag
 • Autocampere: ca. 45 € pr. dag
 • Motorcykler: ca. 25 € pr. dag
 • VIP-parkering (tættest på indgangen til parken): ca. 45 € pr. dag

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler

For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført.

For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Hvor ligger Disneyland® Paris?

Disneyland® Paris ligger cirka 30 km øst for centrum af Paris. Fra de fleste af vores hoteller tager det under 30 minutter at køre til de to parker. Du kan leje en bil eller tage RER-lyntoget.

RER-lyntog: Den hurtigste måde at komme til Disneyland® på er at tage RER linje A, som findes i zone 5 i Paris’ transportnetværk. Fra centrum tager det cirka 40 minutter med toget uden skift til stationen Marne-la-Vallée/Chessy Parcs Disneyland, som også er endestation for linje A.

Fra stationen skal du gå i under 5 minutter for at komme til indgangen til de to parker. Du kan komme til stationerne til RER linje A fra vores hoteller mellem fem og tolv minutter på gåben.

For at kunne rejse med RER har du flere billetmuligheder at vælge imellem:

 • RER Disneyland-enkeltbillet eller Billet Ile-de-France
 • Mobilis-dagbillet
 • Flerdagsbilletten Visite Paris
 • Ugebilletten Pass Navigo Decouverte

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Disneyland® Paris
Boulevard de Parc
77700 Paris Frankrig

Foran indgangen til Disneyland® og Disneyland® Village er der parkering mod betaling. Det koster ca. 30 € pr. dag at parkere for biler, mens autocampere koster ca. 45 €.

Om dagen i en anden verden, om aftenen i kærlighedens by

I en pakke med Disneyland® Paris-billetten og et af vores eksklusive hoteller i hovedstadsregionen ved Seinen. Paris er Frankrigs bankende hjerte. Den står for mode, livsstil, kunst og selvfølgelig – kærlighed. På en storbyrejse til Paris kan du ved selvsyn opleve denne imponerende metropols mange ansigter.

Enhver, der rejser til denne mangefacetterede by, bør helt sikkert tage en spadseretur langs den romantiske flodpromenade Canal Saint-Martin eller langs Seinen. Om aftenen reflekteres byens lys på smukkeste vis. Men velkendte seværdigheder som Eiffeltårnet, det berømte Louvre-museum, kulturcentret Centre Pompidou eller Moulin Rouge er også altid et besøg værd.

Beskrivelse

Disneyland® Paris

Gennem generationer har Walt Disneys magi tryllebundet store og små over hele verden. Uanset om det er flyvende tæpper, talende biler eller en syngende snemand – i Disneys magiske verden er alt muligt! På en ferie i Paris kan hele familien træde ind i de skønne universer og møde jeres tegnefilmshelte og yndlingsfigurer. Glæd dig til turen i Disneyland® Paris, hvor I vil få enestående ferieminder – og med overnatning på et af vores førsteklasses hoteller får du en perfekt ferie for familier, eventyrlystne par og filmelskere.

NYT I DISNEYLAND® PARIS:

Velkommen til helt nye eventyr i Walt Disney Studios® Park! Vær med i Disney Junior Dream Factory, et 20-minutters interaktivt show med dine elskede Disney-figurer - bl.a. Mickey og Minnie, Timon, Vampirina og Fancy Nancy Clancy. En stor oplevelse med musik og dans for hele familien!

Men det er ikke alt: Tag på en spændende Cars Route 66 ROAD TRIPS – oplev unikke naturvidundere, og mød dine yndlingsfigurer som Lynet McQueen og Mater undervejs. Tag på en musikalsk rejse ind i en verden af Monsters Inc, Finding Nemo og mange flere. I Together: a Pixar Musical Adventure vil du opleve en ny produktion, som du bestemt ikke bør gå glip af!

Det nye Avengers Campus 

30-års jubilæum med en kæmpe nyhed! Nu kan du møde de største superhelte og tage på MARVEL-missioner i det helt nye temaområde med 2 store forlystelser og alverdens vilde oplevelser. Gør dig klar til at starte på Marvel Avengers Campus og kom i skarp superhelte-træning!

Vis dine heltekræfter i 2 nye forlystelser

Hjælp Iron Man og Captain Marvel i deres kamp mod onde intergalaktiske skurke i den nervepirrende rutsjebane Avengers Assemble: Flight Force. Skærp dine reflekser, mens du hjælper Spiderman med at skyde net og fange løbske SpiderbotsW.E.B. Adventure.

Mad til ægte helte

Årets madoplevelse venter også på dig: På Marvel Avengers Campus finder du hele to restauranter, en café og to foodtrucks. Glæd dig til lækkerier for enhver smag, for superhelte har brug for supermad! De smagfulde retter tilberedes kreativt med brug af PYM-partikelteknologi, mens nybagte pizzaer og frisk pasta kreeres med hjælp af vaskeægte superhelte-udstyr. Nyd også en saftig sandwich på S.H.I.E.L.D.-agenternes stamsted.

Book billet til begge parker og mød dine største helte!

Billetmuligheder i Disneyland® Paris:

Er én park på én dag nok til dig? Så kan du vælge følgende billetmulighed:

 • Dagsbillet til én park

Vil du have mulighed for at bevæge dig frit fra park til park? Så vælg mellem:

 • Dagsbillet til begge parker
 • 2-dages billet til én park pr. dag
 • 2-dagsbillet til begge parker
 • 3-dagsbillet til begge parker
 • 4-dagsbillet til begge parker

Forlystelser i Disneyland® Paris

Disneyland® Paris er den største forlystelsespark i Europa og du finder et væld af forlystelser og attraktioner, lige fra du træder gennem indgangen. I de to kæmpestore temaparker – Disneyland Park® og Walt Disney Studios® – er der rigeligt til at underholde og stimulere hver af dine fem sanser med et overflødighedshorn af forlystelser, forestillinger og arrangementer hver eneste dag.

Disneyland® Park: Disneyland® Park er opdelt i fem forskellige lande, blandt andet Adventureland og Fantasyland, og er den mest besøgte temapark i hele Europa. Du finder mange spændende forlystelser såsom Star Wars™ Hyperspace Mountain, unikke shows og farverige parader. Og hvad med en vild tur i rutsjebanen Indiana Jones™ and the Temple of Peril? Selvfølgelig er Fedtmule, Mickey, Anders And og Olaf også altid er klar til et foto.

Walt Disney Studios® Park: Den anden store temapark i Disneyland Paris handler om de film, som du kender og elsker. Tag et smugkig bag kulisserne, og find ud af, hvordan din yndlings-Disney-film blev lavet. Bliver du inspireret, kan du lave din egen tegneseriefigur! Ligesom i Disneyland® Park er der også shows med forskellige temaer, koncerter og forlystelser.

Adrenalinjunkier kan også se frem til en usædvanligt uhyggelig oplevelse i Walt Disney Studios® Park: Træd ind i Twilight Zone Tower of Terror™ – en helt ny dimension af skræk, gru og rædsel. Tør du tage elevatoren til den 5. dimension... før du styrter ned i de mørke dybder!

Fra oktober 2023 vil indgangen til Walt Disney Studios Park blive ombygget i faser. Dette omfatter lukning af Disney Studio 1 fra april 2024. Enkelte restauranter og butikker vil være lukket i denne periode. Du vil dog stadig have et bredt udvalg af alternativer i Disneyland Paris. Disney Studio 1 er planlagt til at blive renoveret i foråret 2025. Alt arbejde forventes at være afsluttet ved udgangen af 2025.

Anmeldelser af Disneyland® Paris

Det er et must for alle europæiske Disney-elskere at besøge Disneyland® Paris på et eller andet tidspunkt i deres liv. Og hvorfor ikke? Du får mulighed for at møde figurerne fra de klassiske Disney-film og for at tilbringe en dag i Europas største og mest gennemførte forlystelsespark. På de store portaler Tripadvisor får forlystelsesparken i Paris flotte anmeldelser fra sine glade gæster.

Disneyland® Paris får høje karakterer over hele linjen, især for de mange imponerende shows og farverige parader. Korte ventetider, mange restauranter med bordservering og hurtig betjening, og ikke mindst fordi der er kræset for detaljerne i indretningen af parken, gør en ferie i Disneyland® Paris helt unik.

Priser

 • Europas mest besøgte forlystelsespark
 • Travellers‘ Choice Award 2017, 2018 & 2019
 • Travellers‘ Choice Best of the Best Award 2020
 • På 3. pladsen i kåringen af Europas bedste forlystelsespark fra WorldOfParks
 • Vinder af 2. pladsen i "Europe’s Most Immersive Theme Park 2018" fra ParkScout 
  1. plads som bedste familiepark ved European Star Award 2014, 2015, 2018 & 2019

Fotos: © Disney | Pixar © & TM Lucasfilm Ltd.

Jessica
Af Jessica
Editor
billet + hotel
Fra
707,00 DKK
pr. person

Du vil modtage dine e-billetter via e-mail op til 7 dage før ankomst. Ved bestilling af flerdagsbilletter udstedes billetter til ankomstdagen og den følgende dag. Giv os venligst besked i god tid, hvis du har særlige ønsker.

Trustpilot logo
Trustpilot
TrustScore 4.6 | 6,846 reviews

FAQ: Ofte stillede spørgsmål - Disneyland Paris

Disneyland® Paris består af to parker: Disneyland® Park med det berømte slot og Walt Disney Studios Park, hvor alt drejer sig om filmene og du får masser af behind the scenes-viden. Der er forlystelser i begge parker.

Der er en stor gæsteparkering uden for Disney-parkerne. Parkeringsafgiften er 30 € om dagen for en personbil. Hvis du bor på et hotel i nærheden af parkerne, kan du også benytte den gratis shuttleservice.

Husk at medbringe tøj, der passer til vejret, og behageligt fodtøj til hele din ferie i Disneyland® Paris. Du kan også medbringe din egen mad og drikkevarer for at spare penge. Husk venligst, at glasflasker er forbudt.

Mens du kan glæde dig til spændende forlystelser, fem flotte temaområder og det verdensberømte slot i Disneyland® Park, drejer alt i Walt Disney Studios Park sig primært om filmene. Her kan du ud over de spændende forlystelser også få masser af viden om, hvordan de mange klassikere blev lavet, og se et spektakulært stuntshow.

Ja, hver aften er der et betagende fyrværkeri-show lige før parkens lukketid.

Der er ca. 14.500 ansatte i Disneyland® Paris, afhængigt af sæsonen.

Der er én indgang pr. park. Indgangene ligger kun få minutters gang fra hinanden.

Der er i gennemsnit ca. 41.000 gæster i Disneyland® Paris hver dag.

Disneyland® Paris består af to forlystelsesparker, som begge byder på utallige attraktioner og forlystelser. Derfor anbefaler vi billetten, hvor du får 2 dage i 2 parker. Denne billet giver dig tid nok til at besøge begge parker i ro og mag.

Disneyland® Paris er åbent 365 dage om året fra kl. 10 til ca. 20.00/23.00 - de nøjagtige åbningstider varierer afhængigt af sæsonen.

Da begge forlystelsesparker er enorme, bør du planlægge mindst én dag pr. park. Det er bedst at bestille dine Disneyland® Paris-billetter sammen med overnatning på hotel for at få mest muligt ud af din ferie i Disneyland® Paris.

Ja, Disneyland® Paris er åbent 365 dage om året. De daglige åbningstider ændrer sig dog afhængigt af sæsonen.

Mange hoteller tilbyder en gratis transport til Disneyland® Paris. Du kan også komme til Disneyland® Paris med offentlig transport. Togstationen Marne-la Vallée - Chessy ligger lige ved indgangen til Disney-parkerne. Hvis du ankommer i bil, kan du benytte den betalte gæsteparkering uden for Disney-parkerne.

Hvert år besøger i alt ca. 15 millioner gæster Disneyland® Paris.

Disneyland® Paris er stor, nemlig hele 2.230 hektar, begge parker inkluderet.

Disneyland® Paris har forlystelser for alle aldre. Børn på 3 år og derover har det dog særligt sjovt i Disneyland® Paris.

Der findes i alt seks Disneyland®-resorts på verdensplan: Disneyland® Resort California (siden 1955), Walt Disney World Resort i Florida (siden 1971), Tokyo Disney Resort (siden 1983), Disneyland® Resort Paris (siden 1992), Hong Kong Disneyland® (siden 2005), Shanghai Disney Resort (siden 2016).

Du vil modtage dine e-billetter til Disneyland® Paris via e-mail senest 7 dage før ankomst.