travelcircus

Hotel de Berny

129 Avenue Aristide Briand, 92160 Antony
Se på kort

Hotel de Berny

4
Romantisk storbyferie i det enestående Paris

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet med et stort udvalg

 • Gratis adgang til fitnessområdet

Det er vi vilde med

 • Op til 4 voksne i et familieværelse

 • Med gratis børneudstyr og legetøj

Ideel beliggenhed: kun 40 minutter i bil til Disneyland® Paris!

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet med et stort udvalg

 • Gratis adgang til fitnessområdet

100%
Anbefaling
9 Anmeldelser
Tripadvisor
188 Anmeldelser
Gratis afbestilling
Gratis afbestilling
Du kan afbestille din rejse gratis op til otte dage før din ankomstdato, hvor du i stedet får et gavekort, som du kan indløse senere på fleksible vilkår. Du kan finde flere oplysninger under "Vilkår og betingelser".
2

Vælg tilvalg

Tilgængelige tilvalg afhænger af det valgte værelse. Du har mulighed for at booke ekstra oplevelser, fx massage, spa, tennisbane, fodboldtræning for børn m.m. Vælg værelse først.

Beskrivelse

Hotel de Berny

Paris er en summende storby med millioner af indbyggere og en lang kulturhistorie bag sig. På så godt som hver eneste kvadratcentimeter finder du historie, kunst, kultur og livsnyderi. Eiffeltårnet, Notre Dame, Louvre og Disneyland® Paris er blot nogle af de utallige seværdigheder i Paris, som du kan opleve på en storbyferie i den franske hovedstad.

Hvis du vil lære kærlighedens by at kende, men samtidig vil slippe for storbylarm om aftenen, er Hotel de Berny det helt rigtige sted for dig. Dette luksuriøse 4-stjernede hotel ligger i Antony i Hauts-de-Seine-departementet i den sydlige del af Paris og giver dig en fredelig base, moderne design og fremragende transportforbindelser. Udforsk Paris i løbet af dagen, og slap derefter af på dit stilfulde værelse, nyd en kølig drink i hotellets bar eller gå en tur i den smukke Parc de Sceaux. For de, der ønsker at træne, er hotellets fitnesscenter gratis.

Besøgende roser især Hotel de Berny's førsteklasses beliggenhed i det rolige Antony. Hotellet ligger ca. 10 km fra centrum af Paris og er ideelt med sine gode offentlige transportforbindelser. Hotel de Berny får også positive anmeldelser for sit imødekommende personale og sine hyggelige, moderne værelser.

Restaurant og gastronomi på Hotel de Berny

Om morgenen kan du styrke dig ved den store morgenbuffet, inden du udforsker Paris. Ud over varme og kolde drikkevarer kan du vælge mellem et udvalg af brød og kager, müsli, pandekager, søde pålæg, ost og pølser samt frugt, yoghurt og æggeanretninger.

Efter sightseeing kan du slutte dagen af i hotellets loungebar med et bredt udvalg af drikkevarer. Føl dig hjemme i de komfortable sofaer og slap af med behagelig jazzmusik i baggrunden.

Inkluderede services: Den lækre morgenbuffet er inkluderet for dig som gæst på hotellet.

På eventyr i Paris

Oh la la, Champs-Elysées! Hvem ville ikke gerne slentre langs den berømte shoppinggade og opleve den parisiske livsstil på egen hånd? Kærlighedsbyen udstråler en enestående charme og indbyder dig til at nyde livets bedste stunder. Udforsk den franske metropol og oplev de mest populære seværdigheder, hyggelige caféer og alt, hvad du drømmer om på en storbyferie.

Gå ikke glip af disse højdepunkter i byen:

 • Eiffeltårnet
 • Louvre
 • Notre Dame
 • Montmartre og den smukke kirke Sacre Coeur

Takket være de gode transportforbindelser kan du hurtigt og nemt komme til centrum af Paris fra Hotel de Berny. Det tager kun 15 minutter at komme til Saint-Michel Notre Dame i centrum af Paris med RER B, som kører i nærheden af hotellet.

Hvad med et besøg i Disneyland® Paris? Kun ca. 40 minutter i bil fra Hotel de Berny kan du møde Mickey Mouse, Elsa og alle dine andre yndlingskarakterer, og få et adrenalinsus i de mange forlystelser. Træd ind i Disneys magiske verden, og få eventyrlige ferieøjeblikke med hele familien eller vennerne!

Bar
Wifi
Familievenlig
Restaurant
Parkering
Morgenmad
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig stor morgenbuffet
 • Gratis adgang til fitnessområdet
 • Gratis børneudstyr og legetøj, f.eks. spil, dukker, høj stol osv.

Vigtig information om din rejse:

Det er dit eget ansvar at orientere dig inden din rejse om de gældende nationale/regionale covid-restriktioner. Du kan desuden finde aktuelle rejsevejledninger på Udenrigsministeriets hjemmeside . Hvis du ikke må rejse på grund af de gældende regler, bedes du kontakte vores kundeservice. Der kan desuden i øjeblikket være afvigelser i servicen/tilbuddet på stedet. Disse eventuelle begrænsninger vil primært vedrøre eventuelle wellness-/fitnessområder samt eventuelt restaurant- og barområder.

Yderligere oplysninger

 • Check-in: fra kl. 15:00
 • Udtjekning: senest kl. 11:00
 • Hoteladresse: Hotel de Berny, 129 Avenue Aristide Briand, 92160 Antony

Ekstraservices

 • Turistskat: inkluderet
 • Dyr: ikke tilladt
 • Wifi inkluderet
 • Parkering: 10 € pr. køretøj/dag

Yderligere personer 

 • Maksimal belægning:
  • Dobbeltværelse: 2 voksne
  • Dobbeltværelse Extra: 2 voksne + 1 barn
  • Familiesuite: 4 personer

Afbestilling og ændringer

Gratis afbestilling indtil otte dage før din ankomstdato
Generelt opkræver Travelcircus et afbestillingsgebyr på 30% af rejsens pris, hvis du vil afbestille rejsen efter købet, og gebyret er 90% af rejsens pris, hvis du afbestiller 7 eller færre dage før din ankomstdato. For denne rejse kan du som alternativ få følgende mere attraktive afbestillingsvilkår:
Du kan gratis afbestille din rejse senest otte dage før din ankomstdato og i stedet modtage et rejsegavekort til en værdi svarende til din booking (evt. minus forsikringsbeløb), der har tre års gyldighed, og som du kan bruge fleksibelt til at booke en senere ankomstdato eller til andre rejsetilbud fra Travelcircus. Gavekortet kan overdrages til andre personer.
Hvis du vil gøre brug af din afbestillingsret, skal du kontakte vores kundeservice pr. e-mail på [email protected] senest otte dage før din ankomstdato.
Travelcircus beregner afbestillingsgebyret på følgende måde:
 • Afbestilling senest otte dage før ankomstdato: Gratis, du beholder rejsens beløb i form af rejsegavekort
 • Afbestilling syv dage før tjek-ind eller no-show: 90 % af den samlede pris
 • Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler
 • For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført.
 • For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Vigtig information om din rejse:

Det er dit eget ansvar at orientere dig inden din rejse om de gældende nationale/regionale covid-restriktioner. Du kan desuden finde aktuelle rejsevejledninger på Udenrigsministeriets hjemmeside . Hvis du ikke må rejse på grund af de gældende regler, bedes du kontakte vores kundeservice.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Når du kommer i bil, anbefales det, at du kører til den sydlige del af Paris via A4.  Hotellets adresse er:

Hotel de Berny
129 Avenue Aristide Briand
92160 Antony
Frankrig

Rejser du med tog? Tag til Paris Øststation, hvorfra du kan tage metroen til Denfert-Rochereau. Tag RER B yderligere 10 minutter til La Croix-de-Berny. Herfra er der 350 m til hotellet.

Hvis du ankommer med fly, skal du flyve til Paris Charles-de-Gaulle. Herfra kører RER B direkte til La Croix-de-Berny-stationen inden for en time. Fra Paris-Orly lufthavn kan du komme til Antony station på kun 7 minutter, og hotellet ligger yderligere 15 minutters gang derfra.

Hurtigt ind til Paris

Hotel de Berny ligger i Antony, i Hauts-de-Seine-departementet. For at komme til byens centrum, som ligger 10 km nordpå, kan du benytte de gode offentlige transportforbindelser:

La Croix-de-Berny togstation ligger 350 meter væk - en gåtur på højst 5 minutter. Herfra tager det kun 15 minutter at komme til centrum af Paris med RER B til Saint-Michel Notre Dame. Og toget RER B kan du tage til Disneyland® Paris: Stå herefter af på stationen Chatelet - Les Halles og skift til RER A, som kører direkte til Disneyland® Park.

FAQ

Adressen på Hotel de Berny er:
129 Avenue Aristide Briand
92160 Antony
Frankrig

Check-ud er muligt indtil 11:00 på afrejsedagen.

Ja, du kan parkere gratis ved hotellet.

Check-in er mulig for dig fra 15:00 på ankomstdagen.

Du kan komme til centrum af Paris fra hotellet på ca. 30 minutter med offentlig transport.