Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Elegant badehotel med spa og stort wellnessområde
Strandpromenade 62, 18609 Binz, Rügen
Se på kort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Inklusiv daglig morgenmad med stort udvalg

 • Gratis brug af Rugard Royal Spa

Det er vi vilde med

 • Ligger direkte på strandpromenaden i Binz

Oplev en perfekt ferie uanset årstiden - her bliver du altid forkælet med strand og unik natur, wellness og førsteklasses gastronomi på din ferie på Rügen.

82%
Anbefaling
893 Anmeldelser
Tripadvisor
242 Anmeldelser
Gratis afbestilling
 • Overnatning i værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad med et bredt udvalg
 • Gratis brug af Rugard Royal Spa
 • Gratis badekåbe under hele opholdet

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 11:00
 • Hoteladresse: Rugard Thermal Strandhotel, Strandpromenade 62, 18609 Binz, Rügen

Ekstraservices

 • Turistskat: € 2,80 pr. person/nat (fra 3 år)
 • Kæledyr: 30 € pr. hund/dag (foder ikke inkl., og kun i værelsestypen "Dobbeltværelse i stueetagen")
 • Wifi: inkluderet
 • Parkering: 15 € pr. køretøj/dag i den underjordiske parkeringskælder, 13 € på udendørs parkeringsplads
 • Maksimal belægning:
  • Dobbeltværelse i stueetagen; Dobbeltværelse med udsigt til byen; Dobbeltværelse med havudsigt: 3 voksne.
  • Dobbeltværelse med balkon og byudsigt: 2 voksne
  • Suite med havudsigt: 4 voksne

Afbestilling og ændringer

Gratis afbestilling af en voucher op til 8 dage før ankomst
Generelt opkræver Travelcircus et afbestillingsgebyr på 30% af rejsens pris, hvis du vil afbestille rejsen efter købet, og gebyret er 90% af rejsens pris, hvis du afbestiller 7 eller færre dage før din ankomstdato. For denne rejse kan du som alternativ få følgende mere attraktive afbestillingsvilkår:
Du kan gratis afbestille din rejse senest otte dage før din ankomstdato og i stedet modtage et rejsegavekort til en værdi svarende til din booking (evt. minus forsikringsbeløb), der har 2 til 3 års gyldighed, og som du kan bruge fleksibelt til at booke en senere ankomstdato eller til andre rejsetilbud fra Travelcircus. Gavekortet kan overdrages til andre personer.
Hvis du vil gøre brug af din afbestillingsret, skal du kontakte vores kundeservice pr. e-mail på [email protected] senest otte dage før din ankomstdato.
Travelcircus beregner afbestillingsgebyret på følgende måde:
 • Afbestilling senest otte dage før ankomstdato: Gratis, du beholder rejsens beløb i form af rejsegavekort
 • Afbestilling syv dage før tjek-ind eller no-show: 90 % af den samlede pris

For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Hotel Arkona Dr. Hutter e. K..
Hotel Arkona Dr. Hutter e. K.
Strandpromenade 62 18609 Binz
Bar
Wifi
Roomservice
Familievenlig
Spa
Kæledyr velkomne
Restaurant
Pool
Parkering
Morgenmad
Strand
Rengøring
Ikke-ryger hotel
Sauna

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Rugard Thermal Strandhotel
Strandpromenade 62
18609 Binz, Rügen

Tager du toget? Fra byer såsom Berlin, Hamborg og flere andre byer kan du komme direkte til Binz med IC- eller ICE-tog uden at skulle skifte tog - du skal blot søge efter toge til stationen "Ostseebad Binz". Hotellet ligger ca. 750 m fra togstationen. Du kan nå din destination til fods på få minutter, eller bestille transportservice direkte hos hotellet for € 2 pr. person.

Billedskøn natur og badeferie på Rügen

Velkommen til Tysklands største - og mest enestående - ø! Rügen i Mecklenburg-Vorpommern fortryllede allerede for 200 år siden maleren Caspar David Friedrich, der især er kendt for billedet af vandringsmanden, der træder op på bjergets tinde og skuer ud over tågehavet. I 1818 udødeliggjorde den romantiske maler Rügens hvide kridtklipper i det dramatiske værk af samme navn.

Med de gamle bøgeskove, der også er på UNESCO's Verdensarvsliste, og det glitrende, turkise vand under klinterne ud til Østersøen, giver Jasmund Nationalpark en uforglemmelig og imponerende naturoplevelse.

Men det er ikke alt, hvad Rügen har at byde på: Besøg også Kap Arkona på øens nordøstlige spids og få lidt C-vitamin, da dette er et af de steder i Tyskland, hvor der er flest solskinstimer. Den smukke restaurant og den lange mole Seebrücke Sellin er også altid et besøg værd til romantiske gåture langs vandet såvel som nyde kage og kaffe.

Andre spændende seværdigheder, som du ikke bør gå glip af på Rügen:

 • Störtebeker-Festspiele, som hvert år tiltrækker tusindvis af besøgende
 • Naturerbe Zentrum - Rügens naturarvscenter, hvor du kan opleve hele tre forskellige økosystemer på én gang
 • Hiddensee-fyrtårnet, der er kendt som "Rügens perle"
 • Jagdschloss Granitz, hvis tårn giver en panoramaudsigt over øen

Beskrivelse

Rugard Thermal Strandhotel

Den blide lyd af havets bølgebrus er som musik og det hvide sand under fødderne får dig helt ned i gear, mens solnedgangen farver himlen i dramatiske rosa og lilla nuancer. Alt dette får du med, når du tager på spaophold tæt ved dramatisk natur og UNESCO-Verdensarv i Nordtyskland, nemlig på øen Rügen! Oplev den fascinerende magi på de berømte hvide klipper på Rügen og glæd dig til romantiske gåture på strand, i de store skove og de charmerende badebyer.

Med sin beliggenhed direkte på strandpromenaden i den smukke badeby Binz giver badehotellet 4⭑ Rugard Thermal Strandhotel dig ikke kun den bedste beliggenhed ud til havet, men giver dig også oase med spa, wellness og saunaer i særklasse på hele 3.000 m²! Badehotellet giver dig desuden det bedste af Tyskland og Østersøen, da de to restauranter både har gourmetretter og en fantastisk panoramaudsigt på menukortet.

På platforme som Tripadvisor og HolidayCheck får Rugard Thermal Strandhotel meget fine anmeldelser. Tidligere gæster er begejstrede for et "seriøst luksustilbud ", det imødekommende og kompetente personale, det stilfulde wellnessområde og badehotellets fremragende beliggenhed.

Dit spaophold på Rugard Thermal Strandhotel

Honning for sjælen! Det gamle udtryk kommer til den grad til sin ret, når du er i Rugard Royal Spa på badehotellet. Som navnet antyder, får du en royal, førsteklasses wellnessoplevelse på hele 3.000 m². Lad dig glide ned i den beroligende saltvandspool, føl dig helt vægtløs i den 35 °C varme flydepool med smukt stjerneloft eller få ro og detox i en af saunaerne.

Følgende tilbud inden for spa og sauna finder du i Rugard Royal-Spa:

 • Tepidarium (ca. 39 °C)
 • Romersk stensauna (ca. 55 °C)
 • Økologisk urtesauna (ca. 55 °C)
 • Finsk økologisk sauna (ca. 95 °C)
 • Laconium (ca. 40-45 °C)
 • Dampgrotte med ædelsten (ca. 40 °C)
 • 2 afslapningsrum

Hvis du ønsker at skrue endnu et nøk op for forkælelsen, kan det varmt anbefales at booke et af stedets mange wellnessbehandlinger (mod ekstra betaling).

Dine inkluderede fordele: Du kan frit benytte Rugard Royal Spa under hele opholdet. Du låner desuden gratis en badekåbe.

Gatronomien på Rugard Thermal Strandhotel

Havudsigt, stilfulde omgivelser og masser af tid til at smage på de skønne sider af livet - det er altsammen ingredienser til den bedste ferie i Nordtyskland! På det elegante hotel på Rügen kan du netop glæde dig til smagfulde måltider fra morgen til aften. Start din feriedag med en stor og varieret morgenbuffet: Duftende bagværk og lækre æggeanretninger, frisk frugt og knasende müsli såvel som regionale specialiteter som havtornsmarmelade, Poseritz-mælk og fiskesalater - her er der ingen morgenmadsønsker, der ikke bliver opfyldt.

Hvis din mave begynder at knurre ved frokosttid, er Restaurant Bernstein en lækker løsning: Det prisbelønnede køkkenhold serverer friske, velkomponerede retter fra det nordtyske køkken såvel som menuer fra hele verden. Du vil ikke kun nyde maden, men også den betagende udsigt over kysten og kridtklipperne ude i horisonten. Om aftenen vil mesterkokken Robert Schindler forkæle dig i restauranten Genusswerkstatt, hvor du kan vælge mellem udsøgte 2-, 3-, 4- eller 5-retters menuer, som kun smager endnu mere himmelsk med et godt glas vin og panoramaudsigten over Østersøen.

Inkluderede services: Den daglige morgenmad er gratis for dig.

FAQ

Adressen på Rugard Thermal Strandhotel er: Strandpromenade 62, 18609 Binz, Rügen

Morgenmaden serveres dagligt fra 07:30 - 11:30.

Check-out skal ske inden 11:00.

Dit værelse vil være klar til dig fra 15:00 på ankomstdagen.

Rugard Thermal Strandhotel ligger direkte på strandpromenaden. Det elegante badehotel giver dig derfor direkte adgang til stranden og udsigt til Østersøens bølger.