Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os

Hotel Spadari Al Duomo

Via Spadari 11, 20123 Milano
Se på kort

Hotel Spadari Al Duomo

4
Elegant hotel i hjertet af modehovedstaden Milano

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Gratis frugt og vand i lobbyen

Det er vi vilde med

 • Kun 150 m fra Milanos domkirke

 • Stilfuldt indrettet med moderne kunst

 • Tæt på Milanos mest populære shoppinggader

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenbuffet

 • Gratis frugt og vand i lobbyen

100%
Anbefaling
5 Anmeldelser
Tripadvisor
3008 Anmeldelser

Beskrivelse

Hotel Spadari Al Duomo

Milano, Lombardiets storbyperle, er kendt som Italiens absolutte hotspot for mode og design. Hvert år valfarter tusindvis af modeentusiaster, modeller og designere til Milano forat deltage i modeugen. Det er ikke underligt, at byens centrum er fyldt med eksklusive butikker, de bedste restauranter i hele Milano og ikke mindst storslåede historiske seværdigheder. Norditaliens hovedstad skal opleves med alle sanser - med andre ord: I Milano skal du spise, shoppe og nyde la dolce vita!

På Hotel Spadari Al Duomo bor du på et af de mest centrale hoteller overhovedet. Milanos store seværdighed Duomo, Milano Domkirke, ligger lige uden for hotellets indgang, ligesom alverdens shoppingmuligheder, caféer og barer også kun er et stenkast væk. Interiøret med moderne design, kunst og kvalitetsmøbler giver hotellet et helt særligt, eksklusivt præg.  

Travellers Choice Award

Hotellet blev for nylig tildelt Travellers Choice Award på grund af sine fremragende anmeldelser. Tidligere gæster er især begejstrede for værelsernes individuelle stil og elegance, den flotte morgenbuffet og hotellets super-centrale beliggenhed.

Kulinariske lækkerier på Hotel Spadari Al Duomo

Start din ferie i Milano med en overdådig morgenmad: Glæd dig til en rigtig morgenbuffet med alt, hvad hjertet begærer, lige fra pandekager til bagværk, frugt, et bredt udvalg af pålæg, oste og pølser, æggeanretninger og fremragende italienske kaffespecialiteter

Den berømte Restaurant Cracco ligger kun en kort gåtur fra hotellet og er et besøg værd, hvis du vil nyde autentisk italiensk gastronomi. Mesterkokken Carlo Cracco anses af mange for at være en af de store eksperter og kendere inden for det italienske gourmetkøkken.

Inkluderede services: Den daglige morgenbuffet er gratis for dig.

Bar
Wifi
Morgenmad
Minibar
Storbyferie
24 timers reception
Opbevaring af bagage
Elevator
Værdiboks
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad
 • Gratis frugt og vand i lobbyen inkluderet

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hoteladresse: Hotel Spadari Al Duomo, Via Spadari 11, 20123 Milano

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført. For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Hotel Spadari Al Duomo
Via Spadari 11
20123 Milano

Milanos hovedbanegård ligger ca. 4 km fra hotellet. Metrolinje 3 tager ca. 10 minutter til Duomo station, hvorfra der er yderligere 200 meter til hotellet.

Milano Linate lufthavn ligger ca. 11 km og 40 minutters kørsel fra hotellet. 

Oplev overflødighedshornet Milano

På denne storbyferie kommer nok ikke uden om, at Milano har været modecentrum i årevis. Selv om det ikke er modeuge, lurer de nyeste tendenser rundt om hvert hjørne i Milano! Du kan i den grad glæde dig til shopping i Milano, for i den såkaldte Fashion Quadrangle, der ligger mellem Montenapoleone og Via Senato, finder du alle de mest eksklusive tøjbutikker og flotte shoppingstrøg. I Milanos berømte shoppingcenter Galleria Vittorio Emanuele kan du prøve at shoppe i et stilfuldt indkøbscenter fra 1800-tallet, som har til huse i en imponerende marmorbygning.

Buon appetito! Gourmet-retter og restauranter i Milano mangler der bestemt heller ikke, og Milanos region Lombardiet er kendt for at være den region i Italien, der producerer flest typer af ost - bl.a. både Grana Padano, Gorgonzola, Taleggio og Quartirolo, såvel som de fineste ris i Italien! På Milanos restauranter kan du derfor især glæde dig til cremet risotto, pasta og polenta med smagfulde oste.

Milano er i dag en travl handelsby med mange industrier, men det er også en by, der er usædvanligt rig på historie, kunst og kultur. I dominikanerklostret Santa Maria delle Grazie kan du fx se Leonardo da Vincis "Den sidste nadver", som viser Jesus og hans disciple. Et besøg i det verdensberømte operahus Teatro alla Scala i Milano vil bestemt være et højdepunkt på din ferie i Italien - bare sørg for at bestille billetter i god tid. Læn dig godt tilbage i de røde sæder med et glas fyldig italiensk vin og bliv berørt af de største operaer i historien.

Disse seværdigheder i Milano er også populære:

 • Castello Sforzesco
 • Pinacoteca di Brera
 • Navigli - Milanos vandveje
 • Brera-kvarteret

FAQ

Dit værelse er klar til dig på ankomstdagen fra klokken 15:00.

Adressen på Hotel Spadari Al Duomo er:
Via Spadari 11
20123 Milano

Da Milano ligger syd for Alperne, er vejret i Norditalien ganske mildt i modsætning til nord for Alperne. Vejret kan blive meget varmt i sommermånederne i Milano. Generelt ligger Milano dog i den fugtige og tempererede klimazone, så regnfulde dage om sommeren er heller ikke usædvanligt i Italiens største modeby.

Check-out skal ske inden 12:00.

Milano ligger i den naturskønne norditalienske provins Lombardiet, og byen ligger kun ca. 50 km fra grænsen til Schweiz, så du har gode muligheder for både vandreture og skitur i Alperne samt at tage på rundtur til Schweiz. Gardasøen, også kendt som Como-søen, ligger ca. 140 km øst for Milano. Her finder du også den store forlystelsespark Gardaland.