Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Generelle vilkår og betingelser for gavekort

Generelle vilkår og betingelser for gavekort

Generelle vilkår og betingelser for gavekort

Efter fuldført betaling kan gavekortet fra den 01.12.2022 indløses én gang for rejseperioden 16.12.2022-19.03.2023, afhængigt af tilgængelighed for denne særlige kampagne. Herefter kan den tilsvarende værdi af gavekortet (1.058 kr.) bruges til at booke en anden rejse arrangeret af Travelcircus GmbH, indtil 31.12.2024. Rejsegavekortet kan ikke bruges til køb af andre gavekort. Det er ikke muligt at returnere gavekortet efter købet med henblik på at få beløbet udbetalt. I tilfælde af, at gavekortet mistes eller hvis gavekortets informationer er ulæselige, mister gavekortet sin gyldighed.

Der kan kun indløses 1 gavekort pr. bestilling. Gavekortet kan ikke kombineres med andre gavekort eller rabatter. Gavekortet kan frit overdrages til en anden person, men må ikke videresælges. Kontant udbetaling af gavekortet er ikke mulig, og det samme gælder for et overskydende beløb på et gavekort. Gavekortet er gyldigt indtil 31.12.2024.

Travelcircus anbefaler, at du indløser gavekortet i god tid, så du har flest mulige entrétidspunkter og hoteller at vælge imellem. Datoer i den angivne indløsningsperiode, hvor pakkeprisen er 1.058 kr., har begrænset tilgængelighed og de afhænger både af åbningstiderne hos Harry Potter Udstillingen i Wien såvel som rejsearrangøren Wagner Kurzreisen GmbHs forhåndsreserveringer. Vi forbeholder os ret til at foretage ændringer og afvigelser i udbuddet af rejser og hoteller. Spærrede datoer, messedatoer og specialbegivenheder er ikke medtaget. Andre ankomstdatoer samt datoer i højsæsoner og helligdage kan kun bookes mod et tillægsgebyr.

På grund af udviklingen i forbindelse med coronavirus (covid-19) kan der desuden forekomme afvigelser eller indskrænkelser i servicen/tilbuddet på stedet. Booking af enkeltværelse er muligt. Booking af andre hoteller, et større antal af rejsende, medbringelse af børn, ekstra entrétidspunkter eller flere overnatninger er muligt mod betaling af tillægsgebyr, hvis dette er relevant. Forsikringspræmier skal betales umiddelbart i forbindelse med bookingen. Eventuelle yderligere omkostninger, såsom turistskat, betales lokalt på overnatningsstedet.

Efter indløsning af gavekortet: I tilfælde af senere spørgsmål bedes du beholde dit gavekort og fakturaen i nogen tid efter din bestilling. De generelle vilkår og betingelser for agenten Travelcircus GmbH samt de generelle vilkår og betingelser for tjenesteudbyderen, dvs. eksempelvis det givne hotel eller rejsearrangøren Wagner Kurzreisen GmbH, er gældende. Disse vilkår og betingelser vil du finde på www.travelcircus.dk i det specifikke afsnit, hvor du får mulighed for at gennemgå din bestilling, inden du afslutter og betaler denne. Når du har indløst gavekortet og fuldført bestillingen, vil du normalt modtage dine rejsedokumenter senest 7 dage før ankomst.

I tilfælde af afbestilling af din bookede rejse efter indløsning af gavekortet gælder tjenesteyderens afbestillingsbetingelser, dvs. eksempelvis rejsearrangøren Wagner Kurzreisen GmbH, og disse vil du kunne læse i de almindelige forretningsbetingelser eller i betingelserne i bookingafsnittet, inden du gennemfører bookingen.