Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Ferielejlighed ved stranden - mindre end 1 time fra Rostock
Ostseeallee 38, 18225 Kühlungsborn
Se på kort

Inklusive

 • Fra 3 nætter i en overnatningstype efter eget valg

 • Daglig morgenmad med continental breakfast

 • 2-retters middag på ankomstdagen

 • Fri brug af pool og sauna

Det er vi vilde med

 • Lille velkomstgave

 • Perfekt beliggenhed: 20 meter til havet

 • Værdikupon på 15 € til wellnessbehandlinger

Få en fantastisk ferie ved Østersøen med lange gåture på stranden, luksuriøse wellnesstilbud og gastronomisk forkælelse

Inklusive

 • Fra 3 nætter i en overnatningstype efter eget valg

 • Daglig morgenmad med continental breakfast

 • 2-retters middag på ankomstdagen

 • Fri brug af pool og sauna

95%
Anbefaling
1609 Anmeldelser
Tripadvisor
162 Anmeldelser

Beskrivelse

Am Weststrand Aparthotel Kühlungsborn

Overnatning kun 20 meter fra stranden og bølgen blå, at mærke den friske havbrise i kinderne og slappe af i saunaen efter en lang gåtur - lyder det som den rette ferie for dig? Så er Aparthotel am Weststrand i Kühlungsborn ved Rostock perfekt til din næste ferie i Nordtyskland.

Badehotellet i det nordtyske bundesland Mecklenburg-Vorpommern fortryller med sit charmerende udseende. I stil med de flotte villaer i kurbyerne ved Østersøen er hotellet indtagende med sin lyse facade, høje vinduer og elegante balkoner. De, der bor her, nyder godt af den afslappede og stilfulde atmosfære kombineret med superb gastronomi og nordtysk gæstfrihed.

De glade tidligere gæster har skrevet fine anmeldelser om deres ophold på strandhotellet i Kühlungsborn, hvilket fremgår af Tripadvisor og HolidayCheck: Ud over de lyse og rummelige værelser er gæsterne begejstrede for den ideelle beliggenhed ved stranden, men har også rosende ord til det venlige personale og den lækre morgenbuffet.

Kulinariske perler på Aparthotel am Weststrand Kühlungsborn

En ferie i den friske havluft kræver en ordentlig start på dagen. På Aparthotel Kühlungsborn am Weststrand er der sørget for alle dine favoritter: Nyd en stor kontinental morgenmad, der serveres ved bordet. Her kan du nyde friskbagt bagværk, søde og salte pålæg og varme æggeretter. En friskbrygget kaffe eller aromatisk te hører også med - eller hvad med en kop varm chokolade?

Særligt højdepunkt om sommeren: Spis din morgenmad på terrassen med udsigt over Østersøen!

Restauranten i vinterhaven med tilhørende sommerterrasse indbyder til en pause om eftermiddagen: Her kan du nyde søde delikatesser med en varm kop te eller kaffe - menuen skifter jævnligt og lokker dig med et stort udvalg af kager og lagkager.

Om aftenen kan du glæde dig til restauranterne Wintergarten-Stube eller Meeresbrisen-Stube, hvor du bliver forkælet med en lækker aftenmenu, der serveres ved bordet. På Aparthotel am Weststrand Kühlungsborn skifter menuen dagligt: Glæd dig til friske og smagfulde retter, hvor der kræses for detaljen, og et udvalg af fisk, kød eller vegetariske varianter, lækre supper eller salater og fristende desserter.

Inkluderede tjenester: Du får både den daglige kontinentale morgenmad samt en 2-retters middag på ankomstdagen med i prisen

Wellness på Aparthotel Kühlungsborn am Weststrand

Alene udsigten over havet, den salte luft og det bløde sand giver en god start for ren afslapning og velvære! Men på din korte ferie ved Østersøen på Aparthotel Kühlungsborn am Weststrand bliver det faktisk endnu bedre: Glæd dig til et lille wellnessophold i Weststrand DaySpa med pool og sauna på Aparthotel Bellamare, der ligger lige ved siden af dit eget hotel. Hvis du kan lide at svømme, kan du tage et par baner i den smukke pool, og i saunaen kan du svede hverdagens stress ud.

Også det store tilbud inden for wellnessbehandlinger (mod ekstra betaling) gør din dag med spa helt perfekt:

 • Kosmetiske behandlinger med PHYRIS
 • Massage
 • Nænsom hårfjerning med sugaring
 • Nærende kropspakker, masker og peeling

Inkluderede tjenester: Du har fri adgang til pool og sauna i Weststrand DaySpa. Du får også 1 rabatkupon pr. person til en værdi af 15 €, som du kan bruge til wellnessbehandlinger (husk at booke den ønskede behandling inden ankomst).

Wifi
Fitness
Spa
Kæledyr velkomne
Restaurant
Pool
Parkering
Morgenmad
Concierge
Sauna
 • Overnatning i værelsestype i den reserverede kategori
 • Inklusiv stor kontinental morgenmad 
 • Inklusiv en 2-retters middag på ankomstdagen
 • Inklusiv adgang til pool og saunaområde i Weststrand DaySpa samt 15 €-værdikupon til wellnessbehandlinger (husk at booke den ønskede behandling inden ankomst)
 • Med en lille velkomstgave
 • Med gratis parkeringsplads udenfor
 • Med gratis vand hver dag: Lån af flaske, som du kan genopfylde i foyeren

Der tilbydes tre faste tidspunkter for morgenmad: 07:00-08:15 / 08:30-09:45 / 10:00-11:15. Morgenmaden serveres ved dit bord. Restauranten (ift. aftenservering) er lukket mandag, tirsdag og søndag.

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 16:00
 • Check-out: senest 11:00
 • Hoteladresse: Am Weststrand Aparthotel Kühlungsborn, Ostseeallee 38, 18225 Kühlungsborn

Ekstraservices

 • Turistskat: 2 € pr. person pr. nat (1 € mellem 01.10.2022 og 30.04.2023)
 • Kæledyr: 40 € pr. dyr pr. ophold (op til 4 nætter), herefter 10 € pr. ekstra nat (kontakt venligst hotellet direkte i god tid inden ankomst. Foder ikke inkl.)
 • Wifi: inkluderet
 • Parkering: gratis udenfor, men 10 €/dag i parkeringskælder
 • Maksimal belægning: 2 personer

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Am Weststrand Aparthotel Kühlungsborn
Ostseeallee 38
18225 Kühlungsborn

Hvis du rejser til den smukke tyske Østersøkyst og Rostock med tog eller bus, skal du tage til Rostocks hovedbanegård. Fra den centrale busstation (ZOB) kan hotellet nås inden for ca. 1 time med buslinje 121 i retning mod Ostseebad Rerik. Når du ankommer til stationen Ostseebad Kühlungsborn Bahnhof West, er der 13 minutters gang til hotellet eller du kan ringe efter en taxa.

Ferie ved stranden i Kühlungsborn

En ferie ved den smukke Østersø i Nordtyskland er turen værd på alle tider af året. Nyd gåture på stranden i Kühlungsborn, svøm i det forfriskende hav om sommeren eller se den rosa solopgang fra molen. Herfra kan du i øvrigt også komme til det populære Warnemünde med passagerskibet MS Baltics. Om sommeren inviterer Beach House-strandbaren på en drink ved vandet om aftenen.

Naturfans og klatrere kommer til deres ret i Stadtwald Kühlungsborn, som også ligger meget tæt på feriebyen: Gå på vandreture, vandre- og cykelture eller prøv dine evner af i klatreskoven ved Kühlungsborn.

En mere afslappende aktivitet er en tur med toget Molli, en af regionens store seværdigheder: Tøf afsted med den smalsporede jernbane mellem Bad Doberan og Kühlungsborn-West og nyd udsigten til de idylliske omgivelser.

Når vinteren kommer, inviterer havet naturligvis stadig til vandreture langs stranden, men i Kühlungsborn kan du også besøge skøjtebanen eller bowlingcentret. De hyggelige caféer og restauranter varmer dig op med lækre kanelboller eller kagekreationer, te og kaffe.

FAQ

Adressen på Am Weststrand Aparthotel Kühlungsborn er: Ostseeallee 38, 18225 Kühlungsborn

Der er tre faste tidspunkter for morgenmad om morgenen: 07:00-08:15 / 08:30-09:45 / 10:00-11:15. Morgenmaden serveres ved bordet.

Check-out skal ske inden 11:00.

Ja, du kan se frem til afslappende timer i Weststrand DaySpa med swimmingpool og sauna. Du vil modtage en rabatkupon til wellnessbehandlinger til en værdi af € 15 pr. person under dit ophold (husk at du skal booke dine behandlinger i god tid inden ankomst på DaySpa).

Dit værelse vil være klar til dig fra 16:00 på ankomstdagen.