Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Eksklusiv komfort i en historisk atmosfære
Tietgensgade 35-39, 1704 Kopenhagen
Se på kort

Inklusive

 • 1 overnatning i et komfortabelt værelse efter eget valg

 • Daglig morgenmad med et stort udvalg

Det er vi vilde med

 • Opvarmet udendørs pool, sauna og fitnessområde

 • Hotellet har eget brasserie og flere barer

 • Bageriet RUG direkte på hotellet

Inklusive

 • 1 overnatning i et komfortabelt værelse efter eget valg

 • Daglig morgenmad med et stort udvalg

 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Daglig morgenmad er inkluderet

Yderligere oplysninger

 • Check-In: fra kl. 15:00
 • Check-Out: senest kl. 12:00
 • Hotellets adresse:Villa Copenhagen, Tietgensgade 35-39, 1704 København

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis det er relevant.
 • Wifi: gratis
 • Parkering: parkeringsservice for 500 kr. pr. dag
 • Brug af poolen: Der skal bestilles tid på stedet samt betales et ekstrabeløb
 • Fitnessrum: gratis

Afbestilling og ændringer

 • Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler
 • For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført.
 • For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland
Bar
Wifi
Fitness
Restaurant
Pool
Parkering
Sauna
24 timers reception
Værdiboks
Tørretumbler

Ankomst

Har du planer om at rejse i bil? Så skal du blot køre til følgende adresse:

Villa Copenhagen
Tietgensgade 35-39
1704 København

Rejser du med offentlig transport? Københavns Hovedbanegård ligger lige ved siden af hotellet, så du har kun tre minutters gåtur.

Kastrup Lufthavn ligger ca. 9 km fra hotellet. Med metro, tog og taxa kommer du til hotellet på ca. 25 minutter. 

Mellem by og hav i København

Vores hovedstad har mere end 1000 års bag sig, og byen er et overflødighedshorn af kulturelle og historiske tilbud. De historiske bydele i Indre By fascinerer med sine snørklede gader, fredede huse med smukke facader og ikke mindst Strøget, der er en af de største gågader i Europa. Københavns mange museer, fx Nationalmuseet, Statens Museum for Kunst og Tøjhusmuseet, og ikke mindst en lang række smukke kirker og slotte, drager hvert år historisk interesserede gæster fra hele verden.

For de, der savner havblik og havnestemning, er København også fuld af forfriskende ferieaktiviteter - her kan du nyde din middag eller kaffe direkte nede ved havnen eller kanalen, hoppe på en kanalrundfart og se de smukke nybyggerier i Københavns Havn eller de charmerende huse i Christianshavn og Nyhavn.

Vil du bruge din ferie i København for at få noget ægte action på vandet? Du kan tage en dukkert i de mange havnebade og bagefter varme dig i en sauna eller leje en havkajak eller SUP og komme i nærkontakt med Københavns mere våde side!

Beskrivelse

Villa Copenhagen

Både sommer og vinter byder København på en storbyferie med en blanding af luksuriøse butikker, smuk natur og ikke mindst et udsyn over historiske, romantiske bygninger og moderne arkitektur. Vores skønne hovedstad har i mange år været en af Europas mest populære destinationer for storbyferie, og det kan vi selv nyde godt af: Hovedstaden bugner af smukke hoteller, lækre caféer og charmerende byrum, og København er derfor perfekt til din weekendferie.

Hotel Villa Copenhagen er et oplagt valg, hvis du er på udkig efter et helt enestående, eksklusivt hotel i København. Den imponerende bygning fungerede i mere end hundrede år som hovedkvarter for det danske postvæsen. Stedets historie afspejler sig stadig i hotellets fascinerende rum, trapper og stemning den dag i dag. Den centrale beliggenhed lige ved Hovedbanegården giver dig ægte storbyvibes og gør, at du nemt og bekvemt kan komme til og fra Københavns seværdigheder. De eksklusive, komfortable værelser er fredelige og flot indrettede ud fra den skandinaviske designstil.

Travellers Choice Award

Den historiske bygning, der huser hotellet Villa Copenhagen har betaget de tidligere gæster med sin uforlignelige stil og behagelige atmosfære. Det rare personale og den meget centrale beliggenhed kun få minutter fra Tivoli har også givet hotellet fine anmeldelser. Alt dette har gjort, at hotellet har fået Travellers' Choice Award af Tripadvisor.

Gastronomi og barer på Hotel Villa Copenhagen

Hotel Villa Copenhagen har meget at byde på i form af kulinariske lækkerier. Med den flot varierede morgenmad er du garanteret en god start på dagen. Det imponerende udvalg er især overbevisende takket være de friske brød fra hotellets bageri RUG. Om aftenen anbefales det varmt, at du prøver hotellets brasserie Kontrast, der byder på gastronomisk forkælelse med fokus på regionale råvarer.

I løbet af dagen kan du også sætte dig i den overdækkede gårdhave og nyde en af bageriets friske pizzaer med hjemmelavet dej, inden du går videre til enten Courtyard Bar eller T37, hvor du kan nyde vin og cocktails i en klassisk, stilet barstemning. Her kan du slutte dagen af med en drink, mens du suger storbystemningen til dig og beundrer den æstetiske indretning.

Inkluderede tjenester: Morgenmad er inkluderet i prisen for dig.

Wellness og fitness på Hotel Villa Copenhagen

Hotellet er desuden en lille wellness-oase, og du kan booke luksuriøs afslapning i hotellets opvarmede udendørs pool. Svøm i det varme vand og nyd udsigten over København. Hvis du vil skrue helt op for varme og wellness, står Villa Copenhagens sauna klar - du skal blot booke tid til pool og sauna samt betale et mindre beløb i hotellets reception. Derudover giver hotellets fitnessrum dig mulighed for at holde din træning ved lige og få pulsen op.

Inkluderede tjenester: Der er gratis adgang til fitnessrummet.

FAQ

Check-in kan ske fra 15:00 på ankomstdagen.

Du kan benytte hotellets parkeringsservice for 500 kr. pr. dag.

Adressen på Villa Copenhagen er:
Tietgensgade 35-39
1704 København

Check-ud skal ske senest 12:00 på afrejsedagen.

Ja, RUG Garden-restauranten samt hotellets egen Courtyard Bar i hotellets gårdhave.

Nej, du skal booke tid og betale et mindre beløb - henvend dig i receptionen på hotellet.