travelcircus

Holiday Inn Paris – Marne La Vallée

2 Boulevard du Levant, 93167 Noisy-le-Grand, Paris
Se på kort

Holiday Inn Paris – Marne La Vallée

4
Paris, mon amour - Storbyferie med den højeste grad af komfort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Gratis overnatning for op til 2 børn (op til 11 år)

Det er vi vilde med

 • Meget gode transportforbindelser

 • Velegnet til familieture (op til 4 personer kan vælges)

Perfekt hotel i den franske hovedstad: top beliggenhed i det grønne Noisy-le-Grand, lige mellem Paris by og Disneyland® Paris

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Gratis overnatning for op til 2 børn (op til 11 år)

83%
Anbefaling
94 Anmeldelser
Tripadvisor
780 Anmeldelser

Beskrivelse

Holiday Inn Paris - Marne La Vallée

Paris - det er Eiffeltårnet, Notre Dame, Seinen og selvfølgelig Disneyland®! Hvor er det bedre at kombinere familiehygge og sightseeing end i den franske hovedstad? Holiday Inn Paris - Marne La Vallée er et fremragende valg på en kort tur til Paris. Nyd udsigten fra Eiffeltårnet i dag og tag en selfie med Mickey Mouse i morgen - intet problem, hvis du vælger Holiday Inn Paris i Marne La Vallée.

Ud over de perfekte forbindelser imponerer det 4*-stjernede hotel også med sin stilfulde atmosfære og moderne feel-good-atmosfære. Værelserne er elegant indrettet og har alle de bekvemmeligheder, der hører til på et eksklusivt hotel i Paris. Du kan afslutte spændende dage i Disneyland® Paris med førsteklasses franske og internationale retter i restauranten Les Météores. Hotelbaren på Holiday Inn Paris byder også på en hyggelig atmosfære til lange aftener med fugtige drinks.

Hotellet har meget gode transportforbindelser. Gæsterne belønner også hotellet med en positiv bedømmelse på HolidayCheck og Tripadvisor for dets moderne og komfortabelt indrettede værelser. Madtilbuddet og det nærliggende indkøbscenter får også meget ros.

Restaurant & kulinarisk på Holiday Inn Paris - Marne La Vallée

På Holiday Inn Paris - Marne La Vallée bliver du taget godt imod dig selv:

 • Start dagen med en solid morgenmad. Du kan tage for dig af buffeten med baguettes, brød og croissanter, søde pålæg, frisk pålæg og ostespecialiteter samt frugt og æggeanretninger.
 • Hotellets restaurant byder på fransk hjemmelavet mad og en børnemenu om aftenen. Nyd salater, fiske- og kødretter og burgere med fyldige vine. I hotellets egen bar kan du slappe af i slutningen af en spændende dag i Paris.
 • To-Go Café of the Marne La Vallée serverer dagligt lækre Starbucks-kaffeespecialiteter. Til morgenmad og frokost kan du også nyde frisklavede sandwiches og varme retter fra hotellets egen produktion.

*Dine inkluderede tjenester: Som gæst på hotellet kan du gratis benytte dig af morgenbuffeten.

Paris - oplev metropolen ved Seinen

Paris er Frankrigs pulserende hjerte. Millionbyen står for mode, livsstil, kunst og selvfølgelig kærlighed. På en storbyferie til Paris kan du selv se denne imponerende kosmopolitiske bys mange ansigter. Du vil bemærke, hvor kontrastfyldt Paris er. På den ene side er der prunkboulevards som Champs-Elysées og på den anden side de mange små gyder med skjulte butikker, caféer, pubber og gallerier.

Alle, der rejser til denne mangfoldige by, bør helt sikkert tage en tur langs den romantiske promenade langs Canal Saint-Martin eller Seinen. Om aftenen reflekteres byens lys smukt her. Men berømte seværdigheder som Eiffeltårnet, kulturcentret Centre Pompidou eller Moulin Rouge er altid en tur værd.

Kunne du tænke dig at slippe væk fra byens travlhed og kaste dig ud i et magisk Disney-eventyr? Det populære Disneyland® Paris ligger ikke langt fra Holiday Inn Paris - Marne La Vallée. Mød Mickey Mouse, Anders And og Disney-prinsesserne Anna, Askepot, Belle og Co. personligt. I Walt Disney Studios® Park kan du opdage hemmeligheden bag Disneys film- og tv-verden og lade dig fortrylles. Selvfølgelig er der ingen mangel på adrenalin og action - det sikrer de mange forlystelser i begge parker.

Bar
Wifi
Roomservice
Fitness
Familievenlig
Restaurant
Parkering
Handicapvenlig adgang
Morgenmad
Minibar
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusive daglig morgenbuffet med et rigt udvalg
 • Gratis brug af fitnesscentret

Vigtig information om din rejse På grund af forbunds- og delstatsregeringens respektive regler for inddæmning af coronavirus (Covid-19) kan der i øjeblikket være afvigelser i servicen/tilbuddet på stedet. Disse begrænsninger vedrører primært fællesområder som wellness-, sauna- og poolfaciliteter samt restaurant- og barområder, hvis det er relevant. Du vil få yderligere oplysninger på hotellet på stedet. Vi takker Dem mange gange for Deres forståelse, også på vegne af de hoteller, vi har arrangeret.

Yderligere oplysninger

 • Check-in: fra kl. 15:00
 • Udtjekning: indtil kl.12:00
 • Hotellets adresse:: Holiday Inn Paris – Marne La Vallée, 2 Boulevard du Levant, 93167 Noisy-le-Grand, Paris, Frankrig
 • Angiv venligst ankomst med ekstra personer i kommentarfeltet ved reservationen

Ekstraservices

 • Turistskat: 2,69€/dag pr. person (på stedet)
 • Dyr: ikke tilladt
 • WLAN: inkluderet
 • Parkering: 12€/dag

Maksimal belægning

 • Dobbelt- og tredobbeltværelse: 3 personer
 • Familieværelse med plads til højst 2 voksne + 2 børn op til 11 år: 2 voksne + 2 børn op til 11 år

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangøren "Wagner Kurzreisen GmbH"'s generelle forretningsbetingelser og rejsebetingelser.

For rejser med køb af billetter (f.eks. musicals, koncerter, operaer) gælder 100 % af billetprisen for billetter fra 24 timer efter bestillingen.

For anmodninger om ombooking bedes du kontakte vores serviceteam på [email protected].

Vigtigt: I nogle regioner kan der ved ankomsten kræves bevis for vaccination, bevis for rekonvalescens og/eller et negativt resultat af en Corona-test (betingelserne for ankomsten og testens gyldighed varierer afhængigt af regionen). Informer dig selv inden din rejse om de gældende lokale regler, og om du har lov til at rejse. Hvis du ikke må rejse på grund af de gældende regler, bedes du kontakte vores kundeservice.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Du har besluttet at rejse til Paris? Fantastisk! Nu skal du bare pakke dine tasker og tage på eventyr. Uanset om det er sightseeing eller Disneyland® - der er noget for enhver smag i Paris.

Du kan finde Holiday Inn Paris - Marne La Vallée med bil på følgende adresse:

Holiday Inn Paris – Marne La Vallée
2 Boulevard du Levant
93167 Noisy-le-Grand, Paris
Frankrig

Hvis du ankommer med tog, er det bedst at køre direkte til Noisy-le-Grand station. Her ankommer du til RER A. Hotellet ligger kun 150 m fra stationen.

De nærmeste lufthavne er Paris-Orly (25 km) og Paris-Charles de Gaulle (30 km).

FAQ

Ja, der er parkering til rådighed, og den koster 12 €/dag.

Adressen på den Holiday Inn Paris – Marne La Vallée er
2 Boulevard du Levant
93167 Noisy-le-Grand, Paris
Frankrig

Dit værelse vil være klar til dig fra 15:00 på ankomstdagen.

Takket være de gode transportforbindelser er populære seværdigheder i Paris, såsom Champs-Elysées, Eiffeltårnet, kulturcentret Centre Pompidou og Moulin Rouge, inden for rækkevidde.

Check-ud er muligt indtil 12:00 på afrejsedagen.