Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Wellnessophold

Wellnessophold

Har du brug for lidt forkælelse med spa, sauna og wellness? Et wellnessophold er den perfekte måde at få en pause fra hverdagen på - du kan nemlig få hele feriepakken med en førsteklasses overnatning på hotel, gastronomi og all inclusive spaoplevelser. Kombinér også din næste storbyferie i fx Hamburg, Berlin eller Paris med jacuzzi, sauna og pool - du finder de bedste priser og tilbud på spaophold inklusiv hotel hos Travelcircus!

Alle hoteller med wellness og spa

19 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

241 DKK

1.168 DKK

Sorterer
Mest relevante
19 tilbud
Vis
Circus Week

Tips: Find de bedste tilbud på spa og wellnessophold

Man må lide for skønheden, og man må yde, før man kan nyde? Forkert! Hos Travelcircus får du nemt et overblik over de bedste priser på hoteller med spa og all inclusive wellness tilbud! Men hvilket tilbud skal du vælge?

Stil dig selv 4 spørgsmål og book det perfekte ophold med wellness og spa, lige efter din smag:

sauna

1 . Hvilke tilbud inden for wellness er du vild med? Elsker du sauna eller jacuzzi og udendørs spa? Kunne du tænke dig at booke massage eller ansigtsbehandling?

2 . Wellness kombineret med afslapning eller aktiv ferie? Savner du en pause med smuk natur eller shopping og storbyferie? Er du til luksus gastronomi eller fitness og sport?

wellness spa

3 . Er morgenmad inklusiv i prisen på mit spaophold? Hos Travelcircus får du som oftest en lækker morgenbuffet og andre services med i prisen på din wellnessferie

4 . Giver mit hotel mig gratis adgang til spa, sauna og pool? Kan dagsgæster også booke wellnessophold, eller er det et eksklusivt spa tilbud? Mange badelande i Tyskland tilbyder eksklusive sauna- og wellnessområder.

sauna
wellness
spa

FAQ: Ofte stillede spørgsmål og svar om spa og wellnessophold

Hvad koster et wellnessophold med hotel og spa?

Prisen for en ferie med spa kommer an på landet, hvor mange stjerner hotellet har og hvilke services, der er inklusiv. Hos Travelcircus har vi altid skræddersyede tilbud på 4-stjernede hoteller med wellness, forplejning og meget mere inkluderet i prisen - du skal blot booke i god tid i forvejen.

Hvilket wellnessophold skal jeg vælge?

Book et spaophold lige efter dit behov: Uanset om du vil have en skøn dag i wellness med en enkelt overnatning, om du vil nyde en forlænget weekend med spa eller om du skal på en lækker storbyferie, hvor du om aftenen kan slappe helt af i pool og sauna efter dagens sightseeing.

Er wellness det samme som spa?

‘Wellness’ betyder i bund og grund ‘velvære’ og ordet ‘spa’ kommer af den belgiske by Spa, som i århundreder har været kendt for sine helende, varme kilder. Vores wellnessophold har som minimum enten:
  • Pool eller stor jacuzzi samt sauna og fx dampbad
  • eller
  • Et stort spatilbud med forskellige saunaer, eventuelt dampbad samt wellnessbehandlinger.
Du finder også mange hoteller med wellness til din storbyferie, hvor du får fri adgang til sauna og fitness med i købet.

Hvordan finder jeg billige wellnessophold?

De billige tilbud på spa med hotel er svære at finde i Danmark, så det betaler sig at tage til udlandet på wellnessophold. Du finder billige priser på wellness i Nordtyskland og især hoteller i Hamborg og Berlin har generelt meget billige priser på wellness, såvel som prisvenlig shopping og billige restauranter.

Hvilke behandlinger kan jeg få på et wellnessophold?

De enkelte tilbud varierer naturligvis, for mange hoteller med spa tilbyder alt fra massage og ansigtsbehandlinger til scrubs og peeling (mod ekstra betaling). Vitaliserende spa-bade med mudder eller aromatiske urter, manicure og pedicure såvel som hotstone massage er tilbud, du ofte finder på et spaophold.