Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os

Carnival Palace Venedig

Fondamenta di Cannaregio, 929, 30121 Venedig
Se på kort

Carnival Palace Venedig

4
Elegant atmosfære i det enestående Venedig

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

Det er vi vilde med

 • Med beliggenhed direkte ved vandet

 • Malerisk have med smukke magnolier

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

99%
Anbefaling
48 Anmeldelser
Tripadvisor
3016 Anmeldelser

Beskrivelse

Carnival Palace Venedig

Lagunebyen er spredt ud over mange mindre øer og ligger ved Adriaterhavet i det nordøstlige Italien. Ingen, der har været der, glemmer skønheden i de kringlede kanaler og de farverige huse. Uanset om du er inde på fastlandet eller går på oplevelse på den berømte Piazza San Marco - Venedig er en drømmedestination til en uforglemmelig storbyferie.

Vil du kigge på byens røde tage, gå over Rialto-broen i det første morgenlys eller blot drive gennem Venedigs smalle vandgader? Hotel Carnival Palace Venice ligger på et roligt hjørne i den nordvestlige del af det berømte bycentrum, og giver dig den optimale base for din ferie. Herfra kan du nyde en flot udsigt over Canal Grande og nemt komme ud på afslappende gåture gennem det historiske centrum.

Travellers Choice Award

Hotellet har en fredelig beliggenhed, hvorfra du let kan opleve byen til fods, og gæsterne roser desuden det meget imødekommende personale. Værelserne er rene og har et elegant interiør i klassisk venetiansk stil. Derudover har hotellet en smuk have, der lokker dig til at komme helt ned i gear, godt gemt væk fra byens summen. Al denne ros fra tidligere gæster har gjort, at hotellet er blevet tildelt den eftertragtede Travellers' Choice Award af Tripadvisor.

Gastronomi på Hotel Carnival Palace Venedig

Om morgenen får du en storslået morgenbuffet med lækre delikatesser fra det regionale og internationale køkken. Saftige kager, croissanter og donuts står side om side med honning, yoghurt, frisk frugt og müsli. Glæd dig til lokale osteklassikere, bruschetta og sprøde grøntsager samt et bredt udvalg af pølsespecialiteter. Er du på udkig efter alternativer på grund af intolerancer eller allergier? Carnical Palace har sørget for dig og tilbyder dig gerne laktose- og glutenfri produkter efter forespørgsel.

Har du brug for forfriskninger og at lade op på hotellet efter en aktiv dag? Nyd en kop kaffe på den smukke terrasse i hotellets have eller en Aperol Spritz direkte ved Cannaregio-kanalen og bestil en stilfuld cocktail i den moderne atmosfære i The Mask Bar.

Inkluderede services: Den daglige morgenbuffet er gratis for dig.

Bar
Wifi
Roomservice
Familievenlig
Concierge
Rengøring
Have
24 timers reception
Babysitterservice
Opbevaring af bagage
Elevator
Værdiboks
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 14:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hoteladresse: Carnival Palace Venedig, Fondamenta di Cannaregio, 929, 30121 Venedig

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført. For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Carnival Palace Venedig
Fondamenta di Cannaregio, 929
30121 Venedig

Rejser du med tog? Togstationen Venezia Santa Lucia ligger blot 800 m fra hotellet. Du kan komme til hotellet derfra på 10 minutter til fods.

Fra Venedig Tessera Lufthavn (VCE) tager det 17 minutter i bil at komme til overnatningsstedet. Med offentlig transport kan du være der på 50 minutter.

Ciao Venezia!

Omgivet af lagunens blå vand rejser der sig en by, som kan beskrives som ét stort arkitektonisk museum. Venedigs røde tage gemmer på et væld af historiske steder, fabelagtige udsigtspunkter og kulinariske specialiteter. På din ferie i Venedig kan du opleve lagunebyen fra vandet på en traditionel gondoltur, eller lad de smalle gader føre dig til ukendte steder.

Hvad er et must at se i den flydende by? De mest populære seværdigheder i Venedig er følgende:

 • Dogepaladset på Markuspladsen - Palazzo Ducale, den gamle byherskers palads
 • Den venetianske badeby Lido
 • Rialtobroen
 • Sukkenes bro

FAQ

Der er knap 2 km fra hotellet til den berømte Piazza San Marco. Det er værd at gå de 30 minutter og se Venedigs skønhed i fuldt flor.

Adressen på Carnival Palace Venedig er:
Fondamenta di Cannaregio, 929
30121 Venedig

Dit værelse er klar til dig på ankomstdagen fra klokken 14:00.

Nej, men hotellet serverer morgenmad, og du kan desuden drikke en kop kaffe eller få en forfriskende aperitif på hotellets ‘The Mask Bar’, som også har en vidunderlig have med terrasse.

Check-out skal ske inden 12:00.