Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
staedtereisen london

Hoteller i London

Fish & Chips, Big Ben, Buckingham Palace og det trendy Soho - London er ikke uden grund en af danskernes mest populære byer, når vi skal på storbyferie i Europa. Uanset om du er til imponerende arkitektur og røde dobbeltdækkerbusser eller hyggelige pubs og shopping, kan du altid glæde dig til charmerende seværdigheder på din næste ferie i London. London calling!

De bedste tilbud på hoteller i London

2 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

963 DKK

1.799 DKK

Sorterer
Mest relevante
2 tilbud
Vis

Største seværdigheder i London

London er proppet med ikoniske seværdigheder, som du ikke kan undgå at se - selv på afstand:

 • The London Eye
 • Buckingham Palace
 • The Tower of London
 • Big Ben

Den britiske metropol byder også på utallige museer og gallerier, som du ikke må glip af på din storbyferie - og faktisk er størstedelen gratis museer! Du bør dog tjekke online inden, da visse museer i London kræver at du reserverer dine gratis billetter. Londons mest populære museer og gallerier er:

 • British Museum - Kultur-antropologisk museum
 • Natural History Museum - Legendarisk naturvidenskabeligt museum med store skeletter og samlinger
 • National Gallery - Kunsthistorisk museum med alt fra Botticelli til Van Gogh
 • Tate Modern - Londons verdensberømte museum for moderne kunst og samtidskunst
Tower Bridge London
Big Ben London
The London Eye

Harry Potter-filmene i London

London danner baggrund for mange film og tv-serier - ikke mindst den enestående historie om Harry Potter - så en ferie i London er den perfekte mulighed for at gå i dine yndlingsfigurers fodspor og udforske byen på samme tid!

Der er Harry Potter-filmsteder spredt rundt omkring i London, fx platform 9 ¾ på King’s Cross station. På banegården vil du faktisk kunne høre annonceringer med afgange for Hogwarts Expressen, ligesom togets endestation Hogsmeade står på afgangstavlerne - men dog kun én gang om året, nemlig på den 1. september, når der skolestart på Hogwarts! Et af de andre steder, der ses i en særlig dramatisk scene i Harry Potter og Halvblodsprinsen, er Millennium Bridge som ligger i London. I filmen bliver broen ødelagt af Dødsgardisterne. I virkelighedens verden får du dog en fantastisk udsigt til Tower Bridge, Themsen og Tate Modern fra fodgænger-broen. Det er også et fantastisk sted at tage et billede af St. Paul's Cathedral

Travelcircus tilbyder også billetter inklusiv bus og hotel i London til Warner Bros. Studio Tour - The Making of Harry Potter™ - glæd dig til at fordybe dig i den magiske verden på den flotte Studio Tour!

Shopping i London

London er et sandt paradis, når det kommer til shopping! Tag til Oxford Street, Piccadilly Circus og de omkringliggende gader for at finde de mest populære mærker blandet med smarte designerbutikker. Liberty's, der ligger lige ved Regent Street, er et spændende sted at gå på kigge-shopping. Det imponerende luksusvarehus har til huse i en dramatisk Tudor-bygning, som blev opført i 1920'erne, og er berømt for sine fantastiske, levende materialer.

Naturligvis kan man ikke tale om shopping i London uden også at nævne Harrods i Kensington. Det verdensberømte butikscenter byder hvert eneste år utallige shoppe-entusiaster velkommen i de hellige haller og er altid et besøg værd på en lille storbyferie.

For alle, der er på udkig efter genbrug og secondhand i London, er Brick Lane kendt for sit udvalg af vintagebutikker, hvor du med garanti vil finde stilfuld retro og gode tilbud. Og hvorfor ikke snuppe en god bagel nede fra gaden eller en bid fra en af madboderne, når du nu er her?

På restaurant og bar London
På restaurant og bar i London

London beviser, at det britiske køkken kan meget mere end afternoon tea med agurkesandwich eller fish & chips! Faktisk har internationale retter for længst fundet vej ind i det engelske gastronomiske landskab. Især den indiske indflydelse er umiskendelig her - så du kan roligt glæde dig til dit livs bedste butter chicken eller smagfuld dhal med krydret naan-brød på din ferie i London!

I og omkring Soho er Londons kulinariske mangfoldighed meget tydelig, så her kan du gå på opdagelsesrejse i Londons spændende restauranter. Generelt vil du i byens andre kvarterer først og fremmest kunne finde de typiske London-pubber, som også serverer solide britiske retter, såvel som snackbarer. I øvrigt findes der ca. 10.500 fish & chips-butikker i London, herunder også visse i gourmet-version - så hvad siger du til en omgang trøffelmayonnaise til fritterne?

Transport i London
Transport i London

Det behøver ikke at være dyrt at rejse til London! Med lavprisflyselskaber som Ryanair og Easyjet kan du med lidt held få en billig flyrejse til London hele året rundt - i nogle tilfælde kan du rejse til den engelske hovedstad og retur for mindre end 600 kroner. Men pas på: Når du flyver i weekenden, bliver rejsen ofte mange gange dyrere.

I London er det også nemt at tage offentlig transport til nedsatte priser ved hjælp af sparebilletter, og visse museumsbilletter giver yderligere rabatter på kultursteder. Om sommeren kan du fx se berømte Shakespeare-stykker på det ikoniske Globe Theatre under åben himmel for priser helt ned til 5 pund!

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om hoteller i London

I hvilke kvarterer finder jeg et mere eksklusivt hotel i London?

Du finder luksushoteller og eksklusive hoteller i London i alle kvarterer, men særligt Richmond, Kingston og Greenwich byder på førsteklasses hoteloplevelser.

Hvilke seværdigheder skal jeg se i London?

Følgende seværdigheder i London må du ikke gå glip af:

Hvilket museum i London er et must at besøge?

På en storbyferie er det oplagt at tage på museum og London har enormt mange museer - men især det berømte kunstmuseum Tate Modern, der byder på moderne kunst fra 1900-tallet og frem til samtidkunsten i dag, samt Natural History Museum, hvor du kan se naturvidenskabelige samlinger i smukke sale, er absolutte højdepunkter.

Hvornår er det bedst at rejse til London?

Du finder billige hoteller i London året rundt uanset sæson. Vejret er som regel bedst mellem maj og september med gennemsnitligt syv solskinstimer om dagen. På en flot forårsdag kan temperaturen i London nemt komme op på 22°C.

Hvilke bydele i London skal jeg besøge?

Bydelen Southwark er altid et besøg værd; gå en tur langs Themsen, se Tower Bridge og oplev den vilde samtidskunst på Tate Modern Museum. Kvartererne City of London og Greenwich må du heller ikke gå glip af.

Hvor finder jeg den bedste shopping i London?

Følgende gader i London er et sandt mekka for shopping:
 • Oxford Street
 • Regent Street
 • Bond Street
 • Dover Street Market
 • Carnaby Street

Hvor er de bedste restauranter i London?

Du finder gode restauranter på Royal Hospital Road, på Waterview Drive eller på Bishopsgate. Det er også værd at holde øje med de små, men lækre takeaways - især kan det varmt anbefales at prøve indiske restauranter i London.

Hvilke premium hoteller i London kan jeg booke hos Travelcircus?

Hos Travelcircus har vi skræddersyet vores tilbud, så du kan vælge mellem de bedste 4- og 5-stjernede centrale hoteller i London, ofte inklusiv lækker morgenmad og andre ekstraservices såsom sauna og fitness.