travelcircus

Maldron Hotel Dublin Airport

Dublin Airport, K67 T6P6 Dublin
Se på kort

Maldron Hotel Dublin Airport

4
Oplev den irske livsglæde i hovedstaden på den grønne ø

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenmad

 • Shuttlebus fra og til lufthavnen 24 timer i døgnet

Det er vi vilde med

 • Kun 3 minutter fra Dublins lufthavn

Prøv én af de himmelske kaffe-kreationer, der er hjemmeristet i hotellets eget kafferisteri.

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Daglig morgenmad

 • Shuttlebus fra og til lufthavnen 24 timer i døgnet

72%
Anbefaling
95 Anmeldelser
Tripadvisor
1886 Anmeldelser
2

Vælg tilvalg

Tilgængelige tilvalg afhænger af det valgte værelse. Du har mulighed for at booke ekstra oplevelser, fx massage, spa, tennisbane, fodboldtræning for børn m.m. Vælg værelse først.

Beskrivelse

Maldron Hotel Dublin Airport

Irlands livlige hovedstad er ikke kun et besøg værd på Sankt Patricks Dag, men tiltrækker besøgende hele året rundt med sine farverige gader, imponerende arkitektur og unikke seværdigheder. Hvis du starter din spadseretur langs den livlige Grafton Street ved det berømte Trinity College og går sydpå, ender du ved  Dublins "grønne lunge", St. Stephen's Green. Undervejs kan du lytte til lyden af de mange gademusikere eller købe en souvenir i det berømte butiksstrøg.

Ikke langt fra alle de kulturelle højdepunkter ligger det moderne 4⭑ Maldron Hotel Dublin Airport. Ankom afslappet i Dublin Lufthavn, som ligger i umiddelbar nærhed af hotellet, tag den gratis shuttlebus til hotellet - og tilbring en begivenhedsrig ferie i den irske kystby, der byder på masser af charme og traditionelle delikatesser.

Travellers Choice Award

Det 4⭑ Maldron Hotel Dublin Airport har en førsteklasses beliggenhed lige ved siden af Dublin Lufthavn. Takket være de lydisolerede vinduer er der behageligt stille på de hyggelige hotelværelser, og du vil hurtigt komme i en afslappet feriestemning. Tidligere gæster er begejstrede for den høflige service, som du mødes med fra det allerførste øjeblik. Hotellet har med rette fortjent den eftertragtede Travellers’ Choice Award.

Gastronomi på Maldron Hotel Dublin Airport

Findes der en bedre måde at starte en ferie på end at få en solid morgenmad? På Maldron Hotel Dublin Airport får du et stort udvalg af traditionel irish breakfast og sund morgenmad. For at give dig en god service, serveres der søde og salte lækkerier direkte ved dit bord. Når restauranten vælger de friske kager, frugter og pålæg lægger de stor vægt på regionale og sæsonale råvarer, og menuen byder også på mange vegetariske og veganske alternativer.

De, der skal nå et tidligt fly eller ønsker at bruge de tidlige morgentimer på sightseeing, kan bede om at få sammensat en sund morgenmadspakke to-go ligeledes nyde en skøn Red Bean-kaffe på vejen.

Det talentfulde team på restauranten Grain & Grill giver dig et kulinarisk udvalg af alt fra klassiske europæiske retter til asiatisk inspirerede delikatesser. Det passer perfekt sammen med en god vin fra husets særligt udvalgte vinkort. For at gøre din storbyferie og Dublin-oplevelse perfekt er en kølig drink på en traditionel irsk pub naturligvis et must. Afslut dagen med en frisk tappet Guinness eller en eksotisk cocktail i hotellets egen bar. Her finder du også direkte udsendelser af særlige sportsbegivenheder, så du kan nyde de største sportssejre i selskab med andre.

Inkluderede services: Den daglige morgenmad er inkluderet i prisen..

Bar
Familievenlig
Restaurant
Parkering
Handicapvenlig adgang
Morgenmad
Storbyferie
Shuttleservice
Opbevaring af bagage
Café
Værdiboks
 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg
 • Inklusiv daglig morgenmad
 • Inklusiv brug af transferbus til/fra lufthavnen

Vigtig information om din rejse:

Det er dit eget ansvar at orientere dig inden din rejse om de gældende nationale/regionale covid-restriktioner. Du kan desuden finde aktuelle rejsevejledninger på Udenrigsministeriets hjemmeside . Hvis du ikke må rejse på grund af de gældende regler, bedes du kontakte vores kundeservice. Der kan desuden i øjeblikket være afvigelser i servicen/tilbuddet på stedet. Disse eventuelle begrænsninger vil primært vedrøre eventuelle wellness-/fitnessområder samt eventuelt restaurant- og barområder.

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 14:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hoteladresse: Maldron Hotel Dublin Airport, Dublin Airport, K67 T6P6 Dublin, Irland

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet hvis relevant
 • Wifi: gratis
 • P-plads: findes ved hotellet, eventuelt med betaling

Afbestilling og ændringer

Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført. For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Vigtig information om din rejse:

Det er dit eget ansvar at orientere dig inden din rejse om de gældende nationale/regionale covid-restriktioner. Du kan desuden finde aktuelle rejsevejledninger på Udenrigsministeriets hjemmeside . Hvis du ikke må rejse på grund af de gældende regler, bedes du kontakte vores kundeservice.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland

Ankomst

Hvis du rejser i bil, skal du indtaste følgende adresse i dit navigationssystem:

Maldron Hotel Dublin Airport
Dublin Airport
K67 T6P6 Dublin
Irland

Rejser du med tog? Hotellet ligger ca. 13 km fra Connolly Station. Med bil eller taxa tager turen 18 minutter. Med bus tager det ca. 40 minutter. Tag bus nr. 41 til Maldron Hotel, stop 3669, og gå det sidste stykke.

Dublin Lufthavn ligger blot 267 m fra hotellet. Hvis du lander der, kan du gå til hotellet fra begge terminaler på 3 minutter. Hvis du har ekstra bagage med, er der en gratis shuttlebus til hotellet hver halve time.

Gå på opdagelse i Dublin

Kultur, kreativitet og et sjovt byliv - dette og meget mere venter dig på din ferie i den smukke by ved floden Liffey. Hvis du er interesseret i Irlands unikke georgianske arkitektur, bør du helt sikkert besøge Dublins historiske rådhus. Rådhuset er udsmykket med storslåede malerier, og massive søjler støtter den imponerende dekorerede kuppel i rotunden, som man kan besøge og beundre hver dag med fri entré. Dublins bybillede er altid fyldt med aktivitet - ikke underligt, at byen har den yngste befolkning i Europa! I Temple Bar-kvarteret finder du mange hyggelige pubber, hvor du kan drikke den berømte Guinness, danse til lyden af irsk folkemusik og opleve den irske charme og åbenhed på egen hånd.

Dublin har også mange andre seværdigheder, som du ikke bør gå glip af under dit ophold i denne hyggelige by:

 • Trinity College
 • Guinness Storehouse
 • St. Patrick’s Cathedral
 • Kilmainham Gaol (Fængselsmuseum)
 • Game Of Thrones Studio Tour - se de originale kostymer, rekvisitter og kom bag kulisserne på kultserien!
 • Dublin Castle
 • Irish Museum of Modern Art

FAQ

Hotellet har følgende adresse:
Dublin Airport
K67 T6P6 Dublin
Irland

Udtjekning skal ske senest 12:00 på afrejsedagen.

Ja, parkering er tilgængelig på hotellet for alle hotellets gæster. Der opkræves betaling..

Dit værelse vil være klar til dig på ankomstdagen fra kl. 14:00.

En gratis shuttleservice fra hotellet til lufthavnen og retur er tilgængelig 24 timer i døgnet. I løbet af dagen kører shuttlebussen hvert 30. minut.

The Grain & Grill er hotellets restaurant, hvor du kan glæde dig til alverdens retter, lige fra det klassiske europæiske køkken til asiatiske delikatesser. I caféen kan du nyde hjemmebag i løbet af dagen og om aftenen vil hotellets bar forkæle dig med kølige drinks og snacks.