Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Udforsk London fra Royal Kensington
Gloucester Road 140, SW7 4QH London
Se på kort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenmad med et stort udvalg

Det er vi vilde med

 • Viktoriansk bygning med elegant indretning

 • Den prisbelønnede restaurant Olive

100%
Anbefaling
48 Anmeldelser
Tripadvisor
1582 Anmeldelser
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Daglig morgenmad er inkluderet  

Yderligere oplysninger

 • Check-in: fra kl. 15:00
 • Udtjekning: senest kl. 12:00
 • Hotellets adresse: The Baileys Hotel London, Gloucester Road 140, SW7 4QH London

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis

Afbestilling og ændringer

 • Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler
 • For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført.
 • For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland
Bar
Roomservice
Restaurant
Handicapvenlig adgang
24 timers reception

Ankomst

Hvis du rejser i bil, skal du køre til følgende adresse: The Baileys Hotel London
Gloucester Road 140
SW7 4QH London
Storbritannien

Den nærmeste togstation er Paddington. Derfra kører Circle Line dig til hotellet på 10 minutter.

Den nærmeste lufthavn er London Heathrow. Derfra kan du nå hotellet på en time i bil eller 40 minutter med offentlig transport. Tag Piccadilly Line til Gloucester Road, herfra ligger hotellet en kort gåtur fra stationen.

Londons mange tilbud 

Kensington har meget at byde på: Fra gåture gennem gaderne med deres aristokratiske bygninger eller i den grønne Hyde Park og Kensington Gardens til et besøg på Kensington Palace samt shopping i det eksklusive og verdensberømte stormagasin Harrods.

Er du historisk og kulturelt interesseret er der en lang række museer: Natural History Museum, Royal Albert Hall samt Victoria and Albert Museum ligger kun et stenkast væk. Gloucester Road-stationen er også godt forbundet med undergrundsbanenettet, så du hurtigt kan komme til forskellige dele af London. Elsker du Harry Potter-universet, må du ikke snyde dig selv for The Making of Harry Potter Studio Tour, kun 1,5 time fra dit hotel.

Beskrivelse

The Baileys Hotel London

Ikke langt fra de imponerende Kensington Gardens og Kensington Palace, hvor kongelige personer som dronning Victoria og prinsesse Diana boede, ligger hotellet med sin smukke, traditionsrige arkitektur. Mærk den viktorianske æstetik helt tæt på: På Baileys Hotel venter der stukdekorerede lofter og lysekroner i hall'en samt glasmosaikvinduer, elegant dekorerede vægge og stedets ikoniske trappe med udsmykkede jerngelænder. Værelserne er komfortable og indrettet efter høje standarder: Elegant træ, udsøgte læderelementer og stilfuldt tapet vidner om designtradition, mens moderne elementer og bekvemmeligheder sikrer dig en eksklusiv ferie i London

Travellers Choice Award

Gæsterne var især glade for hotellets beliggenhed og den flotte, unikke indretning. De roste også den fremragende mad i restauranten. For disse glade anmeldelser har hotellet modtaget Travellers Choice Award.

Kulinariske lækkerier på The Baileys

Begynd morgenen rigtigt med en solid morgenmad i hotellets restaurant. Her kan du også spise alle dagens andre måltider: Ved frokosttid kan du nyde Indiens krydderier i Bombay Brasserie, smage på kanapéer, tarteletter eller den fineste engelske te til Afternoon Tea, og om aftenen kan du dykke ind i den prisbelønnede Olives Restaurant. Her kombineres mozzarella fra Campania og burrata fra Puglia med sæsonale og regionale råvarer, og forvandles til udsøgte retter.

Ved siden af ligger Olives Bar: I en sofistikeret og elegant atmosfære kan du afslutte en skøn feriedag med en cocktail eller et glas vin.

Inkluderede tjenester: Morgenmaden er inkluderet i prisen.

FAQ

Du kan finde hotellet på følgende adresse:
Gloucester Road 140
SW7 4QH London
Storbritannien

Fra stoppestedet Gloucester Road kan du tage Circle Line, Piccadilly Line og District Line. Som navnet antyder, kører Circle Line i en cirkel rundt om det centrale London og fører dig til mange af de vigtigste seværdigheder. Det gælder bl.a. Big Ben og London Eye, Tower of London, Madame Tussauds og Regents Park.

Du skal tjekke ud senest 12:00 på din afrejsedag.

London Heathrow ligger ca. en time væk i bil. Med metroen kan du tage Piccadilly Line til Gloucester Road, og så er du fremme på hotellet efter 40 minutter.

Du kan tjekke ind på dit værelse fra 15:00 på ankomstdagen.