Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
staedtereisen Rom

Storbyferie i Rom

Oplev Rom på en storbyferie, som du aldrig vil glemme! Besøg de mange historiske seværdigheder i Rom, oplev det ægte italienske La Dolce Vita og smag på gastronomi, der sender dig direkte i den italienske gourmet-himmel. Nyd den kulturelle metropol på et centralt og luksuriøst hotel inklusiv morgenmad og eventuelt ekstraservices såsom pool, spa og fitness.

Tilbud på de bedste hoteller i Rom

1 tilbud
Anvend filtre
Pris pr. overnatning

4.805 DKK

4.805 DKK

Sorterer
Mest relevante
1 tilbud
Vis

FAQ: Ofte stillede spørgsmål om storbyferie i Rom

Hvorfor tage på storbyferie i Rom?

En rejse til Rom kombinerer årtusinders europæisk historie og charmerende stemning med gastronomisk forkælelse og moderne kulturelle tilbud. De verdensberømte seværdigheder, hyggelige caféer og traditionelle restauranter fortryller enhver, der tager på storbyferie i Rom.

Hvilke seværdigheder skal jeg se i Rom?

De uden tvivl mest populære seværdigheder i Rom er:
 • Det sixtinske kapel
 • Colosseum
 • Forum Romanum
 • Peterskirken
 • Trevi-springvandet

Hvor lang tid bør jeg bruge på en ferie i Rom?

Sørg for at planlægge et par dage, så du kan opleve alle seværdighederne i ro og mag. Det er bedst at afsætte mindst tre hele dage til rejsen, så du bør booke mindst 2 overnatninger på et centralt og hyggeligt hotel i Rom.

Er der nogle retter og romerske specialiteter, som jeg absolut bør smage på?

Der er en lang række forskellige retter, som er særligt populære i Rom, og som du bare må prøvesmage, når du er i Rom, bl.a.:
 • Carciofi alla Giudìa - en særlig opskrift på fritterede artiskokker
 • Pasta a la Carbonara
 • Supplì - varme fritterede riskugler med mozzarella og andre lækkerier i midten
 • Gelato - den guddommelige italienske is!
 • Maritozzi - et lille sødt morgenbrød med flødeskum

I hvilket kvarter er bedst at bo på hotel i Rom?

Hvilket kvarter af Rom, som er perfekt at finde et hotel i, afhænger helt af dine ferieplaner og præferencer:
 • Hvis du elsker at se på huse og folk, og vil slentre gennem de romantiske byrum og nyde en cappuccino på caféer, så vil det centrale gamle kvarter Monti være et genialt sted at bo på hotel i Rom
 • Vil du bruge meget af din storbyferie på at se de mange seværdigheder i Rom? Du kommer nemt rundt til Peterskirken og det Sixtinske Kapel i Vatikanstaten såvel som til Forum Romanum og Colosseum, hvis du bor i det centrale Rom ved hovedbanegården, Termini.
 • Vil du opleve Rom om natten og elsker du at udforske caféer, barer og klubber? Så vil et hotel i det livlige kvarter Trastevere være perfekt til din ferie i Rom.

Hvor ligger Rom?

Rom ligger i det vestlige, centrale Italien, ca. 35 km eller en lille time fra Middelhavet ved Italiens vestkyst. Hvis sommervejret er lige lovligt varmt, kan du derfor også gøre din ferie i Rom til en solferie, for forstæderne ved Rom byder også på flotte strandklubber og badestrande.

Hvad skal jeg pakke til min storbyferie i Rom?

Du må ikke glemme et oplader til din telefon, rygsæk og behagelige sko, som du kan gå langt i - en storbyferie byder bestemt på mange kilometer af kringlede, spændende gader. Du bør også pakke noget festligt tøj til at gå ud om aftenen - og glem ikke at tage solcreme på!