Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Romantisk ferie i hjertet af Strasbourg
Rue Du Vingt Deux Novembre 15, 67000 Strasbourg
Se på kort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

Hannong Hotel & Wine Bar ligger centralt mellem Strasbourgs domkirke, de gamle bydele og togstationen - et perfekt hotel, når du vil udforske hovedstaden i Alsace.

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

100%
Anbefaling
68 Anmeldelser
Tripadvisor
1336 Anmeldelser
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 11:00
 • Hoteladresse: Hannong Hotel & Wine Bar, Rue Du Vingt Deux Novembre 15, 67000 Strasbourg

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført. For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland
Bar
Wifi
Roomservice
Restaurant
Morgenmad
Terrasse
24 timers reception
Elevator
Værdiboks

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Hannong Hotel & Wine Bar
Rue Du Vingt Deux Novembre 15
67000 Strasbourg

Strasbourg togstation ligger kun 600 meter fra hotellet. Sporvognsstationen Homme de Fer ligger også tæt på (200 m)

Lufthavnen Strasbourg-Entzheim ligger ca. 20 minutter i bil fra hotellet. Afstanden på ca. 17 km tager ca. 40 minutter med offentlig transport.

Ferie i Strasbourg

Det gamle centrum og de nyere historiske bykvarterer såsom Neustadt er på UNESCO's verdensarvsliste, og på ferien vil du kunne opleve mange fascinerende sider af Strasbourgs 2000-årige historie. Historiske bygninger, middelalderlige byrum og pladser samt den glitrende flod Ill, der går gennem byen, fortryller byens gæster, der kommer hertil fra hele verden. Strasbourg har i dén grad en romantisk atmosfære, der har meget tilfælles med kærlighedens by, Paris.

Fra Hannong Hotel kan du nemt komme til mange spændende seværdigheder til fods eller efter en kort tur med offentlig transport:

 • Strasbourg-katedralen, som er byens hovedattraktion.
 • Garverikvarteret i bydelen La Petite France
 • Palais du Rhin, det tidligere kejserpalads
 • Museet for samtidskunst og moderne kunst
 • De europæiske institutioners kvarter

Hvorfor ikke også tage en tur til de omkringliggende vinmarker og nyde en vandretur langs en af de mange vinruter i Alsace?

Beskrivelse

Hannong Hotel & Wine Bar

Som hovedstad for store europæiske institutioner og med vigtig kulturhistorie kombinerer Strasbourg i Alsace den moderne verden og flotte historiske seværdigheder. Især den gamle bydel med sit væld af elegant bindingsværk og fransk bystemning indbyder til slentreture gennem stræderne og til at gå på opdagelse i caféliv, småbutikker og restauranter.

Hannong Hotel & Wine Bar har en enestående beliggenhed tæt på Strasbourg-katedralen og TGV-stationen, hvilket gør det nemt at udforske byen. Når du vender tilbage til hotellet efter en aktiv feriedag, kan du glæde dig til de komfortable værelser med moderne design, en behagelig atmosfære og bekvemme senge.

Travellers Choice Award

Hannong Hotel har med sin fremragende beliggenhed, den imødekommende service og ikke mindst det gode forhold mellem pris og kvalitet både fået flotte gæsteanmeldelser, men også modtaget Traveller's Choice Award af Tripadvisor.

Kulinariske glæder på Hannong Hotel & Wine Bar

Nyd din morgen i Strasbourg - den starter perfekt på Hannong Hotel, hvor du kan glæde dig til den store morgenmad. Buffeten byder på et udvalg af lokale specialiteter og råvarer, nybagt brød, oste, pølser og pålæg, et udvalg af varme retter såsom røræg eller bacon samt juice og duftende kaffe.

Der er adskillige restauranter inden for gåafstand, hvor du kan se frem til traditionelle franske retter, ligesom du finder førsteklasses restauranter med internationalt køkken, fx japansk, italiensk eller vietnamesisk.

Hannong Hotels højdepunkt er uden tvivl stedets kvalitetsbevidste vinbar med sit elegante glasloft, som byder på et stort og kyndigt udvalg af vine fra regionen. På Black & Wine's tagterrasse kan du også slutte aftenen af med en velskænket øl, klassisk cocktail eller et godt glas vin, mens du nyder stemningen i Strasbourg.

Inkluderede services: Den daglige morgenbuffet er gratis for dig.

FAQ

Adressen på Hannong Hotel & Wine Bar er: Rue Du Vingt Deux Novembre 15
67000 Strasbourg

Du skal senest checke ud 11:00.

Hannong Hotel & Wine Bar ligger meget tæt på den gamle bydel i Strasbourg med mange spændende seværdigheder, såsom Strasbourg-katedralen.

Check-in på Hannong Hotel & Wine Bar er mulig fra 15:00.

Nej, men du får en særpris på 18,50 €/dag på Tanneurs-parkeringspladsen (40 m væk) eller på Kléber-parkeringspladsen (150 m væk).