Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Luksuriøst design og eksklusiv spa i hjertet af Paris
10 rue de Bruxelles, 75009 Paris
Se på kort

Inklusive

 • Daglig morgenmad

 • Brug af spaområdet

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

Det er vi vilde med

 • Centralt beliggende tæt på Basilica Sacré-Cœur

Tag en luksuriøs pause i hotellets lille spa!

Inklusive

 • Daglig morgenmad

 • Brug af spaområdet

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

100%
Anbefaling
2 Anmeldelser
Tripadvisor
1141 Anmeldelser

Beskrivelse

Hotel Maison Souquet

Et overdådigt design med fløjl i farvemættede nuancer og gylden brokade fører dig til en svunden tid - velkommen til luksushotellet Maison Souquet! Mærk den særligt elegante, intime atmosfære på det 5-stjernede hotel, og nyd en ferie i Paris med masser af stil og forkælelse.

Det ægte Paris venter lige uden for døren: Hotellet ligger i det eftertragtede kunstnerkvarter Montmartre - her finder du museer og gallerier, charmerende caféer og småbutikker i de elegante parisiske bygninger i de omkringliggende gader.

Tidligere gæster er meget begejstrede for luksushotellets eksklusivitet, på alle områder: Værelserne, hvor der er kræset for detaljen, den fremragende morgenmad og bartendernes kreativitet i baren får især stor ros. Derfor har Maison Souquet med rette modtaget den særlige pris Travellers’ Choice Award - Best of the Best.

Gastronomi på Hotel Maison Souquet

Se frem til den lækre morgenmad i den elegante spisestue eller bestil den på dit værelse. Morgenbuffeten byder på alle de franske morgenmads-delikatesser: Velbrygget, dampende kaffe, morgenbrød og fint bagværk, et udvalg af frisk frugt, varme æggeanretninger og meget mere.

I biblioteket med de rigt udsmykkede træhylder fyldt med læderindbundne bøger kan du desuden nyde en frisk frokost på fløjlsstole, en udsøgt middag eller en udsøgt drink fra baren.

Inkluderede services: Den flotte morgenbuffet er gratis for dig.

Wellness og spa på Hotel Maison Souquet

Lille, men smuk! I hjertet af hotellet finder du en spa-oase, kun for dig selv: Gæsterne kan nemlig booke en eksklusiv time i spaen. Slap af med blikket på de beroligende mørkeblå vægge med en stjernehimmel i loftet. Hotellets spa byder på en lille pool samt en hammam, og på dit lille spaophold kan du desuden bestille andre behandlinger (mod betaling).

*Inkluderede services: Gæster på hotellet kan benytte spaområdet gratis i 1 time. Spørg i receptionen og reserver en time.

Bar
Restaurant
Pool
Handicapvenlig adgang
Morgenmad
Bibliotek
Romantisk hotel
24 timers reception
Babysitterservice
 • Overnatning i værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad
 • Inklusiv brug af spaområdet 1 time

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 14:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hoteladresse: Hotel Maison Souquet, 10 rue de Bruxelles, 75009 Paris

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført. For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Hotel Maison Souquet
10 rue de Bruxelles
75009 Paris

Togstationen Gare du Nord ligger 2 km derfra. Derfra kan du komme til hotellet på et kvarter med metro eller ca. 10 minutter med taxi.

Lufthavnen Paris Charles-de-Gaulle ligger nord for byen, knap 30 km derfra. Derfra kan du nå hotellet på 40-50 minutter i bil eller med offentlig transport.

På opdagelsesrejse i smukke Paris

Udforsk byen ved Seinen med dens overflødighedshorn af arkitektur, kulturelle seværdigheder og elegante teatre - og ikke mindst gå på shopping i Paris' mange stormagasiner såvel som vintagebutikker. Fra hotellet kan du slentre gennem gaderne i det charmerende Montmartre-kvarter, udforske kunstgallerier og museer eller gå op ad trapperne til den berømte Basilica Sacré-Cœur - præcis som Amélie!

På din storbyferie bør du bestemt sætte tid af til følgende:

 • Champs-Elysées med Triumfbuen - og de legendariske caféer og butikker
 • Gå på Louvre - Hvorfor ikke droppe køen til Mona Lisa? Brug i stedet tiden på at opleve værker såsom det hele 6 gange 10 meter store maleri Brylluppet i Cana fra 1563
 • Panthéon i Latinerkvarteret
 • Tjek den moderne arkitektur ude og inde i Centre Pompidou

FAQ

Metrostationen Place de Clichy ligger kun 4 minutters gang fra hotellet. Herfra kan du tage linje 2 mod vest til Triumfbuen eller linje 13 mod syd til Champs-Elysées-boulevarden, Hôtel des Invalides eller Musée Rodin.

Adressen på Hotel Maison Souquet er:
10 rue de Bruxelles
75009 Paris

Dit værelse vil være klar til dig fra 14:00 på ankomstdagen.

Hotellet ligger nederst i Montmartre-kvarteret. Her finder du mange små gallerier og butikker samt den berømte basilika Sacré-Cœur og pladsen med den ligeså berømte karrusel fra Amélie-filmen. Du kan nemt komme frem og udforske andre steder i byen til fods ved at tage den nærliggende metro.

Check-out skal ske inden 12:00.