Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os

Generelle vilkår og betingelser for gavekort

Gavekortet er gyldigt efter, at betalingen er modtaget, og det kan anvendes fra den på gavekortet angivne indløsningsdato til at booke en rejse arrangeret af Travelcircus GmbH til den angivne værdi på gavekortet.

Gyldighedsperioden varierer afhængigt af typen af gavekortet. Gavekort til specifikke produkter og events skal normalt indløses inden for 2 år. Enten gives der først 1 år for at indløse det specifikke produkt/event angivet på gavekortet og herefter gives yderligere 1 år til at indløse et andet af Travelcircus’ rejsetilbud. Eller også gælder det, at der fra start af gives 2 år til at indløse gavekortet til et andet af Travelcircus’ rejsetilbud.

Vær opmærksom på, at uanset typen af gavekort gælder de generelle betingelser for køb af gavekort. Disse betingelser finder du på produktsiden for dit specifikke gavekortsprodukt. Du kan også finde disse generelle betingelser for det pågældende gavekort på side 2 i den medfølgende PDF efter købet.

Gavekort kan ikke bruges til køb af nye gavekort. Det er ikke muligt at returnere gavekortet efter købet med henblik på at få beløbet udbetalt. I tilfælde af, at gavekortet mistes eller hvis gavekortets informationer er ulæselige, mister gavekortet sin gyldighed. Der kan kun indløses 1 gavekort pr. bestilling. Gavekortet kan ikke kombineres med andre gavekort eller rabatter. Gavekortet kan frit overdrages til en anden person, men må ikke videresælges. Kontant udbetaling af gavekortet er ikke mulig, og det samme gælder for et overskydende beløb på et gavekort. Hvis gavekortet overstiger værdien af bestillingen, vil det overskydende beløb forblive på gavekortet og kan herefter indløses ved bestilling af andre Travelcircus-produkter inden for gavekortets gyldighedsperiode. Travelcircus anbefaler, at du indløser gavekortet i god tid.

Efter indløsning af gavekortet: I tilfælde af senere spørgsmål bedes du beholde dit gavekort og fakturaen i nogen tid efter din bestilling.

De generelle vilkår og betingelser for agenten Travelcircus GmbH samt de generelle vilkår og betingelser for tjenesteudbyderen, dvs. eksempelvis det givne hotel eller rejsearrangøren Wagner Kurzreisen GmbH, er gældende. Disse vilkår og betingelser vil du finde på www.travelcircus.dk i det specifikke afsnit, hvor du får mulighed for at gennemgå din bestilling, inden du afslutter og betaler denne.

Når du har indløst gavekortet og fuldført bestillingen, vil du normalt modtage dine rejsedokumenter senest 7 dage før ankomst. I tilfælde af afbestilling af din bookede rejse efter indløsning af gavekortet gælder tjenesteyderens afbestillingsbetingelser, dvs. eksempelvis rejsearrangøren Wagner Kurzreisen GmbH eller det givne hotel. Disse afbestillingsbetingelser vil du ligeledes kunne læse i de almindelige forretningsbetingelser eller finde under afsnittet “Betingelser”, inden du gennemfører og afslutter din bestilling.

Spørgsmål eller særlige forespørgsler? Har du spørgsmål eller ønsker vedrørende gavekortet eller din bestilling? Vores kundeservice sidder altid klar til at besvare dit opkald eller din e-mail! Ring til Travelcircus-teamet på telefon: +45 89 87 55 00 /// E-mail: [email protected], skriv på engelsk eller dansk.