Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Ikonisk og elegant hotel midt i det mangfoldige København
Vester Farimagsgade 9, 1606 København
Se på kort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Fri adgang til fitnessområde

Det er vi vilde med

 • Moderne og meget centralt hotel

 • Hunde er velkomne (mod gebyr)

72%
Anbefaling
45 Anmeldelser
Tripadvisor
2378 Anmeldelser
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad
 • Inklusiv gratis adgang til hotellets fitnessrum

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hoteladresse: Hotel Imperial Copenhagen, Vester Farimagsgade 9, 1606 København

Ekstraservices

 • Turistskat: Betales på stedet hvis relevant
 • Wifi: gratis
 • Kæledyr: tilladt for 200 kr. pr. nat
 • Parkering: 210 kr. for 24 timer (alt efter tilgængelighed)

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført. For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland
Wifi
Roomservice
Fitness
Familievenlig
Kæledyr velkomne
Restaurant
Parkering
Morgenmad
Concierge
Rengøring
24 timers reception
Opbevaring af bagage
Cykeludlejning

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Hotel Imperial Copenhagen
Vester Farimagsgade 9
1606 København

Rejser du med tog? Så skalr du kun gå 6 minutter til fods fra Københavns Hovedbanegård til hotellet, med taxi er det kun 4 minutter.

København-Kastrup Lufthavn ligger ca. 11 km fra hotellet. Det tager ca. 19 minutter at komme til hotellet med taxi eller offentlig transport.

Ferie i København

København har mange seværdigheder at byde på, så du er sikker på altid at have noget at opleve noget nyt, når du er på besøg i byen - eller genbesøge disse nye såvel som klassiske steder i København: 

 • Tivoli midt i København
 • Langelinie, havnerundfart og Den Lille Havfrue 
 • Refshaleøen
 • Thorvaldsens Museum, Statens Museum for Kunst eller Nationalmuseet

Beskrivelse

Hotel Imperial Copenhagen

I vores skønne København kan du ikke blot glæde dig til kultur, shopping og interessante seværdigheder, men også slappe af på et lækkert hotel i København! Forkæl dig selv og dine kære med nybagte kanelsnegle på byens caféer og besøg en af de mange lækre restauranter i København. Slap af på en gåtur gennem storbyens stræder eller få pulsen op i Danmarks mest populære forlystelsespark Tivoli! Om aftenen kan du glad vende hjem til det flotte, centrale og komfortabelt indrettede Hotel Imperial Copenhagen - dét er ægte københavnerferie! 

Hotel Imperial Copenhagen får stor ros af tidligere gæster. Gæster fremhæver ofte den store, lækre morgenbuffet og hotellets dejligt centrale beliggenhed. Også det søde personale og hotellets renlighed scorer point. 

Kulinariske lækkerier på Hotel Imperial Copenhagen 

Nyd starten på dagen med en vidunderlig morgenmad! Uanset om du foretrækker rundstykker med lækkert pålæg, ost og æggeretter eller om du har en sød tand, der kan lide crossaints og morgenbrød - du får det helt store udvalg her. Forkæl dig selv med en varm kop kaffe og aromatisk te, før dagens eventyr. 

Om aftenen byder restaurant L'appetito dig velkommen med et udsøgt udvalg af italienske retter og matchende vine. De, der ønsker at runde aftenen af med en drink, finder også et flot tilbud inden for drinks, øl og vine. 

Inkluderede services: Den daglige morgenbuffet er gratis for dig.

Fitness på Hotel Imperial Copenhagen 

Hvis du også ønsker at dyrke sport på ferien, tilbyder Imperial Hotel Copenhagen dig et moderne fitnessområde med en række forskellige redskaber, bl.a.:

 • En crosstrainer
 • Et løbebånd 
 • En cykel 
 • Vægte til styrketræning 

Inkluderede services: Du har gratis adgang til hotellets fitnessrum.

FAQ

Adressen på Hotel Imperial Copenhagen er: Vester Farimagsgade 9
1606 København

Når du bor på det super-centrale hotel i København og tæt på hippe Vesterbro, får du frit valg på alle hylder, når det kommer til de bedste restauranter i København - smag på Kødbyens moderne spisesteder, tag på franske madeventyr på Restaurant Brdr. Price lige ved Kongens Have eller sæt kursen mod gourmet-stjernen Restaurant Geranium på Østerbro.

Du får gratis morgenmad og fri brug af fitnessstudie på Hotel Imperial Copenhagen, når du booker din rejse gennem Travelcircus.

Vil du på en klassisk bar med flaskeøl og velskænket fadøl, må du ikke gå glip af Andy’s Bar på Gothersgade, Mucki Bar på Nørrebro eller Dyrehaven på Sønder Boulevard. Leder du efter en cocktailbar i København, er Ruby's eller Lidkoeb et godt bud.

Ja, Hotel Imperial Copenhagen byder også hunde velkommen! Bemærk dog venligst, at dette kan medføre ekstra omkostninger.

Check-in kan ske fra 15:00 på ankomstdagen.

Ja, hotellet tilbyder parkering i nærheden mod betaling. Hvis du ønsker en parkeringsplads, kan du bestille denne i receptionen.

Den gratis morgenmad serveres dagligt mellem 06:30 og 10:30. Mellem kl. 12.00 og 22.30 kan du nyde en lækker frokost eller middag på hotellets egen restaurant L'appetito (mod betaling).

Du skal senest checke ud 12:00.

Hotel Imperial Copenhagen ligger ikke langt fra en lang række seværdigheder i København, for eksempel Tivoli, Nationalmuseet, Christiansborg, Rådhuspladsen med statuen af H.C. Andersen og Strøget.