Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Charmerende og eksklusivt hotel i det skønne Latinerkvarter
55 rue Monge, 75005 Paris
Se på kort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

Det er vi vilde med

 • Kun 600 m fra Panthéon

 • Hotellets wellnessområde

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

100%
Anbefaling
3 Anmeldelser
Tripadvisor
1139 Anmeldelser
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hoteladresse: Hotel Monge Paris, 55 rue Monge, 75005 Paris

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis
 • Kæledyr: ikke tilladt

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført. For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland
Bar
Wifi
Roomservice
Legeplads
Concierge
Rengøring
Wellness-område
24 timers reception
Shuttleservice
Tørretumbler

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Hotel Monge Paris
55 rue Monge
75005 Paris

Rejser du med tog og ankommer du til Paris' Gare-du-Nord station? Herfra tager det 25 minutter i bil eller metro at komme til hotellet.

Fra Charles de Gaulle (CDG) lufthavn er der 40 km til hotellet. Det tager ca. en time at køre fra lufthavnen i bil. Med offentlig transport kan du nå hotellet på 50 minutter.

Oversete perler i Paris

Paris byder på mange stemninger: Romantiske udsigter på Seine-bredderne, den ophidsede trafik og de luksuriøse facader på Champs-Élysées, men også rolige kvarterer med historiske huse, kringede stræder og ægte fransk caféliv, hvor må sætte tempoet ned og nyde de små øjeblikke. Frankrigs hovedstad er i dén grad kosmopolitisk og kulturelt mangfoldig. Når du er på storbyferie, er det altid værd at udforske de mere skjulte steder og "oversete" seværdigheder, for eksempel:

 • Den lille havn Port de l'Arsenal midt i byen.
 • Det populære fotomotiv Colonnes de Buren i Palais Royal
 • Skulpturmuseet Musée Rodin, hvor bl.a. hovedværket "Grubleren" er udstillet

Beskrivelse

Hotel Monge Paris

Paris er kendt som kærlighedens by, metropolen for luksuriøs mode og nok den mest elskede hovedstad, hvis man spørger de sidste århundreders største europæiske kunstnere! Uanset hvad fortryller Paris sine mange besøgende hver eneste dag, året rundt. Langs Seinens bredder ligger der skønne bistroer med det bedste fra den franske gastronomi og i de gamle kvarterer finder du romantisk kringlede brostensbelagte gader, så du vil nemt kunne forelske dig i byen på din ferie i Paris.

Midt i det maleriske Latinerkvarter, kun en kilometer fra Notre Dame-katedralen, venter der dig et helt særligt boutique-hotel. Hotel Monge Paris ligger direkte ved Lutetia Arena, der er en ruin af et romersk teater. Hotellets personale sørger godt for sine gæster, byder på et legende og cool design, der samtidig giver dig afslappede omgivelser, så du kan nyde Paris i fulde drag.

Travellers Choice Award

Hotellet er blevet tildelt den eftertragtede Travellers' Choice Award af Tripadvisor for de tidligere gæsters mange fine anmeldelser: Det er især den stilfulde indretning og det altid venlige personale, og ikke mindst den fantastiske beliggenhed i det trendy Latinerkvarter, der får stor ros.

Kulinariske perler på Hotel Monge Paris

Når du vil udforske Paris, starter dagen med at gå på opdagelse i den klassiske franske morgenmad! Hotel Monge tilbyder dig et smagfuldt udvalg af franske morgendelikatesser, så du kan blandt andet se frem til frisk økologisk brød og crêpes, laks, røræg og bacon, saftig frugt og yoghurt i den daglige franske morgenbuffet.

I hotellets lounge kan du tage en lille pause i løbet af dagen og nyde en aromatisk te eller kaffe, eller hvad med en kop varm chokolade? Bare sæt dig til rette ved den knitrende pejs, og læn dig tilbage. Om aftenen inviterer hotellets Honestybar dig til at nyde en fyldig fransk vin eller en aperitif i barens karismatiske atmosfære .

Inkluderede services: Den lækre franske morgenbuffet er gratis for dig.

Wellness på Hotel Monge Paris

Længes du efter en afslappende time-out? Hotel Monge har et eksklusivt wellnessområde, hvor du kan slappe af og lade tankerne flyde frit. Book lidt forkælelse til dig selv - hotellets wellnessafdeling tilbyder bl.a. følgende (mod betaling):

 • Hammam
 • Forskellige massagetilbud
 • Diverse skønhedsbehandlinger
 • Personlig træning

FAQ

Der er kun 8 minutters gang fra hotellet til det imponerende Pantheon. Der er heller ikke langt til den berømte Notre Dame-katedral. En dejlig spadseretur gennem Latinerkvarteret fører dig til den berygtede kirke på 13 minutter til fods.

Check-out skal ske inden 12:00.

Nej, kæledyr er ikke tilladt på Hotel Monge Paris.

Adressen på Hotel Monge Paris er:
55 rue Monge
75005 Paris

Check-in er fra kl. 15:00.

Metrostationen Cardinal Lemoine ligger blot 3 minutters gang fra hotellet. Herfra kan du bl.a. komme til togstationen Austerlitz.