Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Unikt tema og masser af komfort i hjertet af Paris
123 boulevard Sébastopol, 75002 Paris
Se på kort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

Det er vi vilde med

 • Hver etage har et cool design, der er dedikeret til et filmikon

Det charmerende og centralt beliggende Le 123 Sebastopol Astotel er et genialt udgangspunkt for din tur til Paris!

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

100%
Anbefaling
7 Anmeldelser
Tripadvisor
2658 Anmeldelser

Beskrivelse

Le 123 Sebastopol Astotel

Imponerende kunst, en verdensberømt kulturscene og de mest eksklusive modehuse samles i hjertet af den franske hovedstad Paris. De mange seværdigheder, de klassiske caféer og den romantiske atmosfære, som Kærlighedens by siges at have, gør det oplagt at tage på storbyferie uanset årstiden. 

Det elegante hotel Le 123 Sebastopol Astotel ligger blot 10 minutters gang fra en af de vigtigste pladser i Paris, Place de la République. Den raffinerede indretning er dedikeret til filmkunsten, som Frankrig altid har været bannerfører for, og hver etage på hotellet hylder en berømt filmskuespiller.

Travellers Choice Award

Tidligere gæster på Le 123 Sebastopol Astotel er især begejstrede for hotellets centrale beliggenhed, som gør det nemt at besøge mange seværdigheder, såsom Louvre. Det rare personale og det unikke design bliver også fremhævet i mange gæsters anmeldelser. Le 123 Sebastopol Astotel har derfor modtaget Travellers' Choice Award.

Kulinariske glæder på Le 123 Sebastopol Astotel

Le 123 Sebastopol Astotel byder på en lækker morgenbuffet, der garanterer dig en perfekt start på dagen. Du kan se frem til dejligt friskbagt brød, duftende kager, franske oste og et udvalg af pålæg. Hvis du har allergier eller særlige diæter, bedes du give hotellet besked - de vil med glæde tilbyde passende alternativer.

I hotellets Open Bar kan du slappe af med en fyldig vin eller en klassisk cocktail efter din begivenhedsrige feriedag. 

Leder du efter en skøn restaurant, finder du talrige traditionelle franske spisesteder og internationale restauranter i nærheden af hotellet, så du kan glæde dig til at smage på franske, italienske, asiatiske og afrikanske retter.

Inkluderede services: Den daglige morgenbuffet er gratis for dig.

Bar
Wifi
Fitness
Concierge
Ikke-ryger hotel
24 timers reception
Opbevaring af bagage
Elevator
Værdiboks
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 14:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hoteladresse: Le 123 Sebastopol Astotel, 123 boulevard Sébastopol, 75002 Paris

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført. For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Le 123 Sebastopol Astotel
123 boulevard Sébastopol
75002 Paris

Togstationen Paris-Est ligger ca. 1 km fra hotellet. Det tager 15 minutter at gå til fods, 9 minutter i bil og 3 minutter med offentlig transport. Metrostationen Réaumur-Sébastopol ligger blot 150 m fra hotellet.

 • Lufthavnen Paris-Orly ligger 16 km fra hotellet, hvilket tager 45 minutter i bil og 50 minutter med offentlig transport.
 • Charles de Gaulle lufthavn ligger 29 km fra hotellet, hvilket tager 50 minutter i bil og 45 minutter med offentlig transport).

Godt klædt på til ferien i Paris

En spadseretur langs den pragtfulde boulevard Champs Élysée, et besøg i verdens mest eksklusive modehuse og en afslappende eftermiddag på en café ved Seinen - alt dette kan du glæde dig til, når du tager på ferie i Paris!

Alene de mange seværdigheder i Paris gør en rejse til den franske metropol mindeværdig. Også det mere moderne Paris tiltrækker gæster fra verden over med sit pulserende natteliv og flotte events, de mange barer, klubber og selvfølgelig den verdensberømte modescene. Besøg de mange loppemarkeder og secondhand-butikker, tag på shopping i de store indkøbscentre i Paris - og brug ferien til at finde nyt yndlingstøj til garderoben.

FAQ

Hvis du har sprogligt talent kan du glæde dig - der tales nemlig følgende sprog på hotellet: tysk, arabisk, engelsk, spansk, fransk, italiensk, portugisisk, thai, spansk, italiensk og tysk!

Check-out skal ske inden 12:00.

Adressen på Le 123 Sebastopol Astotel er: 123 boulevard Sébastopol 75002 Paris

Inden for en radius af mindre end 3 km finder du ikoniske seværdigheder som: Montmatre, Louvre, Gaité Lyrique-kulturcenter og Musée des Arts et Métiers

Dit værelse er klar til dig på ankomstdagen fra klokken 14:00.