travelcircus
Wellnessophold

Wellnessophold

Har du brug for lidt forkælelse med spa, sauna og wellness? Et wellnessophold er den perfekte måde at få en pause fra hverdagen på - du kan nemlig få hele feriepakken med en førsteklasses overnatning på hotel, gastronomi og all inclusive spaoplevelser. Kombinér også din næste storbyferie i fx Hamburg, Berlin eller Paris med jacuzzi, sauna og pool - du finder de bedste priser og tilbud på spaophold inklusiv hotel hos Travelcircus!

Alle hoteller med wellness og spa

0 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

DKK0

DKK100

Sorterer
Mest relevante
0 tilbud
Vis

Tips: Find dit perfekte spaophold og hotel

Man må lide for skønheden, og man må yde, før man kan nyde? Forkert! Når du søger efter et hotel med spa hos Travelcircus får du nemt et overblik over priser og inclusive tilbud på spa og wellness, mad og andre services, som de forskellige hoteller byder på. Er du på udkig efter en skøn wellnessferie for to eller en afslappende weekend med spa og saunagus til dig selv, vil disse tips sørge for, at dit næste spaophold bliver en 100% feel-good-oplevelse!

Stil dig selv disse 4 spørgsmål og book det bedste tilbud på spaophold til præcis dine behov:

  1. Tilbyder stedet alle de faciliteter, jeg forventer på mit wellnessophold - fx sauna, jacuzzi og udendørs pool? Er der mulighed for at booke massage eller ansigtsbehandlinger?
  2. Har jeg flere ønsker for ferien? - Ro og fred i smuk natur, shopping i storbyen eller cafébesøg og gourmet-restauranter?
  3. Hvilke måltider er inkluderet i prisen og hvilke andre tilbud har hotellet, som jeg vil få glæde af?
  4. Har dagsgæster adgang til spaområdet, og ville det være til gene for mig? Visse hoteller tilbyder kun adgang for egne gæster, så du kan nyde dit wellnessophold fuldt ud.

En sikker tommelfingerregel, hvis du vil sikre dig et bredt udvalg af spa-tilbud og moderne faciliteter, førsteklasses værelser og måltider er at se på hotellets antal af stjerner. Hos Travelcircus finder du luksuriøse 4- og 5-stjernede hoteller til rimelige priser takket være vores pakker med wellnesshoteller, hvor prisen som oftest er inklusiv adgang til spa under hele opholdet, daglig morgenmad og meget mere. Du kan nemt sammenligne vores tilbud på hoteller med wellness og finde information om priser, ekstraservices og spafaciliteter i vores oversigt øverst.

FAQ: Ofte stillede spørgsmål og svar om spaophold og wellnessferie

Hvad koster et ophold med spa og hotel?

Prisen for en ferie med spa og overnatning varierer alt efter landet, hvor mange stjerner hotellet har og hvilke services, der er inkluderet. Hos Travelcircus har vi designet pakkerejser, hvor du får mest mulig wellness og hotelluksus til prisen: Morgenmad og gratis adgang til spaområdet er næsten altid inklusiv, og ofte kan du få rabat på fx massage, skønhedsbehandlinger eller måltider. Vi stræber efter altid at tilbyde hoteller med wellness fra priser omkring 300 kr. pr. person, du skal blot booke i god tid i forvejen.

Hvilken spa skal jeg vælge?

Du kan designe dit spaophold lige efter dit behov: Uanset om du vil have en skøn dag i wellness med en enkelt overnatning, om du vil nyde en forlænget weekend med spa eller om du skal på en lang storbyferie, hvor du om aftenen kan slappe helt af i pool og sauna efter dagens sightseeing. Kig efter ekstra tilbud i spaen som fx massage, saunagus og ansigtsbehandlinger, hvis du vil give dig selv den bedste forkælelse på ferien.

Er wellness det samme som spa?

De to begreber dækker tit over det samme - ‘wellness’ betyder i bund og grund ‘velvære’ og ordet ‘spa’ kommer af den belgiske by Spa, som i århundreder har været kendt for sine helende, varme kilder. Vores hoteller skal som minimum tilbyde pool og/eller en stor jacuzzi samt fx sauna eller dampbad for at blive kategoriseret som et wellnesshotel. Men du finder også mange hoteller med wellness til din storbyferie, hvor du får fri adgang til sauna og fitness med i købet.

Hvilke behandlinger kan jeg få på et wellnessophold?

De enkelte tilbud varierer naturligvis, for mange hoteller med spa tilbyder alt fra massage og ansigtsbehandlinger til scrubs og peeling (mod ekstra betaling). Særligt er vitaliserende bade med mudder eller aromatiske urter, manicure og pedicure såvel som den afslappende hotstone massage tilbud, du ofte finder på et spaophold.

Hvad betyder Lomi Lomi Nui-massage?

Denne traditionelle massage fra Hawaii er en kombination af massage med særlige æteriske olier og en solid gennemarbejdning af kroppen. ‘Lomi Lomi Nui ‘betyder nemlig bogstaveligt oversat ‘stærk æltning stor’ på hawaiiansk. Hvis du har lyst til at blive æltet godt igennem og dufte dejligt, er du kommet til det rette sted!

Hvad går en Thalasso-spabehandling ud på?

Denne wellnessbehandling udnytter havvandets kraft og mudderets helbredende virkninger. Du vil især finde denne type spatilbud på wellnesshoteller ved Nordsøen og Østersøen. De professionelle spamedarbejdere pakker dig ind i lækre miksturer af tang, alger, mudder og havvand, så du får glæde af blød hud, afgiftning og afslapning.

Hvad er ayurveda-massage?

Ayurveda bunder i 5.000 år gamle hinduistiske traditioner, som på ægte allround vis sørger for god fordøjelse, sundhed og hvad vi i dag nok vil betegne som mindfulness. Ayurveda-massagen er en oliemassage, hvor din behandler finder en specifik olie og massage, der passer til dine behov. Skal du have varmende, afslappende olie i massagen, eller passer det bedre med ny, forfriskende energi og kølende olie?

Hvor kan jeg booke spa til den bedste pris?

Du kan bestille dit spaophold med hotel direkte hos Travelcircus, du sørger selv for transporten og kan derfor finde den transportmulighed, der passer dig og som er billigst. Det allerbedste: Vi tilbyder de eksklusive 4- og 5-stjernede hoteller ofte med inkluderede tjenester eller rabatter på behandlinger såsom massage, ansigtsbehandlinger og lækre middage på hotellet. På denne måde sparer du ikke blot tid - og slipper besværet med at booke både hotel og spa - men også penge, for vi sørger for, at du får mest mulig wellness og forkælelse for pengene.