Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Elegant hotel lige ved den smukke og moderne havnefront
Havnegade 37, 1058 København
Se på kort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

Det er vi vilde med

 • 5 minutters gang fra Kongens Nytorv og Strøget

 • Hotellet ligger lige ved havnefronten med de nye cykelbroer og elskede Nyhavn lige om hjørnet

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

96%
Anbefaling
139 Anmeldelser
Tripadvisor
2154 Anmeldelser
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hoteladresse: Copenhagen Strand, Havnegade 37, 1058 København

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis
 • Parkeringsplads: ikke til rådighed

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført. For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland
Bar
Wifi
Roomservice
Morgenmad
Minibar
Rengøring
24 timers reception
Opbevaring af bagage
Værdiboks

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Copenhagen Strand
Havnegade 37
1058 København

Københavns Hovedbanegård ligger ca. 2 km fra hotellet. Fra hovedbanen tager du bus nr. 26 ca. 8 minutter til stoppestedet Tordenskjoldsgade (Holbergsgade) station, hvorfra der er 2 minutters gang til hotellet. 

Københavns Lufthavn ligger ca. 8 km og 20 minutters kørsel fra hotellet.

Ekstraordinær arkitektur og gastronomi i København

Kun få byer er så mangfoldige som København - vores hovedstad byder på alverdens forskellige stilarter inden for arkitektur og grønne byrum, grønne og alternative løsninger, masser af farver og flotte historiske kvarterer med gammeldags Københavner-charme, fx på Vesterbro og Christianshavn. Ligeledes er scenen for Michelin-restauranter og verdensklasse gastronomi blomstrende i København

Dansk arkitektur og design er populært og kendt i hele verden. Start eksempelvis på kulturcentret BLOX tæt ved dit hotel - et hypermoderne bygningskompleks lige ud til havnen, som huser en række kreative projekter, der alle fokuserer på fremtidens byrum og innovation.

Vil du prøve de mest anmelderroste restauranter i København, skal du bestille bord i god tid, men det er ventetiden værd - de prisvindende gourmetrestauranter såsom Geranium, NOMA og Norrlyst giver de kendte nordiske klassikere et smagfuldt, helt ekstraordinært twist.

Beskrivelse

Copenhagen Strand

Er du på udkig efter en storbyferie fyldt med lækre restauranter og geniale shoppingsteder, et væld af museer og kulturelle oplevelser, er København det rette sted! Vores skønne hovedstad er ikke langt væk, men byder på et væld af unikke muligheder for at forkæle dig selv og dine  kære med lige dét, de elsker at lave på ferien!

Copenhagen Strand Hotel ligger tæt på Strøget, havnefronten og ikke mindst vores verdensberømte Nyhavn med sine farverige huse langs kanalen, så her finder du det perfekte hotel i København og et ideelt udgangspunkt for at udforske hovedstaden!

Travellers Choice Award

Copenhagen Strand Hotel er blevet tildelt Travellers' Choice Award på grund af sine fremragende anmeldelser på rejseportaler såsom Tripadvisor. Særligt bemærkelsesværdigt er den smukke, centrale beliggenhed ved havnefronten, den smagfulde indretning og det yderst venlige personale. 

Kulinariske glæder på Copenhagen Strand Hotel

Glæd dig til en stor morgenbuffet på Copenhagen Strand, hvor du hver dag kan vælge mellem et bredt udvalg af friske økologiske produkter, søde og salte bagværk, men også sunde valgmuligheder og et lækkert udvalg af kaffe- og juicespecialiteter.  Du kan også slutte aftenen af med en kølig drink i hotellets charmerende bar.

Inkluderede services: Den daglige morgenbuffet er gratis for dig.

FAQ

Adressen på Copenhagen Strand er:
Havnegade 37
1058 København

Dit værelse er klar til dig på ankomstdagen fra klokken 15:00.

Hunde er tilladt på hotellet, undtagen i restauranten. Du skal under alle omstændigheder betale et engangsgebyr på 200 kr. for rengøring.

Check-out skal ske inden 12:00.

Hotellet ligger kun 5-10 minutters gang fra Kongens Nytorv og Københavns mekka for shopping, Strøget. Det betyder, at du har under 20 minutters gang til Rådhuspladsen og Tivoli, og at du har alle de kendte københavner-seværdigheder inden for en behagelig gåafstand.