Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Rulantica – badelandet ved Europa-Park
Deltagere og billetter
Hotel og opholdets varighed

Rulantica inkl. overnatning på et førsteklasses hotel

Gigantisk badeland med eventyr og wellness for hele familien
851 anmeldelser

Inklusive

 • Billetter til Rulantica

 • Overnatning på et førsteklasses hotel efter eget valg

 • Ekstrasevices som fx morgenmad, alt efter dit valgte hotel

Det er vi vilde med

 • Med de 32.000 m² er Rulantica et af de største badelande i Europa

 • Glæd dig til 27 rutsjebaner, tre saunaer og 12 temaverdener!

 • Gratis entré for børn op til og med 3 år

88%
Anbefaling
16188 anmeldelser
Op til 47% rabat
Kvalitetstestede premium hoteller
Over 1 million glade rejsende
CO2-kompenserede rejser
 • Inklusive overnatning på det bookede premium-hotel
 • Inklusive andre ekstraydelser såsom morgenmad, afhængigt af det valgte hotel
 • Inklusive billetter i den bestilte kategori og på den bestilte dato til Rulantica
 • Børn op til og med 3 år har gratis adgang
 • Adresse: Rulantica, Roland-Mack-Ring 1, 77977, Rust, Tyskland

Yderligere information:

 • Du modtager dine e-billetter via e-mail op til 7 dage før ankomst.
 • Bemærk venligst:
  • Når du går ind i vandverdenen, bytter du din billet til et Rula-bånd. Det skal du have på dig under hele besøget.
  • Det er ikke muligt at komme ind igen efter at have forladt Rulantica.
  • Hver billet er kun gyldig til den reserverede dag. Hvis den ikke bruges, mister den sin gyldighed.
 • Bemærk venligst: Åbningstiderne kan ændres med kort varsel. Det er kundens ansvar at tjekke åbningstiderne.

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler

For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført.

For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:
Rulantica
Roland-Mack-Ring 1
77977 Rust
Tyskland

Rust Kommune har sin egen motorvejsafkørsel (A5). Så snart du kører af motorvejen, får du faktisk allerede det første glimt af Rulantica. Parkeringspladser samt opladningsstationer til elbiler er tilgængelige i et normalt tilstrækkeligt antal. Det anbefales, at du på forhånd reserverer og køber de forskellige p-pladser på Rulantica eller Europa-Parks hjemmesider.

Rejser du med tog, skal du stå af ved stationen Ringsheim/Europapark – herfra har du kun 10 minutter fra parken med bussen. TGV-lyntog fra Freiburg stopper desuden også ved denne station.

Ferie i Freiburg

Da Rulantica ligger i kommunen Rust i bundeslandet Baden-Württemberg, er det oplagt at tage på en lille storbyferie med nogle dage i den smukke by Freiburg am Breisgau. Tag på spadseretur gennem den velholdte og billedskønne gamle bydel fra Middelalderen, der gennemkrydses af små vandløb, eller oplev Schlossbergbahn med sin spektakulære panoramaudsigt over byen! I det hele taget har Freiburg - udover lækre restauranter og hyggelige gader - alverdens flotte historiske seværdigheder at byde på:

 • Freiburger Münster - Domkirken
 • Altes Rathaus & Neues Rathaus – Byens gamle og nye rådhus
 • Martinstor & Schwabentor
 • Seepark Betzenhausen
 • Colombischlössle
 • Freiburger Bächle – de mange kunstfærdige små vandløb og render krydser smukt gennem det gamle centrums pladser og gader
 • Augustinermuseum – Se de smukke klosterbygninger og slut den lærerige tur af med Augustinermunkenes egen yndlingsdrik - en kølig Augustiner-Bier!
 • Historisches Kaufhaus & Alte Wache – Her kan du smage på andre delikate dråber, nemlig de regionale karakterfulde vine fra Baden

Uanset hvor du tager hen i Freiburg, er der næppe nogen anden by i Tyskland, hvor du får samme garanti for solskin! Storbyen i Schwarzwald har nemlig flest solskinstimer i Tyskland og giver dig masser med D-vitamin på din ferie i Sydtyskland. Husk derfor at forfriske dig med en is på din vandretur i den smukke natur og nyd et køligt glas hvidvin fra Baden på en af de mange hyggelige restauranter i Freiburgs gamle kvarterer – lyder det ikke som opskriften på den perfekte ferie i Baden-Württemberg?

Beskrivelse

Vandsjov og wellness i badelandet Rulantica

I susende fart ned ad 27 rutsjebaner, på opdagelse i hele 12 forskellige temaområder eller ren afslapning i de tre forskellige saunaer - som et af de største badelande i Tyskland, byder Rulantica dig varmt velkommen! På 32.000 m² finder du både action og adrenalin såvel som forkælelse og afslapning i saunaer og rolige pools.

Tidligere badegæster i Rulantica er især begejstrede for de mange vilde og gennemførte vandrutsjebaner og vandattraktioner, som de kunne bruge længe på at udforske. De besøgende giver også stor ros til renligheden i badelandet og de frisklavede måltider, der kan købes under opholdet i Rulantica.

De vildeste vandrutsjebaner i Rulantica

Ud over de rutsjebaner, hvor du ræser afsted i høj hastighed med sommerfuglene susende i maven, før turen slutter i et kæmpe plask, finder du også mere rolige, men kreative rutsjebaner for begyndere i Rulantica. Det store tyske vandland er bygget af ejerne af naboparken Europa-Park, som er den mest besøgte forlystelsespark i Tyskland. De mest populære forlystelser i Rulantica, som du ikke må snyde dig selv for, er disse:

 • Översnabb: Åh nej, dampskibet er lige ved at forlise! Er du nybegynder inden for rutsjebane-faget, så sus ned af den blå rutsjebane og red dig selv med et sjovt plask!
 • Dugdrob: Det frie fald i rutschebanen gennem byen på pæle, Rangnakor, er helt enestående. I den næsten lodrette glastube åbner lugen pludselig under dine fødder, og du styrter ned i høj fart med udsigt over badelandet!
 • Hugin & Munin: Er du klar, parat til en vaskeægte væddeløbs-rutsjebane?  Den gennemsigtige væg mellem de to søster-rutsjebaner sørger for, at I to og to kan ræse om kap!
 • Hoppablad: Er du blevet helt tummelumsk af alt rutsjeriet og kribler det i dig efter at lave parcour til vands? Rulanticas helt særlige klatre- og forhindringsbane i badelandet giver dig massevis af sjove udfordringer.

Vælg mellem disse billetkategorier:

 • Dagsbillet (10:00 – 22:00)
 • Aftenbillet (17:00 – 22:00)
 • Moonlight-billet (19:00 – 22:00)
 • 2-dages billet
 • 3-dages billet

En tur i badeland og overnatning på førsteklasses hotel

Efter en dag fuld af skønne badeeventyr i Rulanticas vandland har du så ikke bare lyst til en tur i drømmeland? Med Travelcircus er der ingen lang vej hjem i seng! Ud over billetten til Rulantica booker du nemlig også overnatning på et førsteklasses hotel tæt på badelandet.

På den måde bliver turen til Rulantica bekvem, men også nem at kombinere med en tur i forlystelsesparken Europa-Park eller en ferie i Freiburg og den smukke omkringliggende natur.

Viviana
Af Viviana
Redakteurin
billet + hotel
Fra
598,00 DKK
pr. person

Du vil modtage dine billetter via e-mail senest 7 dage før ankomst

Trustpilot logo
Trustpilot
TrustScore 4.6 | 6,846 reviews

FAQ: Ofte stillede spørgsmål - Rulantica – badelandet ved Europa-Park

Rulantica finder du lige ved Europa-Park, og vandlandet har denne adresse: Roland-Mack-Ring 1, 77977 Rust, Tyskland.

Rust har sin egen motorvejsafkørsel (A5). Hvis du rejser i bil, skal du køre til følgende adresse: Roland-Mack-Ring 1, 77977 Rust. Alternativt kan du også køre med tog og bus til til Europa-Park & Rulantica (linje 7231/7200) - bussen kører dagligt med jævne mellemrum mellem Ringsheim/Europa Park-stationen og Rulantica.

Rulantica ligger i kommunen Rust, som ligger ca. 37 km fra Freiburg im Breisgau. Du skal bruge ca. en halv time i bil eller taxa, men du kan fx også tage en Flixbus, der på under en time kører mellem hovedbanegården i Freiburg og Europa-Park (køreplanen varierer).

Spørg i receptionen på dit hotel, hvordan du bedst kan komme til Rulantica med bil eller offentlig transport, eller check din foretrukne ruteplan. Alle Travelcircus’ tilknyttede hoteller ligger inden for overkommelig afstand til badelandet.

Når du booker din ferie i Rulantica gennem Travelcircus, har du mulighed for at vælge mellem forskellige hoteller. Du finder den nøjagtige hoteladresse på din reservationsbekræftelse.

Du kan vælge mellem følgende billetkategorier, når du booker til Rulantica: Dagsbillet (10:00 - 22:00), Aftenbillet (17:00 - 22:00), Måneskinsbillet (19:00 - 22:00), 2-dages billet, 3-dages billet.