Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Gutschein AGB

Generelle vilkår og betingelser for gavekort

Generelle vilkår og betingelser for gavekort

Efter fuldført betaling er gavekortet gyldigt i 24 måneder fra den ovenfor angivne indløsningsdato og kan indløses én gang til booking af en rejse arrangeret af Travelcircus GmbH, til den ovenfor angivne værdi.

Rejsegavekortet kan ikke bruges til køb af andre gavekort. Det er ikke muligt at returnere gavekortet efter købet med henblik på at få beløbet udbetalt. I tilfælde af, at gavekortet mistes eller hvis gavekortets informationer er ulæselige, mister gavekortet sin gyldighed. Der kan kun indløses 1 gavekort pr. bestilling. Gavekortet kan ikke kombineres med andre gavekort eller rabatter. Gavekortet kan frit overdrages til en anden person, men må ikke videresælges. Kontant udbetaling af gavekortet er ikke mulig, og det samme gælder for et overskydende beløb på et gavekort. Er beløbet på gavekortet højere end værdien af din første booking, kan du frit benytte gavekortets restbeløb på booking af endnu en rejse.

Travelcircus anbefaler, at du indløser gavekortet i god tid, så du har flest mulige datoer og overnatningstyper at vælge imellem. Priser og datoer for Disneyland® Paris-tilbuddet har begrænset tilgængelighed og afhænger af rejsearrangøren Wagner Kurzreisen GmbHs forhåndsreserveringer. Priser og datoer har derfor udsving og begrænset antal. De fleste af disse hører under Disney Mini-Ticket-Season. Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer og afvigelser i udbuddet af rejser, tilgængeligheder og hoteller. Spærrede datoer, messedatoer og specialbegivenheder er ikke medtaget. Andre ankomstdatoer samt datoer i højsæsoner og helligdage kan kun bookes mod ekstra betaling.

På grund af udviklingen i forbindelse med coronavirus (covid-19) kan der desuden forekomme afvigelser eller indskrænkninger i servicen/tilbuddet på stedet. Booking af enkeltværelse er muligt. Booking af andre hoteller, et større antal af rejsende, medbringelse af børn, ekstraservices såsom massager eller forplejningsmuligheder, udvidede billetmuligheder, højere priskategorier såvel som flere overnatninger og højere værelses- eller overnatningskategorier er muligt mod ekstra betaling, hvis dette er tilgængeligt for den valgte rejse. Forsikringspræmier skal betales umiddelbart i forbindelse med bookingen. Eventuelle yderligere omkostninger, såsom turistskat, betales lokalt på stedet.

Efter indløsning af gavekortet: I tilfælde af senere spørgsmål bedes du beholde dit gavekort og fakturaen i nogen tid efter din bestilling. De generelle vilkår og betingelser for rejseformidleren Travelcircus GmbH samt de generelle vilkår og betingelser for tjenesteudbyderen, dvs. eksempelvis det givne hotel eller rejsearrangøren Wagner Kurzreisen GmbH, er gældende. Disse vilkår og betingelser vil du finde på www.travelcircus.dk i det specifikke afsnit, hvor du får mulighed for at gennemgå din bestilling, inden du afslutter og betaler denne.

Når du har indløst gavekortet og fuldført bestillingen, vil du normalt modtage dine rejsedokumenter senest 7 dage før ankomst. I tilfælde af afbestilling af din bookede rejse efter indløsning af gavekortet gælder tjenesteyderens afbestillingsbetingelser, dvs. eksempelvis rejsearrangøren Wagner Kurzreisen GmbH eller det givne hotel. Disse afbestillingsbetingelser vil du ligeledes kunne læse i de almindelige forretningsbetingelser eller finde under afsnittet “Betingelser”, inden du gennemfører og afslutter din bestilling.