Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os

Hotel Birgit Berlin Mitte

Schwedter Str. 15, 10119 Berlin
Se på kort

Hotel Birgit Berlin Mitte

Ægte Berliner-ferie i det charmerende Prenzlauer Berg

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

Det er vi vilde med

 • Hotellets terrasse og gårdhave

Hotel Birgit ligger lige på grænsen mellem Prenzlauer Berg og Berlin Mitte og er det perfekte udgangspunkt for en hyggelig storbyferie i Berlin.

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

90%
Anbefaling
23 Anmeldelser
Gratis afbestilling

Beskrivelse

Hotel Birgit Berlin

Historiske seværdigheder, kultur og kulinariske lækkerier fra hele verden, og ikke mindst den livlige klubscene, tiltrækker hvert år mere end 12 mio. turister til Tysklands livlige hovedstad. Du kan bruge mange feriedage på at udforske Berlins spændende storbyliv, opleve stemningerne i de forskellige bydele og slappe af i idylliske parker og grønne områder - en ferie i Berlin har noget for enhver smag. 

Hotel Birgit har en perfekt beliggenhed i det charmerende Prenzlauer Berg, der grænser op til Berlin Mitte og byder dig velkommen som en hjemlig base efter en lang dag i byen. Mellem hyggelige barer, caféer og flotte gamle bygninger får du et hyggeligt indrettet værelse, en lækker økologisk morgenmad og en idyllisk lille gårdhave med terrasse, hvor du kan undslippe byens travlhed for et øjeblik. 

På store anmeldelsesplatforme som Tripadvisor og HolidayCheck er de tidligere gæster særligt begejstrede for hotellets fremragende beliggenhed. De roser også, at man får meget for pengene, og den venlige service.

Kulinariske glæder på Hotel Birgit

Bæredygtighed spiller en stor rolle på Hotel Birgit, så du bliver allerede om morgenen forkælet med en stor morgenbuffet med regionale råvarer og lækre økologiske produkter: Se frem til sprøde rundstykker, forfriskende frugtsaft, æggeanretninger, forskellige pålæg, frugt og meget mere. Hvis du ønsker det, kan du endda spise morgenmaden på værelset. Hvis du har travlt, pakker det søde personale også gerne en morgenmads-madkasse til dig.

Uanset om du får lyst til en opkvikkende kaffe om eftermiddagen eller en kølig øl om aftenen - i B!RGIT's bar kan du døgnet rundt komme forbi for at få en drink, nyde en afslappende pause eller afslutte en skøn feriedag på passende vis. I godt vejr kan du også nyde hotellets egen terrasse med idyllisk have.

Inkluderede services: Den daglige morgenmad er gratis for dig.

På opdagelse i Prenzlauer Berg og Berlin Mitte

Når du bor på Hotel Birgit, er Berlins mest berømte seværdigheder lige om hjørnet. Det tager kun ca. 20 minutter at komme til byens historiske centrum med Museumsøen, som med sine fem imponerende museer er særlig populær blandt kulturinteresserede. Tæt på finder du også Alexanderplatz og Hackescher Markt: Her kan du shoppe i både store shoppingcentre, små butikker og genbrugsbutikker. Alverdens små caféer og lækre restauranter indbyder dig til en pause og forkælelse på din ferie i Nordtyskland.

Det hippe Prenzlauer Berg er særligt fascinerende med sine maleriske gamle facader, hyggelige pladser og mange charmerende barer. Et andet kendt højdepunkt er Berlins Mauerpark med sit populære loppemarked, der tiltrækker mange mennesker hver søndag.

Bar
Wifi
Kæledyr velkomne
Parkering
Morgenmad
Ikke-ryger hotel
Storbyferie
Have
24 timers reception
Opbevaring af bagage
 • Overnatning i værelse i den reserverede kategori
 • Daglig morgenmad inkluderet
 • 1 gratis flaske vand på værelset

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 14:00
 • Check-out: senest 11:00
 • Hoteladresse: Hotel Birgit Berlin Mitte, Schwedter Str. 15, 10119 Berlin

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis
 • Kæledyr: kun efter forespørgsel (kontakt venligst hotellet direkte i god tid)
 • Parkeringsplads: kun efter anmodning (kontakt venligst hotellet direkte i god tid)
 • Maksimal belægning: 2 voksne + 1 barn på op til 11 år
 • Yderligere personer: Børn fra 0 til 11 år: gratis i forældrenes seng

Afbestilling og ændringer

Gratis afbestilling af en voucher op til 8 dage før ankomst
Generelt opkræver Travelcircus et afbestillingsgebyr på 30% af rejsens pris, hvis du vil afbestille rejsen efter købet, og gebyret er 90% af rejsens pris, hvis du afbestiller 7 eller færre dage før din ankomstdato. For denne rejse kan du som alternativ få følgende mere attraktive afbestillingsvilkår:
Du kan gratis afbestille din rejse senest otte dage før din ankomstdato og i stedet modtage et rejsegavekort til en værdi svarende til din booking (evt. minus forsikringsbeløb), der har 2 til 3 års gyldighed, og som du kan bruge fleksibelt til at booke en senere ankomstdato eller til andre rejsetilbud fra Travelcircus. Gavekortet kan overdrages til andre personer.
Hvis du vil gøre brug af din afbestillingsret, skal du kontakte vores kundeservice pr. e-mail på [email protected] senest otte dage før din ankomstdato.
Travelcircus beregner afbestillingsgebyret på følgende måde:
 • Afbestilling senest otte dage før ankomstdato: Gratis, du beholder rejsens beløb i form af rejsegavekort
 • Afbestilling syv dage før tjek-ind eller no-show: 90 % af den samlede pris

For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Hotel Birgit Berlin Mitte
Schwedter Str. 15
10119 Berlin
Tyskland

Kun 400 m fra hotellet kan du gå til U-Bahnstation Senefelder Platz. Herfra kan du nemt komme til byens centrum med U2, mens hovedbanegården kan nås på ca. 20 minutter.

Flyrejsende kan tage offentlig transport fra BER lufthavn til hotellet på ca. 50 minutter.

Ferie i Berlin

Fordyb dig på en livlig ferie i Nordtysklands metropol! Ud over verdensberømte seværdigheder som East Side Gallery og Brandenburger Tor tiltrækker Tysklands hovedstad også gæster fra hele verden med sin verdensscene inden for kunst og kultur, eksklusiv shopping såvel som billige secondhand-tøjbutikker og et internationalt berømt og berygtet natteliv på byens vilde klubber. Berlin er dog også kendt for sine idylliske parker og grønne områder langs floden Spree - der er over 100 naturområder i byen, hvilket gør Berlin til én af de grønneste hovedstæder i Europa!

Populære seværdigheder i Berlin, som er et must-see på din ferie:

 • Det historiske torv Gendarmenmarkt stammer helt tilbage fra det 17. århundrede
 • Det 19.000 m² store Holocaust Mahnmal - et labyrintisk monument bestående af 2.700 betonklodser
 • Treptower Park ved floden Spree
 • Det 365 meter høje Fjernsynstårn, byens vartegn fra DDR-tiden
 • De mange loppemarkeder finder især sted om søndagen, fx i Mauerpark, på Leopoldplatz, Boxhagener Platz eller Maybachufer

FAQ

Dit værelse er klar til dig på ankomstdagen fra klokken 14:00.

Ja, når du booker hos Travelcircus, er den daglige morgenmad (serveres indtil kl. 10.00) inkluderet i prisen.

Adressen på Hotel Birgit Berlin Mitte er: Schwedter Str. 15, 10119 Berlin

Check-out skal senest ske 11:00 på afrejsedagen.

Ja, B!RGIT's bar er åben 24 timer i døgnet og serverer lækre kaffespecialiteter, forskellige typer øl, vine og mousserende cocktails.