Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Wellness Ostsee

Badehoteller i Nordtyskland - Strand, spa og wellness!

Drømmer du om at bo på et badehotel direkte på stranden, hvor du samtidig også er på wellnessophold med masser af pool og spa? På ingen tid kan du stå midt i din drøm, for når du holder ferie i Nordtyskland, kan du vælge mellem mange hoteller med af spa og wellness til billige priser - kun få timer fra København og Jylland!

Tilbud på badehoteller med wellness

23 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

347 DKK

773 DKK

Sorterer
Mest relevante
23 tilbud
Vis
Circus Week

Badehoteller med masser af wellness, sauna og spa

Massage Wellness an der Ostsee
Salzpeeling an der Ostsee
Strandspaziergang an der Ostsee

En tur på badehotel giver dig masser af hav og strand, vilde naturoplevelser og aktiviteter til lands og til vands! Prikken over i’et ved et eksklusivt badehotel i Nordtyskland er uden tvivl, at du kan forkæle dig selv med spa, sauna og masser af wellness! Alle vores badehoteller tilbyder opvarmet pool og sauna samt mange andre skønne spatilbud.

Populære wellnessbehandlinger, massager og spafaciliteter:

Peeling og ansigtsbehandling: Elsker du det salte hav? Salt bruges også i mange ansigtsmasker og andre skønhedsbehandlinger, og en saltpeeling sikrer dig en blød og ren hud og en frisk teint. Andre populære masker indeholder også naturprodukter -fx havre, kaffe, mudder eller sågar tang!

Massager: Et wellnessophold er ikke perfekt uden en afslappende massage! Ud over hawaiiansk Lomi Lomi Nui-massage og ayurveda-oliemassage finder du ofte et udvalg af klassiske kropsmassager og fodmassage.

Sauna og dampbad: Bliv varmet godt igennem, sved affaldsstoffer ud og slap af alle kroppens muskler. Alle de gode 4- og 5-stjernede hoteller i Nordtyskland ved Østersøen tilbyder som regel et stort saunaområde med for eksempel dampbade, infrarød sauna, finske saunaer, is-iglo eller beroligende svedehytter.

Rügen - øen med flest badehoteller i Tyskland

rügen cliffs
175 meter høje klinter

I Danmark har vi Møns Klint og Stevns Klint - på den anden side af Østersøen ligger derimod Rügen med sine stejle hvide klinter og turkise nuancer i havet. Tysklands største ø er UNESCO-verdensarv og byder på unikke naturoplevelser. Rügen giver en smuk palet af bløde hvide sandstrande, vandreruter gennem oldgamle bøgeskove ud til stejle skrænter, fredelige fjorde med windsurfere såvel som cykelruter gennem bakkede kornmarker, landsbyer med bindingsværk og hyggelige hoteller - hvem skulle have troet at en ferie i Nordtyskland kunne byde på så forskellige landskaber?

biking
Aktiv ferie på Rügen

Den dramatiske natur på Rügen er også en enestående oplevelse om året rundt - de smukke badestrande, små bådehavne og mange tilbud inden for vandsport på Rügen er et hit om sommeren. Om efteråret eller på en vinterferie er der dog ikke noget, der kan slå en lang vandretur eller cykeltur i de flotte landskaber med udsigt til havet. Bagefter er det skønt at sidde foran pejsen med noget varmt at drikke - eller hoppe i jacuzzi og sauna! Rügen har med sine 160 hoteller absolut flest badehoteller i Tyskland, så du finder nemt et wellnesshotel her!

Rügen
Historien bag det kendte badehotel på Rügen

Det tyske badehotel “Koloss von Prora” var et af nazisternes mest prominente byggeprojekter før 2. verdenskrig brød ud - et 4 km langt feriekompleks med havudsigt, der skulle rumme 20.000 tyske badegæster! Badehotellet blev dog aldrig helt færdigt, men husede alt fra flygtninge og kvindelige soldater under krigen. Under DDR blev bygningerne brugt som hemmelig kaserne. I dag er store dele af komplekset fredet og museum, og der er hostel samt ferielejligheder med spa i nyrenoverede dele af badehotellet.

wellness woman
Har badehoteller på Rügen spa og wellness?

Rügen har også cirka 30% flere solskinstimer end resten af Tyskland, men øens badehoteller byder ofte på et kæmpe tilbud på spa: indendørs pools med dejligt varmt vand, saunaer, infrarød sauna, boblebad og jacuzzi, wellnessbehandlinger, massage og meget mere! Hos Travelcircus har alle badehoteller i Nordtyskland som minimum pool eller stor jacuzzi samt sauna. Ofte venter der dig et gennemført wellnessområde, så du får hele pakken - både spaophold og badehotel med havudsigt!

FAQ om badehoteller i Nordtyskland

Hvor er der badehoteller i Tyskland?

Du finder badehoteller i Nordtyskland både ud til Tysklands nordkyst ud til Vesterhavet og Nordsøen såvel som ud til Tysklands Østersøkyst. De fleste wellnesshoteller i Nordtyskland er langs Østersøen, hvor der er flotte sandstrande - fra Flensborg ved grænsen til Danmark til Usedom ved grænsen til Polen.

Hvornår kan jeg tage på wellnessophold på et badehotel?

Tag på wellnessophold, når du har brug for ro i krop og sind: Dit immunforsvar bliver styrket, når du giver slip på hverdagens stress med varme bade i spa, wellnessbehandlinger og varmen fra fx infrarød sauna. Højsæson for wellnessophold kan siges at være fra oktober til marts - glæd dig til den rolige vintersæson på et badehotel med spa.

Hvilke priser er der på badehoteller i Tyskland?

Hos Travelcircus kan du altid finde tilbud på badehotel og wellness i Nordtyskland fra 450 kr. pr. person. Prisen inkluderer overnatning på et 4-stjernet hotel, gratis brug af wellnessområdet og morgenmad. Du skal blot booke i god tid.

Får jeg morgenmad, frokost og aftensmad på badehotellet?

Det afhænger af dit badehotel, om prisen er inklusiv morgenmad, hvor mange måltider og hvor meget forplejning, der tilbydes. På vores 4* og 5* badehoteller kan du regne med lækker gastronomi og et stort udvalg af retter. Mod ekstra betaling kan du ofte få halvpension eller helpension på hoteller i Nordtyskland.

Hvad er forskellen på en ferielejlighed og et værelse på badehotel?

Nogle badehoteller har lejligheder med stue og køkken - præcis som i et sommerhus ved stranden! Booker du en ferielejlighed på badehotellet, får du derfor mulighed for selv at lave mad. Ved et værelse er morgenmad ofte med i prisen. Badehotellets restaurant vil ofte tilbyde mad af høj kvalitet til fornuftige priser.

Er badehoteller åbne i efterårsferien og om vinteren?

Travelcircus tilbyder badehoteller med wellness, der er åbne det meste af året, så du kan booke et badehotel til din efterårsferie, i julen, i vinterferien og når du skal forkæles med spa og gastronomi. Mange badehoteller har derfor også åbningstider, der går ind i efteråret og vintersæsonen. Der er desuden mange badelande i Nordtyskland, der har åbent året rundt.

Er badehoteller også for børn?

Mange badehoteller har også tilbud for børn, fx legeplads, børnebassin og sjove aktiviteter. Vær opmærksom på, at der i wellnessområder med sauna, jacuzzi og wellnessbehandlinger kan være aldersminimum på fx 15 år.

Badehoteller i Danmark har en lang historie, men hvilke badehoteller er kendte i Tyskland?

Badehoteller har altid være en meget populær type ferie i Nordtyskland, og de lange sandstrande ud til Østersøen kaldes også Den Tyske Riviera! Det første strandhotel i Tyskland blev bygget i 1798. Kühlungsborn er kendt for sine traditionelle badehoteller, ligesom Binz på Rügen har huset badehoteller siden starten af 1900-tallet.

Hvilke strande er de bedste ved Østersøen?

En ferie i Nordtyskland giver masser af smuk natur - for tyskerne passer godt på deres sandstrande, nationalparker og naturbevaring. Men hvilken strand er den bedste badestrand i Nordtyskland? Her er vores favoritter:
  • Lübecker Bucht
  • Binz og Prora på Rügen
  • Warnemünder Strand ved Rostock
  • Weststrand Darß
  • Südstrand Fehmarn
  • Ostseebad Karlshagen på Usedom

Hvilke strande er de bedste ud til Nordsøen?

En ferie på badehotel med wellnessophold byder også på lange ture i naturen, havets brus og måske en dukkert på stranden - så hvilken badestrand i Tyskland skal du vælge?
  • Sylt - Tysklands nordligste ø i Vadehavet har historisk set været for de velhavende, men i dag kan alle tage på wellnessferie og spa på Sylt uden at det koster en herregård. Især Westerland, Kampen og den 40 kilometer lange Weststrand er populære strande på Sylt.
  • St. Peter-Ording - Den lille landsby er hyggelig med sine stråtækte huse, og selve stranden ved Ording er en flot badestrand med mange tilbud inden for vand- eller strandsport. Der er klitter, vadehavsområder, dæmninger og fine huse i frisisk stil.