Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
+45 89 875 500
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus

Hotel Maison Souquet

10 rue de Bruxelles, 75009 Paris
Se på kort

Hotel Maison Souquet

5
Luksuriøst design og eksklusiv spa i hjertet af Paris

Inklusive

 • Daglig morgenmad

 • Brug af spaområdet

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

Det er vi vilde med

 • Centralt beliggende tæt på Basilica Sacré-Cœur

Tag en luksuriøs pause i hotellets lille spa!

Inklusive

 • Daglig morgenmad

 • Brug af spaområdet

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

100%
Anbefaling
2 Anmeldelser
Tripadvisor
1141 Anmeldelser
2

Vælg tilvalg

Tilgængelige tilvalg afhænger af det valgte værelse. Du har mulighed for at booke ekstra oplevelser, fx massage, spa, tennisbane, fodboldtræning for børn m.m. Vælg værelse først.

Beskrivelse

Hotel Maison Souquet

Et overdådigt design med fløjl i farvemættede nuancer og gylden brokade fører dig til en svunden tid - velkommen til luksushotellet Maison Souquet! Mærk den særligt elegante, intime atmosfære på det 5-stjernede hotel, og nyd en ferie i Paris med masser af stil og forkælelse.

Det ægte Paris venter lige uden for døren: Hotellet ligger i det eftertragtede kunstnerkvarter Montmartre - her finder du museer og gallerier, charmerende caféer og småbutikker i de elegante parisiske bygninger i de omkringliggende gader.

Tidligere gæster er meget begejstrede for luksushotellets eksklusivitet, på alle områder: Værelserne, hvor der er kræset for detaljen, den fremragende morgenmad og bartendernes kreativitet i baren får især stor ros. Derfor har Maison Souquet med rette modtaget den særlige pris Travellers’ Choice Award - Best of the Best.

Gastronomi på Hotel Maison Souquet

Se frem til den lækre morgenmad i den elegante spisestue eller bestil den på dit værelse. Morgenbuffeten byder på alle de franske morgenmads-delikatesser: Velbrygget, dampende kaffe, morgenbrød og fint bagværk, et udvalg af frisk frugt, varme æggeanretninger og meget mere.

I biblioteket med de rigt udsmykkede træhylder fyldt med læderindbundne bøger kan du desuden nyde en frisk frokost på fløjlsstole, en udsøgt middag eller en udsøgt drink fra baren.

Inkluderede services: Den flotte morgenbuffet er gratis for dig.

Wellness og spa på Hotel Maison Souquet

Lille, men smuk! I hjertet af hotellet finder du en spa-oase, kun for dig selv: Gæsterne kan nemlig booke en eksklusiv time i spaen. Slap af med blikket på de beroligende mørkeblå vægge med en stjernehimmel i loftet. Hotellets spa byder på en lille pool samt en hammam, og på dit lille spaophold kan du desuden bestille andre behandlinger (mod betaling).

*Inkluderede services: Gæster på hotellet kan benytte spaområdet gratis i 1 time. Spørg i receptionen og reserver en time.

Bar
Restaurant
Pool
Handicapvenlig adgang
Morgenmad
Bibliotek
Romantisk hotel
24 timers reception
Babysitterservice
 • Overnatning i værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad
 • Inklusiv brug af spaområdet 1 time

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 14:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hoteladresse: Hotel Maison Souquet, 10 rue de Bruxelles, 75009 Paris

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført. For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Hotel Maison Souquet
10 rue de Bruxelles
75009 Paris

Togstationen Gare du Nord ligger 2 km derfra. Derfra kan du komme til hotellet på et kvarter med metro eller ca. 10 minutter med taxi.

Lufthavnen Paris Charles-de-Gaulle ligger nord for byen, knap 30 km derfra. Derfra kan du nå hotellet på 40-50 minutter i bil eller med offentlig transport.

På opdagelsesrejse i smukke Paris

Udforsk byen ved Seinen med dens overflødighedshorn af arkitektur, kulturelle seværdigheder og elegante teatre - og ikke mindst gå på shopping i Paris' mange stormagasiner såvel som vintagebutikker. Fra hotellet kan du slentre gennem gaderne i det charmerende Montmartre-kvarter, udforske kunstgallerier og museer eller gå op ad trapperne til den berømte Basilica Sacré-Cœur - præcis som Amélie!

På din storbyferie bør du bestemt sætte tid af til følgende:

 • Champs-Elysées med Triumfbuen - og de legendariske caféer og butikker
 • Gå på Louvre - Hvorfor ikke droppe køen til Mona Lisa? Brug i stedet tiden på at opleve værker såsom det hele 6 gange 10 meter store maleri Brylluppet i Cana fra 1563
 • Panthéon i Latinerkvarteret
 • Tjek den moderne arkitektur ude og inde i Centre Pompidou

FAQ

Metrostationen Place de Clichy ligger kun 4 minutters gang fra hotellet. Herfra kan du tage linje 2 mod vest til Triumfbuen eller linje 13 mod syd til Champs-Elysées-boulevarden, Hôtel des Invalides eller Musée Rodin.

Adressen på Hotel Maison Souquet er:
10 rue de Bruxelles
75009 Paris

Dit værelse vil være klar til dig fra 14:00 på ankomstdagen.

Hotellet ligger nederst i Montmartre-kvarteret. Her finder du mange små gallerier og butikker samt den berømte basilika Sacré-Cœur og pladsen med den ligeså berømte karrusel fra Amélie-filmen. Du kan nemt komme frem og udforske andre steder i byen til fods ved at tage den nærliggende metro.

Check-out skal ske inden 12:00.