Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Eksklusivt hotel lige ud til havnen i skønne København
Toldbodgade 24-28, 1253 Copenhagen
Se på kort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

Det er vi vilde med

 • Beliggende direkte ud til Københavns Havn

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

87%
Anbefaling
152 Anmeldelser
Tripadvisor
5995 Anmeldelser

Beskrivelse

Copenhagen Admiral Hotel

Sæt dig på hotellets terrasse og lad blikket glide over det glitrende vand, mærk solens varme stråler, se de forbipasserende skibe og nyd en kølig drink. Lyder det som den perfekte dag på drømmeferie? Checker du ind på Copenhagen Admiral Hotel bliver drømmen til virkelighed! Det 4-stjernede hotel ligger i et smukt renoveret historisk havnepakhus i Københavns Havn, og dermed meget tæt på mange af Københavns store seværdigheder.

Det stilfulde hotel i centrum er derfor det perfekte udgangspunkt for en spændende ferie i København. Nyd den maritime og livlige udsigt til vandet, gå en tur i Nyhavn, hvor de klassiske farverige gavle sætter gang i en romantisk storby-stemning, hop ombord på havnebussen mod Refshaleøen og tag på eventyr med gourmetmad såvel som vandsport, eller hav en vidunderlig dag i en af verdens ældste forlystelsesparker, nemlig vores allesammens Tivoli.

Travellers Choice Award

På anmeldelsesportaler såsom Tripadvisor og HolidayCheck finder du mange positive anmeldelser af Copenhagen Admiral Hotel. Tidligere gæster var især begejstrede over den smukke udsigt og den fremragende beliggenhed ud til Københavns Havn. Mange roste også værelsernes renlighed og det venlige personale. Den store ros har gjort, at hotellet blev tildelt den eftertragtede Travellers' Choice Award.

SALT Bar & Restaurant på Copenhagen Admiral Hotel

Om morgenen kan du starte din dag på Copenhagen Admiral Hotel med en solid morgenmad (mod ekstra betaling). Tag for dig af den store morgenbuffet og nyd søde og salte delikatesser. Resten af dagen kan du forkæle dig selv med en kombination af moderne og klassiske retter à la carte og udsøgte vine fra Copenhagen Admiral Hotels egen vinkælder i restaurant SALT. Den perfekte måde at afslutte dagen på? Nyd en kølig drink i den elegante SALT Bar, hvor du om sommeren også kan sidde på den skønne terrasse med udsigt over vandet.

Wellness på Copenhagen Admiral Hotel

Når du vender tilbage til hotellet efter en lang sightseeingtur, kan du bestille en beroligende massage, gå i sauna og wellnessområdet på Copenhagen Admiral Hotel (mod ekstra betaling). Nyd din ferie til fulde og lad alle bekymringer ligge, mens du slapper helt af og forkæler dig selv med et lille wellnessophold.

Bar
Wifi
Roomservice
Kæledyr velkomne
Restaurant
Parkering
Cykel
Rengøring
Ikke-ryger hotel
Wellness-område
24 timers reception
Biludlejning
Opbevaring af bagage
Elevator
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori

Yderligere oplysninger

 • Check-in: fra 14:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hotellets adresse: Copenhagen Admiral Hotel, Toldbodgade 24-28, 1253 København

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis
 • Morgenmad: mod tillægsgebyr
 • Parkering: få parkeringspladser til rådighed (175 DKK/dagen)
 • Kæledyr: tilladt mod et rengøringsgebyr på 100 DKK

Afbestilling og ændringer

 • Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler
 • For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført.
 • For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Hvis du rejser i bil, skal du køre til denne adresse:

Copenhagen Admiral Hotel
Toldbodgade 24-28
1253 København

Det er også meget bekvemt at rejse med tog, da Københavns Hovedbanegård kun ligger ca. 2 km fra hotellet. Du kan enten gå ned gennem Strøget og nyde dit Københavnerliv fra første øjeblik eller tage metro eller bus til metrostationen "Kongens Nytorv". Herfra er der kun 750 m til hotellet.

Du kommer langvejs fra og flyver til København? Københavns Lufthavn ligger kun 8 km fra hotellet og du kommer nemt ind til byen med metroen.

Oplev København

En ferie i København giver dig det bedste fra alle verdener. Er du eventyrlysten, kan du nemt udforske vores smukke hovedstad ud til Øresund ikke blot til fods og til cykels, men også fra vandet! Tag en af de mange havnerundfarter eller hop på havnebussen, der nemt og bekvemt viser dig nye sider af København fra vandsiden! Ud over de mange historiske vartegn og smukke bygninger, samt shopping og hyggelige caféer byder København også på mere et væld af kulturelle aktiviteter:

 • På jagt efter romantik, adrenalinsus eller skønne ferieminder? En tur i Tivoli er et must!
 • Tid til kunstnerisk inspiration og eftertanke? Ny Carlsberg Glyptotek, Thorvaldsens Museum og Statens Museum For Kunst giver dig unikke rum og kunstsamlinger
 • Sulten efter rå havne-udsigter, lækre madoplevelser, vandsport eller hippe kulturtilbud? Refshaleøen er det nye bankende hjerte i Københavns Havn og spændende at besøge både dag og aften.

FAQ

Adressen er:
Toldbodgade 24-28
1253 København

Check-ud skal ske senest 12:00 på afrejsedagen.

Nej, Copenhagen Admiral Hotel er et røgfrit hotel. Rygning er kun tilladt udenfor.

Dit værelse vil være klar til dig fra 14:00 på ankomstdagen.

Ja, mod et rengøringsgebyr på 100 DKK er din hund også meget velkommen. Du bedes venligst skrive en email til hotellet om dette inden din ankomst.

Ja, hotellet har et lille antal parkeringspladser mod et gebyr på 175 DKK om dagen.