Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Wellness Harzen

Vandreture & spa - Wellnessophold i Harzen

Store skove, dramatiske bjerge og charmerende landsbyer. Som den højeste bjergkæde i Nordtyskland har Harzen inspireret tyske digtere og kunstnere med sin sagnomspundne natur. En ferie i Harzen med spa byder på wellness og lækker gastronomi såvel som vandreture og cykelture i naturen. Se de bedste hoteller i Harzen, hvor du både får forkælelse, skønne spaophold og flotte naturoplevelser. Glæd dig til at bestige bjerge og et smukt wellnessophold i Harzen!

Wellnesshoteller i Harzen

2 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

590 DKK

728 DKK

Sorterer
Mest relevante
2 tilbud
Vis

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om wellness og ferie i Harzen

Hvilke seværdigheder og steder skal jeg se i Harzen?

På en ferie i Harzen bør du helt sikkert besøge middelalderbyerne Goslar, Schierke, Wernigerode og Quedlinburg - her finder du flot arkitektur, charmerende byrum og traditionelle nordtyske restauranter. At tage det gamle damplokomotiv fra Schierke til toppen af Bloksbjerg er også et must i Harzen.

Hvor skal man tage hen på wellnessferie i Harzen?

Hvis du savner bjergudsigt og dybe dale, mens du slapper af i jacuzzi, er det bestemt smart at finde et hotel inde i selve naturområdet Harzen. Men også i udkanten af Harzen finder du skøn natur og får wellnessophold på hoteller med kæmpe spa og pools.

Hvad skal jeg huske at tage med på et wellnessophold i Harzen?

Skal du pakke din kuffert til et lækkert spaophold i det smukke Harzen? Heldige kartoffel! Så bør du helt sikkert tage følgende ting med til wellnessområdet:
  • Badetøj - gerne flere sæt, så du altid har tørt at skifte med
  • Læsestof til at hygge med ved poolen
  • Lækre plejeprodukter - forkæl dine trætte fødder og giv næring til din hud efter timevis af sauna og varmt vand

Hvordan kan jeg finde en billig ferie, når jeg booker et wellnessophold i Harzen?

Du kan nemt finde en billig ferie i Harzen, især hvis du bestiller pakkerejser. Travelcircus har skræddersyede tilbud på wellnessophold, så du både får 4* hotel i Harzen, adgang til spa og andre ekstraservices såsom fx morgenmad gratis med i prisen! Desuden kan du bestille massage og wellnessbehandlinger (ofte med stor rabat) direkte på vores side - på den måde sparer du både tid og penge.

Hvilke tilbud inden for spa finder jeg på hoteller i Harzen?

Når du er på wellnessferie i Harzen kan du altid se frem til pool og et hyggeligt afslapningsområde, og oftest har du også mulighed for at benytte:
  • Saunaer, dampbade og jacuzzi
  • Forskellige slags brusere og termiske bade med plejende mineraler
  • Mange steder kan du bestille massager, wellnessbehandlinger og særlige spaoplevelser mod ekstra betaling

Hvornår er det bedst at rejse på ferie i Harzen?

Harzen er et populært rejsemål hele året rundt, også når det kommer til wellnessophold - hvem har ikke lyst til at blive blødt op i spa og jacuzzi efter lange cykelture i Harzens bjerge! Vinterferie i Harzen er naturligvis perfekt, for efter en smuk vandretur i sne og frost er sauna eller beroligende massage det eneste rigtige.

Hvilket wellnesshotel har den største spa i Harzen?

Der er utallige kvalitetsbevidste hoteller i Harzen med spa, sauna og wellnessbehandlinger, som får stor ros fra deres gæster. Men ser vi på spaens størrelse og ratingen må vi fremhæve Victor’s Residenz-Hotel Teistungenburg lidt syd for Harzen. Her kan du se frem til et kæmpe wellnessområde på 3.000 m² og alverdens tilbud inden for spa - med andre ord et perfekt spaophold i Nordtyskland.