Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Eksklusivt hotel tæt på København og Øresund
Ellehammersvej 20, 2770 Kastrup
Se på kort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Brug af fitnessområdet

Det er vi vilde med

 • Afvekslende wellness-område

Besøg Marcus Samuelssons restaurant Kitchen & Table. Han har engang lavet mad til selveste Barack Obama.

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Brug af fitnessområdet

100%
Anbefaling
277 Anmeldelser
Tripadvisor
4230 Anmeldelser
 • Overnatning i værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv morgenmad
 • Inklusiv brug af fitnessområdet

Yderligere oplysninger

 • Check-in: fra 18:00
 • Check-out: senest 11:00
 • Hotellets adresse: Clarion Hotel Copenhagen Airport, Ellehammersvej 20, 2770 Kastrup

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis nødvendigt
 • Wifi: gratis
 • Parkeringsplads: mod betaling
 • Kæledyr: mod tillægsgebyr

Afbestilling og ændringer

 • Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler
 • For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført.
 • For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland
Bar
Wifi
Roomservice
Fitness
Familievenlig
Kæledyr velkomne
Restaurant
Pool
Parkering
Morgenmad
Minibar
Rengøring
Wellness-område
Parkeringskælder
Selv-indtjekning
Værdiboks

Ankomst

Hvis du rejser i bil, skal du til følgende adresse:

Clarion Hotel Copenhagen Airport
Ellehammersvej 20
2770 Kastrup

De nærmeste bus- og metrostoppesteder ligger 100 m fra hotellet.

Kastrup Lufthavn kan nås til fods på 4 minutter via en direkte adgang til hotellet. I bil skal du også kun bruge ca. 4 minutter fra terminalen.

Oplev det klassiske København

Vidste du, at København blev officielt grundlagt i år 1167, men faktisk kan hovedstadens historie føres helt tilbage til 800-tallet, hvor der blot lå et lille fiskeleje. I dag bor godt og vel 25% af hele Danmarks befolkning i og omkring København!

Har du historisk interesse, skal du i den grad opleve de klassiske seværdigheder: Eksempelvis er Nyhavn et af de mest ikoniske steder i København. Den tidligere handelshavn lige ved Kongens Nytorv er først og fremmest kendetegnet ved de små, farverige gavlhuse, som har eksisteret siden 1681. I dag er Nyhaven et af de mest livlige kvarterer med mange restauranter, pubber og barer. Lige over for ligger barokslottet Charlottenborg, som i dag er kunsthal og tilknyttet Det Kongelige Danske Kunstakademi.

Andre seværdigheder i København for historisk interesserede:

 • Tivoli - en af verdens ældste forlystelsesparker, færdigbygget i 1843
 • Rosenborg Slot i Kongens Have - oprindeligt Christian den Fjerdes "lysthus", bygget i 1600-tallet
 • Nyboder - den selvsamme konge gav i 1631 de charmerende orange huse til flådens soldater og deres familier

Mere action? Hvis du også gerne vil nyde den friske havbrise og hovedstadens natur, kan du tage til Amager Strandpark, som ligger kun 13 minutter fra hotellet og har forskellige sportsfaciliteter. Du kan fx leje kanoer, SUP'er, vandcykler og meget mere, eller du kan deltage i et af dykker- og windsurfingkurserne.

Den Blå Planet ligger et stenkast fra hotellet og byder på alverdens spændende fisk og et gigantisk akvarie med rokker, hajer og moræner.

Beskrivelse

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Nyd dit ophold på det kendte, eksklusive hotel i Kastrup, som dog ikke desto mindre har en god, central beliggenhed. Her kan du nyde udsigten til både det glitrende Øresund, Københavns skyline og Ørestaden. Får du lyst til endnu mere storby udover farverige København, kan du nemt tage et smut til Malmø på en eventyrlig togtur over Øresundsbroen .

Clarion Hotel Copenhagen er ideelt til din ferie i København - gå på opdagelse i vores dejlige hovedstad om dagen og vend tilbage til dit rummelige, rolige værelse om aftenen. Der er lyst og stilfuldt indrettet, så du kan koble helt af efter dagens begivenheder.

Tidligere gæster roser det store udvalg og kvaliteten af morgenmaden, og også det venlige personale. Clarion Hotel Copenhagen Airport's gode beliggenhed og flotte udsigt får mange gode ord med på vejen. Gæster er også glade for den direkte adgang fra hotellet til lufthavnen, og skriver ofte i anmeldelserne, at på trods af den korte afstand til lufthavnen, mærker man ingen støj på værelserne.

Kulinariske lækkerier på højeste niveau

Start dagen med en lækker og varieret morgenmad i en luksuriøs atmosfære.

Ved frokosttid og om aftenen kan du nyde ekstraordinære, internationale menuer lavet på mange regionale råvarer i hotellets egen Restaurant Kitchen & Table. Der lægges særligt vægt på en bæredygtig gastronomi, så ud over at vælge regionalt producerede madvarer, anvendes disse fornuftigt, så så lidt mad som muligt går til spilde.

Restauranten drives af Marcus Samuelsson. Han har rødder i Etiopien, er vokset op i Sverige og bor nu i USA. Dette internationale karaktertræk går også igen i hans menuer. En særegen kvalitet og gastronomisk specialitet, som selveste Barack Obama satte pris på i sin embedsperiode: Samuelsson fik lov til at være vært ved statsmiddagen, da den indiske premierminister var gæst i Det Hvide Hus.

Dagen rundes perfekt af med et stop på Clarion Hotel's Bar. Her kan du bestille danske øl, kvalitetsvine eller classy cocktails - hvis du føler dig lidt sulten, byder baren på lækre snacks, som også er kreeret af Kitchen & Table-teamet.

Inkluderede tjenester: Morgenmaden er gratis for dig.

Wellness & Fitness på Clarion Hotel Copenhagen Airport

På Clarion Hotel Copenhagen kan du også forkæle dig selv med et lille spaophold og forskellige massager mod ekstra betaling. Du skal blot bestille disse på hotellet. Hvis du ikke vil booke behandlinger, kan du også bruge den opvarmede saltvandspool, boblebassinerne med varmt vand og aromadampbadet mod ekstra betaling. Adgang til wellnessområdet er tilladt fra 16 år.

Hold din træning ved lige i det moderne og stilfulde fitnessrum. Med et udvalg af forskelligt udstyr til udholdenhedstræning og styrketræning er der noget for enhver smag. Fitnessområdet er åbent ** døgnet rundt**.

Inkluderede tjenester: Brugen af fitnessområdet er gratis for dig.

FAQ

Adressen på Clarion Hotel Copenhagen Airport er:
Ellehammersvej 20
2770 København

Check-ud skal ske senest 11:00 på afrejsedagen.

Ja, mod et tillægsgebyr og efter visse regler er dit kæledyr også velkommen på Hotel Clarion. Kontakt venligst hotellet direkte, før din ankomst.

Ja, hvis du arrangerer det med hotellets personale, er det muligt at foretage hurtig udtjekning. For yderligere oplysninger bedes du kontakte hotellet.

Dit værelse vil være klar til dig fra 18:00 på ankomstdagen.

Nej, du kan kun parkere mod betaling af en parkeringsafgift. Du bedes kontakte hotellet direkte, gerne i god tid før din ankomst.

Ja, du kan benytte dig af selvindcheckning. Kontakt venligst hotellet vedrørende dette.

Ja, men det er kun tilgængeligt for gæster over 16 år, da det er en del af wellnessområdet. Derfor er brugen heraf også forbundet med ekstra omkostninger. Tjek venligst med hotellet inden ankomst.