Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Wellness Ruegen

Spa og wellnessophold i Nordtyskland

Moin! I Nordtyskland venter der dig ikke blot restauranter og shopping, men også hoteller med wellness og spa til billige priser! Det er derfor oplagt at kombinere din ferie i Nordtyskland, Berlin og Hamburg med spa, sauna og wellnessophold. Er du mere til spa, strand og unikke naturoplevelser tæt på havet, har Travelcircus også et stort udvalg af badehoteller i Nordtyskland med masser af wellness og havudsigt.

Wellnessophold i Berlin

2 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

403 DKK

556 DKK

Sorterer
Mest relevante
2 tilbud
Vis

Hoteller ved Harzen med spa

3 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

370 DKK

590 DKK

Sorterer
Mest relevante
3 tilbud
Vis

Hoteller i Hamburg med sauna

0 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

0 DKK

100 DKK

Sorterer
Mest relevante
0 tilbud
Vis

Du tror måske ikke på det, men: Vi har desværre ingen aktuelle tilbud på "Hoteller i Hamburg med sauna". Vil du se andre tilbud fra disse kategorier?

Hoteller med spa i Niedersachsen

Du tror måske ikke på det, men: Vi har desværre ingen aktuelle tilbud på "Hoteller med spa i Niedersachsen". Vil du se andre tilbud fra disse kategorier?

Populære wellnessbehandlinger og typer af massage

Sportsmassage
Sportsmassage

En sportmassage har til formål at lindre smerter og slappe af i særligt belastede muskelområder og kan hjælpe dig med at komme af med alt fra løbeskader, rygsmerter og en øm skulder. Mange wellnesshoteller tilbyder desuden fri adgang til fitnessstudie og rådgivning fra en personlig træner.

aroma massage
Lomi Lomi Nui-massage

Denne traditionelle massage med duftolie betyder direkte oversat ‘stærk æltning stor’ på hawaiiansk. Hvis du har lyst til at blive æltet godt igennem og dufte dejligt, skal du derfor lede efter et wellnessophold med tilbud på den afslappende oliemassage!

oil and herbs
Ayurveda-massage

Ayurveda bunder i 5.000 år gamle hinduistiske traditioner, som på ægte allround vis sørger for alt fra god fordøjelse til ro i sindet. Ayurveda-massage er en oliemassage, hvor din behandler finder en specifik olie og teknik, der passer til dit behov for enten at blive opvarmet, kølet af eller få ny energi med detox-massage.

mud mask
Thalasso-behandling

Du vil især finde denne wellnessbehandling på badehoteller i Nordtyskland og wellnessophold ved Nordsøen og Østersøen. Behandleren pakker dig ind i lækre miksturer af tang, alger, mudder og havvand, så du får glæde af blød hud, afgiftning og afslapning.

Spa og wellness i Slesvig-Holsten

0 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

0 DKK

100 DKK

Sorterer
Mest relevante
0 tilbud
Vis

Du tror måske ikke på det, men: Vi har desværre ingen aktuelle tilbud på "Spa og wellness i Slesvig-Holsten". Vil du se andre tilbud fra disse kategorier?

Spaophold i Mecklenburg-Vorpommern og på Rügen

0 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

0 DKK

100 DKK

Sorterer
Mest relevante
0 tilbud
Vis

Du tror måske ikke på det, men: Vi har desværre ingen aktuelle tilbud på "Spaophold i Mecklenburg-Vorpommern og på Rügen". Vil du se andre tilbud fra disse kategorier?

FAQ om wellnessophold og hoteller med spa i Nordtyskland

Hvad koster et wellnessophold i Tyskland for 2 personer?

Hos Travelcircus kan du altid finde tilbud på hoteller i Nordtyskland med wellness. I Flensborg, Berlin og andre byer har vi priser fra omkring 350 kr. pr. person inklusiv overnatning på et 4-stjernet hotel, gratis brug af wellnessområde og morgenmad - du skal blot booke i god tid.

Hvad koster en rejse til Nordtyskland på et hotel med spa?

Når du booker dit wellnessophold i god tid, kan du samtidig sørge for billige togbilletter til Tyskland - eksempelvis koster en Orange Udlandsbillet fra DSB ikke det helt store, hvis du booker mere end en måned i forvejen. Du kan også nemt finde billige afgange med bus fra bl.a. Aarhus og København til både Hamborg og Berlin.

Hvor mange wellnesshoteller findes der i Nordtyskland?

Det er kort sagt flere tilbud inden for badehoteller i Nordtyskland med wellness og spa end man kan tælle: Bare på Rügen er der mere end 160 wellnesshoteller, mens der på Nordsøkysten ligger 132 hoteller med spa!

Hvilke wellnesshoteller er tæt på færgen i Rostock?


Hvilke steder skal jeg se på mit wellnessophold ved Østersøen?

  • Tysklands største ø Rügen er unik med dramatisk natur såvel som bløde sandstrande, og har muligvis rekorden i flest badehoteller i Nordtyskland
  • Øen Usedom lige ved grænsen til Polen er en ægte perle, når det kommer til wellnessophold og sandstrande
  • Travemünde ved Lübeck og Warnemünde ved Rostock har flotte badestrande og får stor ros fra især børnefamilier og vandsports-elskere. I de hyggelige kystbyer finder du også et bredt udvalg af hyggelige ferielejligheder og hoteller i Nordtyskland
  • Timmendorfer Strand ved Lübeck er en klassiker, når det kommer til sommerferie og badestrande i Nordtyskland - kun 2 timers kørsel fra den danske grænse