Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
+45 89 875 500
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus

Hotel Four Elements Amsterdam

Bert Haanstrakade 1074, 1087 HJ Amsterdam
Se på kort

Hotel Four Elements Amsterdam

4
s
Elegance og komfort på det første »Zero Energy Hotel« i verden

Inklusive

 • Fra 1 eller 2 nætter i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenmad med et stort udvalg

 • Velkomstdrink

Det er vi vilde med

 • Praktisk beliggenhed: Kun få minutter med sporvogn til Amsterdam Centraal

Verdens første nulenergi-hotel: Bæredygtige Hotel Four Elements Amsterdam er frontløbere for at passe på vores planet

Inklusive

 • Fra 1 eller 2 nætter i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenmad med et stort udvalg

 • Velkomstdrink

82%
Anbefaling
15 Anmeldelser
Tripadvisor
120 Anmeldelser
Gratis afbestilling
2

Vælg tilvalg

Tilgængelige tilvalg afhænger af det valgte værelse. Du har mulighed for at booke ekstra oplevelser, fx massage, spa, tennisbane, fodboldtræning for børn m.m. Vælg værelse først.

Beskrivelse

Hotel Four Elements Amsterdam

En storbyferie i Amsterdam giver dig både seværdigheder og masser af livsnyderi. Feriegæster elsker den afslappede atmosfære i den hollandske hovedstad. Glæd dig til en kanalrundfart i Amsterdams kringlede "Grachten", eller besøg verdensberømte seværdigheder som Rijksmuseum og Rembrandt-museet.

Hvis du vil lære Amsterdam ordentligt at kende, er et ophold på verdens første "Zero Energy Hotel " et genialt sted at starte! Glæd dig til en ferie uden dårlig samvittighed og oplev det bæredygtige hotels værelser, der er bygget udelukkende af miljøvenlige materialer. Nyd den betagende udsigt over vandet fra baren på tagterrassen, og se frem til gåture eller en dukkert på den lokale strand, inden du begiver dig ud i byens mange tilbud i Amsterdam.

Hotel Four Elements Amsterdam er først for nylig åbnet, men i anmeldelserne giver gæsterne allerede stor ros til det venlige og opmærksomme personale. Beliggenheden ved havnen med den lille strand får også gode ord med på vejen.

Hotel Four Elements Amsterdam - Zero Energy Hotel

På verdens første "Nul-energi hotel" er der gjort alt for at holde klimaaftrykket på et absolut minimum og at skabe egne ressourcer på stedet. Ud over mineralvand fra regionen tilbydes du også bæredygtigt producerede produkter. Og det sejeste? Selve bygningen fungerer som et klimaanlæg med solceller på facaden, mange forskellige højteknologiske klimaløsninger inden for opvarmning, afkøling og aircondition, bl.a. en sol-skorsten og lagring af varme til senere brug.

Kulinariske glæder

Nul affald, lækre lokale produkter og en sæsonbestemt menu - lyder det for godt til at være sandt? Det er det ikke, for det er netop de ambitioner, som køkkenholdet på 4⭑ Hotel Four Elements Amsterdam har sat sig. Din kulinariske forkælelse begynder ved morgenmaden: Glæd dig til en sund og velsmagende morgenbuffet med alt fra yoghurt, morgenbrød og æggeretter til de typiske hollandske pannenkoeken, pandekager - hos Four Elements Amsterdam får du en morgenstund med guld i mund!

Hvad med frokost på terrassen? Med den flotte udsigt over havet kan du nyde hollandske delikatesser med internationale twists, såsom sprøde salater, friskfanget fisk, sandwiches, moderne burgere og supper. Om aftenen venter dig kreative kreationer med bæredygtige tendenser, for alle ingredienser er naturligvis markedsfriske og udvalgt efter sæsonen. Og bare rolig - i restauranten er smagen ligeledes en topprioritet, så du kan nyde med alle sanser! Slut feriedagen af med et besøg og en klassisk cocktail eller velskænket øl i den smukke Wind Sky Bar

Inkluderede services: Daglig morgenmad og en velkomstdrink ved ankomsten er gratis for dig.

Strandferie i Amsterdam

Afslapning og bølgebrus på stranden - det er ikke nødvendigvis den første tanke, man forbinder med storbyferie, heller ikke i den hollandske havneby! Men på en ferie på det eksklusive Hotel Four Elements Amsterdam kan du både se frem til storbyens pulserende liv og samtidig nyde godt af den korte afstand til Blijburg-stranden, især i godt vejr. Her kan du slappe af i solen på stranden, tage en frisk dukkert og endda lære at surfe.


Bar
Wifi
Restaurant
Parkering
Legeplads
 • Overnatning i værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad
 • Inklusiv velkomstdrink

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hoteladresse: Hotel Four Elements Amsterdam, Bert Haanstrakade 1074, 1087 HJ Amsterdam

Ekstraservices

 • Turistskat: 7 % af overnatningsprisen + 3 € pr. person pr. nat (betales på stedet)
 • Wifi: gratis
 • Kæledyr: ikke tilladt
 • Parkering: 20 €/dag (afhængigt af tilgængelighed)

Yderligere personer

 • Comfort dobbeltværelse og Dobbeltværelse med udsigt over søen eller balkon
  • Børn fra 0 til og med 2 år: gratis (barneseng koster 10 €/nat)
  • Børn fra 3 til 18 år: Fuld betaling
  • Maksimal belægning: 2 voksne + 1 barn op til 2 år ELLER 1 voksen + 1 barn fra 3 til 18 år

Afbestilling og ændringer

Gratis afbestilling indtil otte dage før din ankomstdato
Generelt opkræver Travelcircus et afbestillingsgebyr på 30% af rejsens pris, hvis du vil afbestille rejsen efter købet, og gebyret er 90% af rejsens pris, hvis du afbestiller 7 eller færre dage før din ankomstdato. For denne rejse kan du som alternativ få følgende mere attraktive afbestillingsvilkår:
Du kan gratis afbestille din rejse senest otte dage før din ankomstdato og i stedet modtage et rejsegavekort til en værdi svarende til din booking (evt. minus forsikringsbeløb), der har 2 til 3 års gyldighed, og som du kan bruge fleksibelt til at booke en senere ankomstdato eller til andre rejsetilbud fra Travelcircus. Gavekortet kan overdrages til andre personer.
Hvis du vil gøre brug af din afbestillingsret, skal du kontakte vores kundeservice pr. e-mail på [email protected] senest otte dage før din ankomstdato.
Travelcircus beregner afbestillingsgebyret på følgende måde:
 • Afbestilling senest otte dage før ankomstdato: Gratis, du beholder rejsens beløb i form af rejsegavekort
 • Afbestilling syv dage før tjek-ind eller no-show: 90 % af den samlede pris

For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Four Elements Hotel Amsterdam.
Four Elements Hotel Amsterdam
Bert Haanstrakade 1074 1087 HJ Amsterdam

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Hotel Four Elements Amsterdam
Bert Haanstrakade 1074
1087 HJ Amsterdam

Hvis du ønsker at rejse med tog, skal du tage til Amsterdam Centraal. Herfra skal du tage sporvognen og stå af ved station "P. Oosterhuisstraat" og gå de resterende 500 meter.

Amsterdam-Schiphol lufthavn ligger ca. 30 km fra hotellet. Derfra kan du nemt tage lufthavnsbussen eller toget til Amsterdams hovedbanegård og derefter skifte til sporvognen.

Alsidig ferie i Amsterdam 

En ferie eller weekend i Amsterdam er altid en god idé! Amsterdam har mange seværdigheder: Museums- og kunstelskere sværger til Rijksmuseum, den nationale kunstsamling med sine gennemførte udstillinger, mesterværkerne i Rembrandthuis og det legendariske van Gogh-museum. Du bør heller ikke gå glip af Anne Franks Museum! Både på regnvejrsdage og når solen skinner, kan du tage en kanalrundfart - fra vandet har du en uforlignelig udsigt over Amsterdams arkitektur og hyggelige, kringlede "Grachten".

Skal du shoppe i Amsterdam, kan det anbefales at kombinere shopping med Vondelpark eller Bloemenmarkt, hvor også madhallerne med streetfood og klassiske retter sætter dig i den rette feriestemning! Nattelivet i Amsterdam er livligt, du finder mange barer med livemusik og koncerter, ligesom du kan feste i en af byens legendariske klubber.

FAQ

Adressen på Hotel Four Elements Amsterdam er: Bert Haanstrakade 1074 1087 HJ Amsterdam

Check-out skal ske inden 12:00.

Mandag til fredag serveres morgenmad fra 6:30 til 10:30, lørdag og søndag fra 7:00 til 11:00.

Nul-energi bæredygtighed betyder, at al energi, som bruges på hotellet, produceres af hotellet selv: Ydersiden er dækket af solpaneler, der leverer direkte energi til hotellet. Andre bæredygtige tiltag på Zero Energy-hotellet omfatter: Smart temperaturstyring af klimaanlæg og bæredygtige metoder til at opvarme vandet til bruserne samt en sol-skorsten, der opsamler og opvarmer luft udefra. Herefter filtreres, afkøles, opvarmes og tørres luften alt efter behov ved hjælp af fin vandtåge, før den rene luft fordeles i hele bygningen. Varme, som ikke bruges, lagres til senere, når der er brug for den.

Check-in er mulig fra 15:00 på ankomstdagen.