Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Moderne komfort i en af Københavns gamle Carlsberg-fabrikker
Bryggernes Plads 7, 1799 Kopenhagen
Se på kort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

Det er vi vilde med

 • Restaurant og bar med tagterrasse

 • Fitnessområde

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

100%
Anbefaling
8 Anmeldelser
Tripadvisor
445 Anmeldelser

Beskrivelse

Hotel Ottilia

Vores danske hovedstad er internationalt kendt for sin skandinaviske, ærlige charme, de mange historiske parker og bygningsværker, og ikke mindst det enkle, men stilfulde formsprog i vores design og arkitektur. København tilbyder derudover en bred vifte af spændende kulturtilbud, lige fra action i den ikoniske forlystelsespark Tivoli København til afslapning i de smukke slotsparker. Besøg vores egen kosmopol, overnat på et eksklusivt hotel og forkæl dig selv med afslapning og sjove udflugter i hovedstaden.

Hotel Ottilia ligger på det legendariske, populære Vesterbro, hvor du i det ombyggede Carlsberg-bryggeris simple, stilfulde design med moderne interiør bliver forkælet med masser af komfort og faciliteter. Takket være beliggenheden lige ved de store, grønne parker Søndermarken og Frederiksberg Have, og nærheden til centrum, kan du nyde en fantastisk ferie i København med både rolige vandreture og masser af Københavner-aktiviteter.

Travellers Choice Award

Den ombyggede fabriksbygning imponerer med sin moderne charme og stilfulde værelser, hvor der er højt til loftet. Tidligere gæster roser også det venlige personale og restauranten og dens rummelige tagterrasse. Derfor har hotellet modtaget Travellers' Choice Award.

Kulinariske lækkerier på Hotel Ottilia

Du får den bedste start på dagens aktiviteter på Ottilia: Den daglige, store morgenbuffet får din mund til at løbe i vand ved synet af friskt brød og andre morgen-forkælelser, for her får du et bredt udvalg af morgenmadsretter, frugt, te og kaffe. Hvis du skal stille sulten senere på dagen, kan du besøge hotelrestauranten Tramonto. Nyd de italienske specialiteter sammen med en skøn solnedgang på tagterrassen. Hvis du vil have en godnatdrink bagefter, kan du ligeledes sætte dig på terrassen og nyde en lækker cocktail eller naturligvis - en kold Carlsberg.

Inkluderede tjenester: Den daglige morgenbuffet er inkluderet i prisen.

Fitness på Hotel Ottilia

Hvis du er sportsinteresseret og ikke føler dig helt færdig efter en dag i København, kan du slå dig løs i hotellets fitnessrum. Styrk dine muskler med vægte, eller træn din udholdenhed på et løbebånd, så er du klar til de efterfølgende gåture gennem vores dejlige hovedstad.

Bar
Wifi
Roomservice
Restaurant
Parkering
Cykel
24 timers reception
 • Overnatning i værelse i den reserverede kategori
 • Daglig morgenmad inkluderet

Yderligere oplysninger

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 11:00
 • Hotellets adresse: Ottilia, Bryggernes Plads 7, 1799 København

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis
 • Parkering: mod betaling

Afbestilling og ændringer

 • Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler
 • For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført.
 • For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Hvis du rejser i bil, skal du til følgende adresse:

Ottilia
Bryggernes Plads 7
1799 København

Københavns Hovedbanegård ligger ca. 20 minutter fra hotellet med bus eller metro. Kør til Carlsberg St., enten med S-tog eller bus, eller metrostationen Enghave Plads. Derfra skal du kun gå et par minutter.

Fra Københavns Lufthavn tager det en halv time at komme til hotellet, hvis du tager metroen eller en taxa.

På eventyr i København

Den nordiske venlighed og stilfuldhed skinner klart igennem i vores lille, men billedskønne hovedstad. Gør din ferie i København helt igennem eventyrlig og nyd synet af flot arkitektur og klassiske seværdigheder såsom Nyhavn og Den Lille Havfrue, på en skøn bådtur i kanalerne og i Københavns Havn. Og hvad med at smutte forbi Amalienborg Slot, hvor du kan tage flotte ferie-selfies med dronningens rokokoslot i baggrunden? Men eventyrferien er kun begyndt: Det susende eventyr starter for alvor i Tivoli København, hvor både eksklusive restauranter og madoplevelser, koncerter og vilde forlystelser venter på dig. Vil du forkæle dine smagsløg yderligere, så anbefales det varmt, at ølelskere bestiller en guidet rundvisning på det historiske Carlsberg-bryggeri på Visit Carlsberg, som næsten må siges at være en øl-forlystelsespark! NB: Visit Carlsberg er desværre i øjeblikket under renovation og midlertidigt lukket (opdateret Maj 2022)

FAQ

Det tager ca. 15 minutter at komme til centrum, hvis du er i bil. Til fods kan du gå en halv times tid for at komme dertil.

Dit værelse vil være klar til dig fra 15:00 på ankomstdagen.

Adressen er:
Bryggernes Plads 7
1799 København

Hotel Ottilia ligger i en del af den gamle Carlsberg-fabrik og har sine høje lofter takket være denne historiske arkitektur. Den gamle bygning kombineret med moderne indretning giver en komfortabel og fascinerende hoteloplevelse.

Du skal tjekke ud senest 11:00 på afrejsedagen.