Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
+45 89 875 500
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus

Bretterbude Büsum

Dithmarscher Str. 29, 25761 Büsum
Se på kort

Bretterbude Büsum

Sauna, livsnyderi og nordtysk charme ved Nordkysten

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Fri adgang til sauna og dampbad

Det er vi vilde med

 • Det charmerende hotel er lige åbnet i 2022

 • Bo direkte ved den familievenlige strand Perlebucht

 • Kun cirka 1,5 timers kørsel fra Flensborg

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Fri adgang til sauna og dampbad

2

Vælg tilvalg

Tilgængelige tilvalg afhænger af det valgte værelse. Du har mulighed for at booke ekstra oplevelser, fx massage, spa, tennisbane, fodboldtræning for børn m.m. Vælg værelse først.

Beskrivelse

Bretterbude Büsum

Alverdens aktiviteter på en spændende ferie i Nordtyskland, hyggelige og kreativt indrettede værelser og havet lige uden for døren - hvad mere kan man ønske sig? Bretterbude Büsum er det perfekte hotel for dig, der har lyst til at bo spektakulært og bekvemt på ferien tæt ved havet. Hotellet får ikke blot opmærksomhed på grund af sit kreative værelsesdesign: Hotellets charme ligger især i den farverige og afslappede stemning i fællesområderne, ligesom fotoboksen i lobbyen sikrer, at du bogstaveligt vil få søde minder med fra din ferie i Slesvig-Holsten!

Hotellet ligger direkte ved den populære havlagune Perlebucht, hvor både vandsportsentusiaster, badenymfer og familier på strandtur finder det perfekte strandparadis. Strandbyen Büsum er et oplagt sted at lære windsurfing og andre typer vandsport, ligesom de fine sandstrande giver dig masser af skønne timer i solen. Tag en gåtur på den lille havn, eller snør vandrestøvlerne og oplev de uendelige vidder i Vadehavet ved Nordtysklands kyster.

Bretterbude Büsum åbnede i slutningen af december 2022! Du kan derfor glæde dig til et ekstraordinært hotel direkte ved havet, der er moderne og kreativt indrettet med fokus på de fine detaljer. Slap også af i den splinternye wellnessafdeling med sauna og dampbad året rundt, og om sommeren byder hotellet på en festlig strandbar, pool og meget mere!

Kulinariske lækkerier på Hotel Bretterbude Büsum

Allerede tidligt om morgenen bliver du forkælet på Bretterbude Büsum - den overdådige morgenbuffet står nemlig klar! Se frem til lækkert brød og sødt bagværk, frisk frugt og grønt, krydret pålæg og ost, pølser og fyldige æggeanretninger, og nyd dagens første kop dampende kaffe eller te med havet lige uden for.

Restaurant Strandschuppen er ikke kun stedet, hvor du spiser morgenmad: I den hyggelige restaurant kan du også få en solid frokost, nyde kaffe og kage om eftermiddagen og spise de lækre aftenmenuer og kreative retter med regionale råvarer.

Har du lyst til en lækker nordtysk øl eller forfriskende cocktails i en afslappet atmosfære, åbner baren Alter Kutter dørene. Om sommeren kan du også nyde lækre drinks og appetitlige snacks på strandbaren Sandkiste.

Inkluderede services: Den daglige morgenmad er gratis for dig.

Wellness og afslapning på Hotel Bretterbude Büsum

Büsum byder på en lang række spændende aktiviteter, men du må ikke glemme at slappe af! Om sommeren sørger hotellets pool for strålende feriestemning - og sjovt nok bliver poolen om vinteren kreativt omdannet til en skaterrampe. Året rundt sørger hotellet dog for, at du kan få et lille spaophold i den nordtyske strandby. I stedets lille wellnessoase kan du endda booke massage (mod ekstra gebyr).

I Bretterbude Büsums wellnessområde finder du følgende faciliteter:

 • En udendørs terrasse
 • En finsk sauna
 • To afslapningsrum
 • Et dampbad

Inkluderede services: Du har gratis adgang til hotellets wellnessområde.

Bar
Wifi
Familievenlig
Kæledyr velkomne
Restaurant
Parkering
Morgenmad
Strand
Sauna
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad
 • Fri adgang til wellnessområdet

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 11:00
 • Hoteladresse: Bretterbude Büsum, Dithmarscher Str. 29, 25761 Büsum

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis relevant.
 • Kæledyr: 15 €/dag, max. 1 kæledyr pr. værelse
 • Wifi: inkluderet
 • Parkering: skal bestilles på stedet

Yderligere personer

 • Maksimal belægning Kleine Butze-værelse + Butze med balkon og landudsigt: 2 voksne
 • Maksimal belægning i Etagenbutze-værelse: 3 personer
  • Ekstra seng mulig mod et tillægsgebyr på 20 € (inkl. morgenmad)

Afbestilling og ændringer

Gratis afbestilling indtil otte dage før din ankomstdato
Generelt opkræver Travelcircus et afbestillingsgebyr på 30% af rejsens pris, hvis du vil afbestille rejsen efter købet, og gebyret er 90% af rejsens pris, hvis du afbestiller 7 eller færre dage før din ankomstdato. For denne rejse kan du som alternativ få følgende mere attraktive afbestillingsvilkår:
Du kan gratis afbestille din rejse senest otte dage før din ankomstdato og i stedet modtage et rejsegavekort til en værdi svarende til din booking (evt. minus forsikringsbeløb), der har 2 til 3 års gyldighed, og som du kan bruge fleksibelt til at booke en senere ankomstdato eller til andre rejsetilbud fra Travelcircus. Gavekortet kan overdrages til andre personer.
Hvis du vil gøre brug af din afbestillingsret, skal du kontakte vores kundeservice pr. e-mail på [email protected] senest otte dage før din ankomstdato.
Travelcircus beregner afbestillingsgebyret på følgende måde:
 • Afbestilling senest otte dage før ankomstdato: Gratis, du beholder rejsens beløb i form af rejsegavekort
 • Afbestilling syv dage før tjek-ind eller no-show: 90 % af den samlede pris

For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Bretterbude Buesum GmbH & Co. KG.
Bretterbude Buesum GmbH & Co. KG

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Bretterbude Büsum
Dithmarscher Str. 29
25761 Büsum
Tyskland

Hvis du ankommer til Büsum med tog, venter der dig en taxitur på fem minutter eller en 20 minutters gåtur til hotellet fra togstationen.

Ferie ved kyst og strand i Nordtyskland

Har du brug for en pause med flot natur, forkælelse og et lille wellnessophold? Så har du fundet det perfekte spot med badebyen Büsum i Nordtyskland. Med den charmerende atmosfære, romantiske havn og bølgebrus lige uden for vil du hurtig glemme den grå hverdag og blive forfrisket.

Nyd havluftens salte duft i næsen og lad solskinnet varme kinderne - og hvis du ikke kun vil holde ferie i Nordtysklandstranden, byder Büsum også på et væld af andre aktiviteter:

 • Har du nogensinde prøvet en "Strandkorbsauna"? I Büsum kan du prøve de sjove saunaer indrettet i de ikoniske, stribede strandmøbler, som er så berømte på Tysklands kyster.
 • Når du er ved Nordsøkysten, må du besøge Verdensarv-området Vadehavet - det er magisk at gå på opdagelse over havbunden, når tidevandet trækker!
 • Sport fortjener bestemt en plads på din ferie! Du kan selv bestemme, om du vil prøve kræfter med stand-up paddle, kitesurfing og bådsejlads, eller om du foretrækker at blive på land med en omgang beachvolleyball eller fodboldgolf.
 • Hotellet tilbyder wellnessbehandlinger mod et ekstra gebyr. Forkæl dig selv med en thalasso-behandling!
 • Büsum har naturligvis mere at byde på end blot hav, strand og Nordsøen. Besøg Deichmuseum, tag på billig shopping i de lokale butikker og nyd gastronomien på havnen

FAQ

Adressen på Bretterbude Büsum er: Dithmarscher Str. 29
25761 Büsum

Du skal senest checke ud 11:00.

Ud over hotellets egen restaurant Strandschuppen har Bretterbude Büsum også baren Alter Kutter og strandbaren Sandkiste.

Når du booker Bretterbude Büsum, kan du vælge mellem den hyggelige Kleine Butzen, den charmerende Etagenbutzen eller Butzen med udsigt ind mod land og balkon.

Din firbenede ven er velkommen på hotellet mod et gebyr på 15 € pr. dag. Der er tilladt én hund pr. værelse.

Check-in på Bretterbude Büsum er mulig fra 15:00.

Hotellet tilbyder forskellige massager og wellnessbehandlinger (mod ekstra betaling), og du kan gratis benytte den udendørs terrasse, afslapningsrum, dampbad og finsk sauna. Desuden er der det såkaldt Akvarium, der bruges som pool om sommeren og som skaterrampe om vinteren.

Her kan du se frem til en finsk sauna, et dampbad, en udendørs terrasse og to afslapningsrum.

Hotellet i Büsum har en underjordisk parkeringsplads samt udendørs parkeringspladser, som du kan reservere på hotellet ved ankomsten.