travelcircus
Wellness Ostsee

Badehoteller i Nordtyskland - Strand, spa og wellness!

Drømmer du om at bo på et badehotel direkte på stranden, hvor du samtidig også er på wellnessophold med masser af pool og spa? På ingen tid kan du stå midt i din drøm, for Nordtysklands mange strandhoteller tilbyder nemlig masser af spa og wellness til billige priser - kun få timer fra København og Jylland!

Tilbud på badehoteller med wellness

0 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

DKK0

DKK100

Sorterer
Mest relevante
0 tilbud
Vis

En tur på badehotel giver dig masser af hav og strand, vilde naturoplevelser og aktiviteter til lands og til vands! Prikken over i’et ved et eksklusivt strandhotel er uden tvivl, at du kan forkæle dig selv med spa, sauna og masser af wellness! Alle vores badehoteller tilbyder opvarmet pool og sauna samt mange andre skønne spatilbud.

Populære wellnessbehandlinger, massager og spafaciliteter:

Peeling og ansigtsbehandling: Elsker du det salte hav? Salt bruges også i mange ansigtsmasker og andre skønhedsbehandlinger, og en saltpeeling sikrer dig en blød og ren hud og en frisk teint. Andre populære masker indeholder også naturprodukter -fx havre, kaffe, mudder eller sågar tang!

Massager: En wellness-ferie er ikke komplet uden en afslappende massage! Ud over hawaiiansk Lomi Lomi Nui-massage og ayurveda-oliemassage finder du ofte et udvalg af klassiske kropsmassager og fodmassage.

Sauna og dampbad: Bliv varmet godt igennem, sved affaldsstoffer ud og slap af i alle kroppens muskler. Alle de gode 4- og 5-stjernede hoteller ved Østersøen tilbyder som regel et stort saunaområde med for eksempel dampbade, infrarød sauna, finske saunaer, is-iglo eller beroligende svedehytter.

FAQ om badehoteller

Hvor er der badehoteller i Tyskland?

Der er wellnesshoteller i Nordtyskland og badehoteller både på Tysklands nordkyst ud til Vesterhavet og Nordsøen, ligesom du finder tyske badehoteller langs Østersøen - hele vejen fra Flensborg ved grænsen til Danmark til Usedom ved grænsen til Polen. Der er flest badehoteller på øerne Rügen, Usedom og Sylt samt berømte badebyer med flotte sandstrande såsom St. Peter-Ording, Travemünde, Kühlungsborn og Zingst.

Badehoteller i Danmark har en lang historie, men hvilke badehoteller er tidligst kendte i Tyskland?

Badehoteller har også en lang historie, når det kommer til at holde ferie i Nordtyskland - det er ikke uden grund at de lange, bløde sandstrande ud til Østersøen kaldes Den Tyske Riviera! I Heiligendamm blev det første strandhotel bygget i 1798, Kühlungsborn er også meget kendt for gamle traditioner inden for badehoteller, ligesom Binz, den højtelskede badeby på Rügen, har huset badehoteller siden starten af 1900-tallet.

Hvad er historien bag det kendte badehotel på Rügen?

Badehotellet “Koloss von Prora” var et af nazisternes mest prominente byggeprojekter før 2. verdenskrig brød ud - et 4 km langt feriekompleks med havudsigt, der skulle rumme 20.000 tyske badegæster! Badehotellet blev dog aldrig helt færdigt, og husede alt fra flygtninge og kvindelige soldater under krigen, og under DDR blev bygningerne brugt som hemmelig kaserne. I dag er store dele af komplekset fredet og museum, og der er også et hostel samt ferielejligheder med spa i nyrenoverede dele af badehotellet.

Er badehoteller åbne i efterårsferie og om vinteren?

Travelcircus tilbyder kun udvalgte badehoteller, der har havudsigt og/eller ligger tæt på stranden, og også kategoriseres som wellnesshoteller med et stort tilbud på spa, indendørs pool, sauna og meget mere. Derfor kan det varmt anbefales også at booke et badehotel til din efterårsferie, i julen eller når du har brug for forkælelse, spa og himmelsk gastronomi! De fleste badehoteller har derfor også åbningstider, der går ind i efteråret og vintersæsonen. Den smukke natur på fx Rügen er også en enestående oplevelse om efteråret såvel som på en vinterferie, og der er ikke noget, der kan slå en lang vandretur eller cykeltur og sætte sig foran pejsen med noget varmt at drikke - eller hoppe i jacuzzi! Du finder desuden mange badelande i Tyskland, der har åbent året rundt, hvis familien elsker badesjov.

Er badehoteller også for børn?

Mange badehoteller har også tilbud for børn, fx legeplads, børnebassin og sjove aktiviteter. Vær dog opmærksom på, at der i wellnessafdelinger med sauna, jacuzzi og wellnessbehandlinger kan være aldersminimum på eksempelvis 15 år.

Hvilke strande er de bedste ved Østersøen?

Alle de bløde sandstrande ud til den tyske Østersøkyst er smukke, og Tyskland passer ekstra godt på dem med de flotte naturparker og naturbevaringsprojekter, men hvilken strand er den bedste badestrand i Nordtyskland? Her er vores favoritter:
  • Lübecker Bucht
  • Binz og Prora på Rügen
  • Warnemünder Strand ved Rostock
  • Weststrand Darß
  • Südstrand Fehmarn
  • Ostseebad Karlshagen på Usedom

Har badehoteller på Rügen spa og wellness?

Selvom Rügen har cirka 30% flere solskinstimer end resten af Tyskland, byder badehotellerne tit på alverdens måder at slappe af på: indendørs pools med dejligt varmt vand, saunaer, infrarød sauna, boblebad og jacuzzi, wellnessbehandlinger, massage og meget mere! Hos Travelcircus har alle badehoteller som minimum pool og sauna. Ofte venter der dig et gennemført wellnessområde, så du får du en hel pakke med både et lækkert wellnessophold og badehotel med havudsigt!

Får jeg også morgenmad og andre måltider på badehotellet?

Det afhænger af dit badehotel, om prisen er inklusiv morgenmad, hvor mange måltider og hvor meget forplejning, der tilbydes. På de 4* og 5* badehoteller kan du regne med lækker gastronomi og et stort udvalg af retter, ligesom du også kan betale for ekstra services såsom halvpension eller helpension.

Hvad er forskellen på at booke en ferielejlighed og et værelse på mit badehotel?

Nogle badehoteller tilbyder dig en komfortabel lejlighed med mere plads, stue og et køkken, så du kan nyde tiden med dine kære - præcis som i et sommerhus ved stranden! Når du booker en ferielejlighed på badehotellet, får du derfor ofte mulighed for selv at lave mad. Hvis du booker et hotelværelse er morgenmad ofte inkluderet i prisen, hvorefter du selv står for at finde aftensmad og frokost. Badehotellets restaurant(er) vil ofte servere mad af god kvalitet og fornuftige priser, og ofte finder du også mange caféer, restauranter og barer i din ferieby.