Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Charmerende og traditionsrigt hotel i broernes by Venedig
San Marco, Via XXII Marzo 2398, 30124 Venedig
Se på kort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

Det er vi vilde med

 • Kun 200 m fra Markuspladsen

 • Familiedrevet hotel, der holder fast i sine traditioner

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

100%
Anbefaling
474 Anmeldelser
Tripadvisor
4133 Anmeldelser

Beskrivelse

Hotel Saturnia & International Venezia

Drømmer du om at vågne op, slå skodderne fra og se ud over Venedigs røde hustage gløde i den varme morgensol? Byens romantiske kanaler, de mange pladser og paladser, kunstværker og smukke byrum gør den italienske havnemetropol til et himmelsk sted. Det er ikke uden grund, at "den flydende by" også har fået tilnavnet "den mest fredfyldte by".

En overnatning på det traditionelle, familiedrevne Hotel Saturnia giver dig den perfekte base for din ferie i Venedig. Her bor du kun få skridt fra en af de mest populære seværdigheder, Markuskirken, ligesom det charmerende hotel sørger for, at dit ophold er spækket med ægte italiensk gæstfrihed, førsteklasses gastronomi og stilfulde omgivelser.

Hotellet blev for nylig tildelt Travellers' Choice Award på grund af gæsternes fine anmeldelser på rejseportaler såsom Tripadvisor og HolidayCheck. Især den centrale beliggenhed, det rare personale og stedets charmerende og traditionelle stil får meget ros.

Ægte italiensk gastronomi på Hotel Saturnia

Den familiedrevne Restaurant La Caravella vil forkæle dig med autentiske italienske retter. Her er der særligt udvalgte regionale retter med sæsonens råvarer på menuen, som du kan nyde i den smukke indre gårdhave i de varme måneder.

Du kan også se frem til en rigtig flot morgenbuffet, hvor hotellet kræser om dig med et udvalg af udsøgte morgenretter. Her kan du vælge mellem alt fra frisk morgenbrød og bagværk til sandwiches, pålæg, frugt, juice og fremragende kaffespecialiteter.

Inkluderede services: Den daglige morgenbuffet er gratis for dig.

Wellness og fitness på Hotel Saturnia & International Venezia

En ferie i Italien må bestå af lige dele aktivitet og afslapning! Hotellets wellnessområde byder på boblebad, tyrkisk bad og sauna, hvor du kan koble helt fra og forkæle krop og sind. De, der foretrækker at være mere aktive, vil føle sig hjemme i hotellets stilfuldt indrettede fitnesscenter. Det er udstyret med udholdenheds- og styrkemaskiner samt frie vægte. Både wellness- og fitnessområdet kan du benytte mod betaling på stedet.

Bar
Wifi
Spa
Restaurant
Morgenmad
Sauna
24 timers reception
Shuttleservice
Opbevaring af bagage
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 14:30
 • Check-out: senest 11:00
 • Hoteladresse: Hotel Saturnia & International Venezia, San Marco, Via XXII Marzo 2398, 30124 Venedig

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført. For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Hotel Saturnia & International Venezia
San Marco, Via XXII Marzo 2398
30124 Venedig

Hovedbanegården Venezia Santa Lucia ligger ca. 2 km fra hotellet. Da vandvejen er det vigtigste transportmiddel i Venedig, anbefales det at tage vaporetto 2 (vandbus) til Rialto station. Derfra er der yderligere 700 m til hotellet.

Venedig-Tessera Lufthavn (VCE) ligger ca. 15 km og 20 minutters kørsel fra hotellet.

Se Venedigs farverige sider

Vidste du, at "Den Flydende By" består af 100 øer og over 400 broer? Byen i Norditalien er især berømt for sin særlige beliggenhed ved vandet. Der er næsten ingen gader i byens centrum, det er derimod kanalernes flydende trafik, der binder byen sammen. En rundtur i båd eller gondol er et must, når du besøger Venedig, for herfra kan du ikke blot beundre farcerige facader og småbroer, men også de mange renæssanceslotte og gotiske paladser.

Ud over sin særlige karakter som laguneby bærer Venedig også på en rig kulturarv skabt af alverdens dygtigste kunstnere, ligesom havnebyen ikke mindst er kendt i rollen som tidligere tiders handels- og magtcentrum i Europa. I dag er Venedig dog mest kendt for sine mange nysgerrige besøgende og den årlige Biennale, som er en af de vigtigste kunstudstillinger i verden.

Disse seværdigheder i Venedig må du ikke snyde dig selv for på din storbyferie:

 • Dogepaladset - den gamle byherskers gotiske palads med de mange søjler
 • Scuola Grande di San Rocco - Se unik renæssancekunst fra 1500-tallet
 • Campanile di San Marco - Imponerende og flot udsmykket kirkeplads, et stenkast fra de største museer og bygningsværker
 • Cannaregio-kvarteret - Et af de mest elskede og livlige kvarterer, hvor bl.a. Strada Nova er genial til shopping og vintagebutikker, ligesom du finder skønne restauranter og barer i stræderne

FAQ

Adressen på Hotel Saturnia & International Venezia er:
San Marco, Via XXII Marzo 2398
30124 Venedig

Dit værelse er klar til dig på ankomstdagen fra klokken 14:30.

Ja, du kan glæde dig til regionale og italienske klassikere på hotellets restaurant La Caravella.

Check-out skal ske inden 11:00.

Den årlige gennemsnitstemperatur i Venedig er 17° C. Sommermånederne kan være meget varme, men generelt vejret i Venedig er omskifteligt og forholdsvist mildt på grund af sin beliggenhed tæt ved havet.

Ja, hotellet tilbyder en daglig morgenbuffet, som er inkluderet i prisen for dig.