Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Elegance og luksus i smukke Wien
Mariahilferstrasse 15, 1060 Wien
Se på kort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Fri afbenyttelse af sauna, dampbad og lysbehandling

Det er vi vilde med

 • Originale kunstværker på værelserne og fællesområder på hotellet

Hotellets møbler er nøje udvalgte, af høj kvalitet og eksklusive materialer - blandt andet er receptionen udført i onyx og vægfliser med bladguld.

100%
Anbefaling
158 Anmeldelser
Tripadvisor
1756 Anmeldelser
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad
 • Inklusive brug af saunaområdet med sauna, dampbad, afslapningsstole og lysbehandlingsbruser (afhængigt af tilgængelighed)

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 14:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hoteladresse: Boutiquehotel Das Tyrol, Mariahilferstrasse 15, 1060 Wien

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis
 • Parkeringsplads: parkeringskælder 20 € pr. dag, reservering påkrævet
 • Lufthavnstransport: 44 € eller 49 €

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført. For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland
Roomservice
Parkering
Handicapvenlig adgang
Rengøring
Wellness-område
Parkeringskælder
24 timers reception
Shuttleservice

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Boutiquehotel Das Tyrol
Mariahilferstrasse 15
1060 Wien

Wiens hovedbanegård ligger ca. 3 km derfra. Du har ca. 15 minutters kørsel til hotellet i bil og ca. 25 minutter med offentlig transport.

Fra Wiens lufthavn er der ca. 20 km til hotellet. Det tager ca. en halv time i bil og ca. tre kvarter med offentlig transport.

Kultur på ferien i Wien

Er du taget på storbyferie for at få et skud kultur, shopping og gastronomisk forkælelse? Hotellet ligger perfekt for en storbyferie: Midt i museumskvarteret i det 6. distrikt og tæt på butiksgaden Mariahilfer, ligesom du finder flere seværdigheder og forskellige ferieaktiviteter i nærområdet. Uanset om du er på udkig efter shoppingmuligheder, vil udforske Wiens kunst og kultur eller slappe af i en park, kan du nå alt til fods fra hotellet.

Must-sees i Wien er Kunsthistorisches Museum, Hofburg med den flotte slotshave, Wiens Staatsopera og Karlskirche. Du må heller ikke snyde dig selv for Wiener Prater, der er en offentlig tilgængelig park som minder om vores eget Tivoli eller Bakken, og hvor du kan komme til vejrs i det smukke pariserhjul, Riesenrad.

Beskrivelse

Boutiquehotel Das Tyrol

Varmt guld og en fyldig, royal rød er de vigtigste farver i boutique-hotellets indretning. Marmorgulvene og de flotte fløjlsstole i opholdsområderne, og ikke mindst de filigrane gulddekorationer i hotellets indgang, viser den elegante luksus og stil, der er gennemgående i hele huset. Kort sagt - her får du en ekstraordinær ferie i Wien!

Hotellet ligger i Wiens storslåede Museumsquartier, og her kan du fordybe dig i den livlige kulturby. Som det sig hør og bør, er hotellet spækket med originale kunstværker, nøje udvalgt og håndplukket af hotellets ejer.

Travellers Choice Award

Tidligere gæster på hotellet roser stedets førsteklasses service og den gennemtænkte indretning af værelserne og alle hotellets områder, hvor du finder finesse ned til mindste detalje. Den fremragende morgenmad og den perfekte beliggenhed midt i byen bliver også ofte rost. Hotellet er derfor stolt over at bære Tripadvisor-prisen Travellers' Choice Best of The Best.

Kulinariske lækkerier på Boutiquehotel Das Tyrol

Om morgenen kan du vælge en lækker morgenmad fra hotellets menu. Hotellet tilbyder hjemmelavet granola, friskpresset appelsinjuice, bagværk og skinke fra lokale delikatessebutikker og dampende espresso lavet på kaffebønner ristet efter Wienertraditionen. Alt dette serveres på fransk porcelæn og i mundblæste wienerglas.

Om aftenen kan du afslutte dagen med en kølig drink i hotellets lounge og bar.

Inkluderede services: Den daglige morgenmad er gratis for dig.

Sauna og forkælelse på Boutiquehotel Das Tyrol

Hotellets saunaområde er et privat område, som du har helt for dig selv. Du skal blot reservere tid i receptionen, så kan du frit benytte den finske sauna, dampbadet eller den særlige bruser med lysbehandling.

Inkluderede services: Det er gratis for dig at benytte saunaområdet (alt efter tilgængelighed). Husk at reservere i god tid inden.

FAQ

Adressen på Boutiquehotel Das Tyrol er: Mariahilferstrasse 15, 1060 Wien

Check-out skal ske senest kl. 12.00.

Du er velkommen til at kontakte hotellets reception og arrangere en transport fra eller til lufthavnen. Afhentning i lufthavnen koster 49 €, og transporten fra hotellet til lufthavnen koster 44 €. Turen tager ca. en halv time. Der kan højst medbringes 2 kufferter.

Check-in er mulig fra 14:00 på ankomstdagen.

Der serveres à la carte-morgenmad hver dag fra kl. 7.00 til 11.30.

Du kan parkere din bil i den underjordiske parkeringskælder i bygningen overfor hotellet (20 € pr. døgn). Der kræves reservation på forhånd.