Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Therme Erding
Deltagere og billetter
Hotel og opholdets varighed

Therme Erding med førsteklasses hotel

Rutsjebaner og wellness i verdens største badeland og spa!
3307 anmeldelser

Inklusive

 • Entré til Therme Erding

 • Overnatning på et førsteklasses hotel efter eget valg

 • Ekstraservices såsom morgenmad (alt efter hotel)

Det er vi vilde med

 • Wellness i verdens største termiske spa

 • Action og sjov på 28 forskellige rutsjebaner

 • Saunaområde med 24 saunaer

 • Ægte palmer og sommertemperaturer

88%
Anbefaling
45880 anmeldelser
Op til 47% rabat
Kvalitetstestede premium hoteller
Over 1 million glade rejsende
CO2-kompenserede rejser
 • Inklusiv billetter i den reserverede kategori til Therme Erding
 • Inklusiv overnatning på det reserverede hotel
 • Inklusiv ekstraservices fx morgenmad, afhængig af det valgte hotel
 • Gratis adgang for børn op til 3 år
 • Spillested: Therme Erding, Thermenallee 1-5, 85435 Erding, Tyskland

Bemærk venligst: Personer under 16 år har ikke adgang til wellness- og saunaområdet/VitalTherme.Du vil modtage e-billetter med stregkode til Therme Erding via e-mail senest 3 dage før ankomst. Gå direkte til check-ind for gæster med reservation ved hovedindgangen. Du behøver kun at vise din e-billet fra Travelcircus og dermed ingen yderligere reservation.

Yderligere information:

 • Du vil modtage e-billetter med stregkode til Therme Erding via e-mail op til 3 dage før ankomst. Brug den til at gå direkte til adgangskontrollen for gæster med reservation ved hovedindgangen. Du behøver kun Travelcircus-billetten og ingen yderligere reservation.
 • Bemærk: Åbningstiderne kan ændres med kort varsel. Det er kundens ansvar at tjekke åbningstiderne.

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler.

For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført.

Ombooking er mulig op til 7 dage før ankomst. Kontakt venligst vores serviceteam på [email protected].

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Therme Erding
Thermenallee 1-5
85435 Erding
Tyskland

Tag enten bussen direkte til stationen Therme Erding eller gå 15 minutter fra S-Bahn-stationen Altenerding.

Ferie i Bayern

Har du lyst til at tage på storbyferie? I Sydtyskland finder du nogle af de smukkeste tyske byer - så hvorfor ikke kombinere dit besøg i Therme Erding med et par dage i München, hovedstaden i den største tyske delstat Bayern. Ud over den særlige imødekommende charme og utroligt flotte arkitektur, byder München på et overflødighedshorn inden for historiske seværdigheder, kunst og kultur!

Du finder også storslåede bjerge blot 1-2 timers kørsel udenfor byen såvel som floden Isar, der løber gennem centrum af München og den store seværdighed Englischer Garten. Et absolut højdepunkt er det smagfulde typiske bayerske køkken med klassikere såsom spätzle og knödel, og ikke mindst traditionsrig bayersk øl i alverdens typer. Store seværdigheder i München er den ikoniske domkirke, Frauenkirche, med de to kuppeltårne, Marienplatz, den Olympiske park, Viktualienmarkt og bryggeriet Hofbräuhaus.

Beskrivelse

Therme Erding

Mega badeland, spa og wellness på 185.000 m² i verdens største termiske kurbad

Badelandet Therme Erding, der ligger knap 35 km fra München, er et af de mest populære badelande i Tyskland og hvert år besøger gæster fra hele Europa den rolige og naturskønne kurby Erding. Her finder du et kæmpe badeparadis med både indendørs og udendørs pools, knap 30 rutsjebaner og ikke mindst et enormt tilbud inden for spa, termiske bade og sauna! Få sommerfugle i maven i det store bølgebassin, bliv forkælet i jacuzzi og dampbad - og glæd dig til en uforglemmelig ferie med både badeland og wellnessophold i det smukke Sydtyskland!

Det store udvalg af vilde vandrutsjebaner, tilbud inden for massager og wellnessbehandlinger, og ikke mindst de varme udendørs bassiner, ægte palmer og solbadning, gør badelandet perfekt for små og store. I vintertiden og i køligt vejr kan du også nyde det store indendørs badeland og de 30 forskellige slags spa og saunaer: Den enorme, bevægelige glaskuppel sørger for at badeeventyret fortsætter uanset vejr og årstid! Om sommeren kan du derfor nyde solens stråler og den friske brise udendørs - og om aftenen kan du opleve magien ved at være i termisk spa med fri udsigt til stjernehimlen.

Pools, bølgebrus og spa for enhver smag

Glæd dig til det tropiske poollandskab med hele 300 ægte palmer og afslappet sydhavsstemning. Hele familien kan more sig i de vilde vandrutsjebaner og i bølgebassinet, og prøve at suse gennem strømkanalen, som sender jer fluks fra det indendørs bassin ud i det enorme udendørs badeland!

 • Saunaområdet har ganske enkelt et enormt tilbud! Se frem til bl.a. Tropical Sauna, Kelo Sauna, saunagus, de finske saunaer og Citrus Sauna, som byder på variation med forfriskende opskrifter.
 • Udforsk de 27 Galaxy-rutsjebaner og de store indendørs og udendørs pools, nyd bølgebruset i Wellenbad og slap af på solplænen med drinks.
 • Forkæl dig selv med masser af ro, wellness og spa i VitalTherme, der dog kun er for gæster fra 16 år og derover.

Rutsjebaner og sjov for hele familien

Også små vandhunde får masser af badesjov i verdens største termiske spa! Børnepools og ikke mindst rutsjebane-paradiset Galaxy Erding sender store og små i den syvende bade-himmel med hele 28 vilde vandrutsjebaner på sammenlagt 2.850 meter, og I får et ordentligt omgang action i de nye virtual reality-rutsjebaner! Og det bedste af det hele - efter en lang og skøn dag i badeparadiset, kan hele familien nemt og bekvemt overnatte på et førsteklasses hotel tæt på badelandet!

Dine billetmuligheder

Til din wellnessferie i Therme Erding kan du vælge mellem følgende to billetkategorier:

 • dagsbillet til Thermenparadies, Rutschenparadies & Wellenbad
 • dagsbillet Thermenparadies, Rutschenparadies & Wellenbad + adgang Vitaltherme & Sauna

Bemærk venligst: Børn under 16 år har ikke adgang til saunaen/det vitale termalbad. Hvis du gerne vil rejse med børn og stadig bruge saunaområdet individuelt, bedes du bestille en dagsbillet til det termiske paradis, bølgebassin og rutsjebaner og købe en opgradering til saunaområdet på stedet.


Berit
Af Berit
Redakteurin
billet + hotel
Fra
773,00 DKK
pr. person

Du modtager dine stregkode-billetter til Therme Erding via e-mail senest 3 dage før din valgte ankomstdato.

Trustpilot logo
Trustpilot
TrustScore 4.6 | 6,846 reviews

FAQ: Ofte stillede spørgsmål - Therme Erding

Therme Erding ligger ca. 30 km nordøst for Münchens centrum. Du kan komme til Therme med bil eller offentlig transport.

Therme Erdings samlede areal strækker sig over 430.000 m², og det anvendelige areal er 185.000 m².

Mere end 27 saunamuligheder venter på dig i Therme Erding.

Bassinerne i Therme Erding er opvarmet på forskellige måder: I de fleste bassiner er vandtemperaturen mellem 30°C og 38°C, i svovlbassinet er den op til 43°C.

Du kan vælge mellem en dagsbillet til termiske bade, bølgebassiner og rutsjebaner og en dagsbillet til termiske bade, bølgebassiner, rutsjebaner, vitalitetstermiske bade og saunaer.

Tag badetøj, håndklæder, shower gel, shampoo og tøfler med. Hvis du vil gå i sauna, skal du sørge for, at badehåndklæderne er store nok. Hvis du glemmer noget, kan du også leje badekåber og håndklæder på stedet mod et gebyr.

Therme Erding tilbyder 28 rutsjebaner i området Galaxy Erding.

I Therme Erding er det ikke tilladt at medbringe mad og drikke i større mængder. En drink og en lille snack pr. person vil dog blive tolereret.

Hvert år besøger omkring 1,76 millioner mennesker Therme Erding.

Du modtager e-billetterne med stregkode til Therme Erding via e-mail op til 3 dage før ankomst.