Travelcircus

El Palace Hotel Barcelona

Gran via de les Corts Catalanes 668, 8010 Barcelona
Se på kort

El Palace Hotel Barcelona

5
Ægte luksus i byens mest legendariske hotel

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Fri brug af hotellets pool

Det er vi vilde med

 • Central beliggenhed

 • Spa med sauna og wellnessbehandlinger

 • Tagterrasse med pool

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Fri brug af hotellets pool

100%
Anbefaling
27 Anmeldelser
Tripadvisor
2329 Anmeldelser

Beskrivelse

El Palace Hotel Barcelona

Barcelona er en by uden sidestykke - her mødes vigtig europæisk historie og moderne kunst og kultur med ægte catalansk byliv og gastronomi. Den ikoniske by har både ånd, æstetik og afslappende Middelhavscharme, som gavmildt giver sine gæster masser af livsnyderi og ro på Barcelonas mange smagfulde restauranter og caféer på vidunderlige pladser og i kringlede stræder. Så snart solen går ned, begynder Barcelonas pulserende natteliv, og gaderne og barerne lyser op!

I hjertet af Barcelona finder du det berømte 5⭑ El Palace Hotel Barcelona. Det historiske hotel i Barcelona har været et vartegn og mødested for mange kunstnere, siden det åbnede i 1919. Her vil du nyde luksuriøs service, fantastiske værelser og kulinariske mesterværker, ligesom du kan forkæle dig med en dukkert i poolen eller i den fantastiske spa, designet i maya-stil, som tilbyder sauna og forskellige wellnessbehandlinger.

Travellers Choice Award

På portaler som Tripadvisor og HolidayCheck har tidligere gæster skrevet utallige fantastiske anmeldelser af El Palace Hotel Barcelona. Det er derfor blevet tildelt den eftertragtede Travellers' Choice Award. En særlig stor ros går til det lækre køkken og de usædvanligt smukke værelser. Stedets førsteklasses service og den enestående spa får også meget høje bedømmelser. Gæsterne sætter desuden høj pris på hotellets centrale beliggenhed.

Kulinarisk luksus på El Palace Hotel Barcelona

På El Palace Hotel Barcelona starter dagen med en delikat morgenmadsbuffet med friskbagt brød, duftende kaffe og alle morgenklassikerne - ikke mindst byder buffeten på et bredt udvalg af sunde, friske produkter af meget høj kvalitet. Morgenmaden serveres i El Jardín, som er en indendørs have i parisisk stil. I Gastro Hall tilbydes traditionelle tapas og sæsonale retter fra regionen hele dagen, perfekte til frokost og om eftermiddagen.

På hotellets luksuriøse tagterrasse kan du nyde en sund og frisk frokost med en betagende udsigt over Barcelonas hustage. Den nyåbnede restaurant Amar Barcelona har et køkken med Middelhavskøkkenet og de spanske traditioner i fokus. Om eftermiddagen kan du nyde te og kaffe såvel som drinks og champagne i den gennemført indrettede lounge The Great Hall, hvor du også kan nippe til salte snacks og søde godbidder.

I hjertet af hotellet ligger den klassisk stilfulde cocktailbar El Bluesman, hvor du kan nyde udsøgt spiritus og smagfulde drinks - ofte ledsaget af live-koncerter med jazz og blues. En anden mindeværdig bar er Cigar Club: Dyk ind i en anden verden af god smag, aroma og den elegante atmosfære fra starten af 1900-tallet.

Inkluderede services: Den daglige morgenbuffet er gratis for dig.

Wellness og pool på El Palace Hotel Barcelona

Når storbyens summen af liv bliver for meget, kan du tage på et lille wellnessopholdog en stille og skøn pause i Mayan Luxury Spa! Wellnessområdet på El Palace Hotel Barcelona er indrettet i maya-stil og tilbyder sauna, traditionelle massager og skønhedsbehandlinger (mod betaling), så du kan nyde ferieforkælelse fra top til tå.

Der er også en stilfuldt designet pool på hotellets tagterrasse - den perfekte måde at køle sig ned på varme sommerdage. De sportsinteresserede vil blive glade for hotellets fitnesstilbud og mulighed for at booke en personlig træner.

Inkluderede services: Du har gratis adgang til hotellets pool.

Bar
Wifi
Roomservice
Fitness
Restaurant
Pool
Parkering
Handicapvenlig adgang
Morgenmad
Rengøring
Sauna
Wellness-område
Parkeringskælder
Café
Elevator
Piccolo-service
Diskotek/klub
Værdiboks
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad
 • Inklusiv adgang til hotellets pool

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 14:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hoteladresse: El Palace Hotel Barcelona, Gran via de les Corts Catalanes 668, 8010 Barcelona

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis
 • Parkering: mod betaling
 • Hunde: 75,00 €/nat (kontakt hotellet direkte inden ankomst, hvis du ønsker at medbringe din hund)

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført. For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

El Palace Hotel Barcelona
Gran via de les Corts Catalanes 668
8010 Barcelona

Det er meget nemt at komme til Barcelona med tog. Når du ankommer til hovedbanegården i Barcelona, skal du tage R1 i retning mod Blanes. Efter blot 5 minutters rejse står du af på stationen Pl. Catalunya og går ca. 7 minutter til hotellet

Hvis du lander i Barcelona lufthavn, kan du nå hotellet på 23 minutter i taxi. Alternativt kan du tage toget, som tager 40 minutter.

Barcelonas vilde arkitektur og anderledes byrum

Middelhavsklima, spansk gæstfrihed, fantastisk mad og imponerende seværdigheder kendetegner Barcelona. Den historiske by tiltrækker folk fra hele verden - og det er ikke så underligt, for der er utroligt meget at opleve her. Når du er på storbyferie, bør du ikke gå glip af følgende seværdigheder inden for ikonisk arkitektur og livlige steder i byen:

 • Sagrada Família
 • Park Güell
 • La Rambla
 • Parc de la Ciutadella
 • Montjuïc
 • Tibidabo

FAQ

Adressen på El Palace Hotel Barcelona er: Gran via de les Corts Catalanes 668 8010 Barcelona

Check-out skal ske inden 12:00.

Vi anbefaler, at du planlægger fire dage til din ferie i Barcelona. Så har du mulighed for at nyde byens højdepunkter på en afslappet måde.

Dit værelse er klar til dig på ankomstdagen fra klokken 14:00.

Ja, efter anmodning direkte hos hotellet i god tid inden og mod et gebyr på 75,00 € pr. nat.