Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Bo centralt i charmerende Charlottenburg
Wilmersdorfer Straße 32 (Eingang Spielhagenstr), 10585 Berlin
Se på kort

Inklusive

 • Fra 2 nætter i et Comfort-dobbeltværelse

 • Daglig morgenmad

Det er vi vilde med

 • Central beliggenhed i det elegante Charlottenburg, det gamle Vestberlin

Tæt på både de bedste steder for shopping i Berlin såvel som unik berlinsk arkitektur!

Inklusive

 • Fra 2 nætter i et Comfort-dobbeltværelse

 • Daglig morgenmad

82%
Anbefaling
527 Anmeldelser
Tripadvisor
1821 Anmeldelser
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Daglig morgenbuffet

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 15:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hoteladresse: Leonardo Hotel Berlin, Wilmersdorfer Straße 32 (Eingang Spielhagenstr), 10585 Berlin

Ekstraservices

 • Dyr: 15 €/nat
 • Wifi: inkluderet
 • Parkeringsplads: ikke tilgængelig

Yderligere personer

 • Børn fra 0 til 11 år: gratis i forældrenes seng
 • Maksimal belægning: 2 voksne + 1 barn på op til 11 år

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført. For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland
Bar
Wifi
Familievenlig
Kæledyr velkomne
Restaurant
Handicapvenlig adgang
Morgenmad
Storbyferie
24 timers reception
Cykeludlejning

Ankomst

Rejser du i bil, skal du køre til følgende adresse:

Leonardo Hotel Berlin
Wilmersdorfer Straße 32 (Eingang Spielhagenstr)
10585 Berlin

Da Berlin har et meget veludbygget transportnet, kan du hurtigt og nemt komme til Leonardo Hotel, hvis du ankommer med tog. Fra Berlins hovedbanegård er der ca. 6 km til overnatningsstedet. Fra hovedbanegården skal du tage S5 eller S7 til Bahnhof Zoologischer Garten, derefter skifte til U2 i retning af Ruhleben og stå af ved Bismarckstraße. Herfra er der ca. 2 minutters gang til hotellet.

Berlin Brandenburg Lufthavn (BER) ligger ca. 30 km fra Leonardo Hotel. Du kan komme dertil med offentlig transport på ca. 45 min.

Er du helt overvældet af alle de muligheder, som den tyske hovedstad har at byde på? Alles klar! Vi har samlet en liste over nogle af de mest elskede klassiske seværdigheder i Berlin:

 • Berliner Reichstag - Det tyske folketing lige ved den gigantiske bypark Tiergarten
 • Checkpoint Charlie
 • Alexanderplatz med Fjernsynstårnet
 • Berliner Dom
 • Brandenburger Tor
 • Museumsinsel - Museums-øen, spækket med historie, imponerende arkitektur og verdenskunst
 • Gendarmenmarkt
 • Holocaust-Mahnmal - Det åbne labyrint-monument lige ved Brandenburger Tor består af 2.711 kæmpeklodser
 • East Side Gallery
 • Tempelhofer Feld - I dag er den forhenværende landingsbane midt i Kreuzberg/Neukölln en oase for hygge og rulleskøjter!

Beskrivelse

Leonardo Hotel Berlin

Livligt, farverigt og mangfoldigt - dét er Berlin! Der er så meget at opleve på en storbyferie i den spændende tyske hovedstad. Lad dig rive med af byens spændende bygninger, gader og butikker, se (gade)kunst og kreativitet på nærmest hvert gadehjørne og nyd den særlige atmosfære i metropolen ved floden Spree. Udover Berlins historiske seværdigheder som fx Brandenburger Tor og Fjernsynstårnet, kan du glæde dig til billig shopping og lækre secondhand-butikker, ligesom du kan udforske Berlins bydele med deres fascinerende forskellige karakterer, caféer og livlige byliv. 

Leonardo Hotel Berlin ligger tæt på den berømte Kurfürstendamm, også kaldet Ku'Damm, i det smukke Charlottenburg, som var en del af Vestberlin. På hotellet får du et smart, moderne design og en nem ferie i Berlin: Takket være beliggenheden kan du nemlig hurtigt komme til de bedste shoppingmuligheder og restauranter. Du er også kun en kort gåtur fra museet Berggruen med mange værker af Picasso og det imponerende Charlottenburg Slot med sin enestående park ud til floden Spree. Skal du på opdagelsesrejse i andre bydele såsom det gamle Mitte, det rå og hippe Wedding eller farverige Neukölln, kan du blot hoppe på U2-linjen lige ved hotellet - så når du de fleste af Berlins største seværdigheder på kort tid.

Mange tidligere gæster er så begejstrede for deres ophold på Leonardo Hotel Berlin, at de gav topkarakter på anmeldelsesportaler som Tripadvisor og HolidayCheck. Her roser de frem for alt de rene og rare værelser, den rolige, men godt forbundne beliggenhed og at man får meget for pengene.

Kulinariske glæder på Leonardo Hotel Berlin 

Få den bedste start på en begivenhedsrig dag med den store morgenbuffet på Leonardo Hotel Berlin. Glæd dig til et bredt udvalg af økologiske produkter, som du kan nyde i den moderne morgenmadssalon. Når du vender tilbage til hotellet om aftenen efter en lang dag med sightseeing, byder hotellets egen bar og lounge Wilma's dig velkommen med drinks, tyske øl og en hyggelig atmosfære.

Inkluderede services: Den daglige morgenmadsbuffet er inkluderet i prisen.

På lækker og billig ferie i Berlin

Berlin er et prisvenligt sted for os danskere, så hvis du skal på en lidt billigere rejse, hvor frihed og kreativitet er i centrum, er Berlin et must! Den tyske storby anses da også for at være et af de mest historisk vigtige, åbentsindede og kulturelt mangfoldige byer i verden. Faktisk er det oplagt at tage et spontant smut til Berlin, selv med et lille rejsebudget. Når først du har sørget for overnatning, er det nemlig billigt at spise ude på lækre restauranter i Berlin, hvor du ofte kan få både hovedret, dessert og drikkevarer til under 20 euro pr. snude! Ligeledes kan du nemt finde frokost i form af en mættende sandwich eller döner for under 5 euro.

Også transporten rundt i Berlins gode offentlige trafik med S-Bahn, U-Bahn, sporvogne og busser: En 24-timers billet for hele Berlin koster knap 65 kr. - slå dén, Rejsekortet! På den måde kan du komme rundt til alle de gratis og unikke seværdigheder, som Berlin byder på: Se East Side Gallery med de kunstnerisk udsmykkede rester af Muren, nyd de mange udsigter til floden Spree i den enorme Treptower Park og oplev bylivet i Berlins hippeste kvarterer Neukölln, Wedding og Friedrichshain.

FAQ

Adressen på Leonardo Hotel Berlin er: Wilmersdorfer Straße 32 (Eingang Spielhagenstr) 10585 Berlin

Check-out skal senest ske 12:00 på afrejsedagen.

Ja, den daglige morgenbuffet er gratis for dig.

Dit værelse er klar til dig på ankomstdagen fra klokken 15:00.

Du kan booke dobbeltværelset Comfort på Leonardo Hotel Berlin.

Ja, for 15 €/nat kan du tage din firbenede ven med dig.