Over 1 million glade rejsende
Kvalitetstestede premium hoteller
CO2-kompenserede rejser
Har du spørgsmål?
Ring til vores kundeservice - vi taler engelsk og tysk
Ring til os
Travelcircus
Moderne atmosfære og komfortabelt design i hjertet af en traditionsrig by
Gedimino Ave 23, LT-01103 Vilnius
Se på kort

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Inklusiv daglig morgenbuffet

Det er vi vilde med

 • Moderne fitnessområde på hotellet

 • Tre forskellige hotelbarer

Inklusive

 • Fra 1 nat i et værelse efter eget valg

 • Inklusiv daglig morgenbuffet

80%
Anbefaling
13 Anmeldelser
Tripadvisor
36 Anmeldelser
 • Overnatning i et værelse i den reserverede kategori
 • Inklusiv daglig morgenmad

Yderligere informationer

 • Check-in: fra 14:00
 • Check-out: senest 12:00
 • Hoteladresse: Neringa Hotel Vilnius, Gedimino Ave 23, LT-01103 Vilnius

Ekstraservices

 • Turistskat: betales på stedet, hvis relevant.
 • Wifi: inkluderet
 • Parkering: 20 €/nat
 • Kørselsservice: Transport fra lufthavnen 30 €

Afbestilling og ændringer

 • Betingelserne findes i arrangørens (Wagner Kurzreisen GmbH) almindelige forretningsbetingelser for rejseaftaler
 • For rejser med køb af billetter (fx udstillinger, musicals, koncerter) udgør afbestillingsgebyret 100 % af billetprisen straks efter at bookingen er gennemført.
 • For anmodninger om ombooking af rejsen til en anden dato bedes du senest 7 dage før ankomst kontakte vores serviceteam på [email protected], skriv på dansk eller engelsk.

Rejseselskab

Ansvarligt rejseselskab
Wagner Kurzreisen GmbH.
Wagner Kurzreisen GmbH
Aroser Allee 76 13407 Berlin Tyskland
Bar
Wifi
Roomservice
Restaurant
Wellness-område
24 timers reception
Shuttleservice
Tørretumbler

Kørselsvejledning

Bilister skal køre til denne adresse:

Neringa Hotel Vilnius
Gedimino Ave 23
LT-01103 Vilnius
Litauen

Du kan nå hotellet fra Vilnius togstation på 15 minutter med buslinje 1 eller 7. En taxitur kan tage op til 10 minutter afhængigt af trafikken.

Syd for byen ligger Vilnius Lufthavn. Med bil eller offentlig transport tager turen til hotellet 15-25 minutter afhængigt af trafikken.

Kulinariske højdepunkter i Vilnius

Vilnius er ikke et egnet feriemål - en misforståelse, som stadig er udbredt blandt unge mennesker i dag. Mange kender ikke engang navnet på den litauiske hovedstad, som har så meget mere at byde på end gamle kirker. En detur til den gamle bydel er uundgåelig under et besøg. Her venter ikke kun historiske huse, katedraler og barokarkitektur på dig, men også mange velsmagende fristelser, som alle vil nyde:

 • Den lyserøde rødbedesuppe byder på en drømmende farve og en lige så drømmende smag. Suppen serveres traditionelt kold og er et absolut blikfang.
 • Dumplings fyldt med croutoner er særligt populære i juletiden. Men Cepelinai satte en stopper for det kedelige brødfyld. Uanset om det er med hakket kød eller ostemasse, er det en ægte nationalret i Litauen.
 • Noget sødt bør aldrig mangle! I lighed med den tyske Baumkuchen er Šakotis et must, og ikke kun for børn.

Men Vilnius byder også på romantiske øjeblikke. Ved juletid vil du blive omsluttet af duften af de delikatesser, der pryder udstillingerne på julemarkedet i den gamle bydel. Omgivet af lysene, der funkler i sneen som små stjerner, kan du nyde en aften fuld af indtryk.

Beskrivelse

Neringa Hotel

De brostensbelagte gader pryder byens centrum, barokbygninger tårner sig op til højre og venstre og giver den litauiske hovedstad ved Vilnia-floden sit slående fabrikerede udseende. Fra Morgengryets port til de utallige kirker og katedraler og den grønne promenade langs floden - tag på opdagelse i Vilnius og oplev en uforglemmelig storbyferie!

Din faste følgesvend under dit ophold i Vilnius er Neringa Hotel. Uanset om du er et barn eller en ældre borger, tilbyder overnatningsstedet et behageligt sted at bo for alle, ikke langt fra den gamle bydel. Hotellet imponerer først og fremmest med værelsernes moderne udseende, mens restauranten brillerer med specialiteter fra det litauiske og internationale køkken og et fascinerende design.

Tidligere gæster fortæller begejstret om den gode atmosfære, som hotellet udstråler. Rummelige værelser i et moderne design er det perfekte sted at bo. Morgenmaden beskrives som varieret og alsidig. Desuden fremhæves det venlige personale på kendte bedømmelsesplatforme, herunder Tripadvisor og Holidaycheck.

Kulinariske lækkerier på Neringa Hotel

Vilnius, som hovedstad i et traditionsrigt land, kombinerer kulinarisk kunst og kultur som næppe nogen anden by. For at opdage alle hemmelighederne og seværdighederne bør du forlade din bolig udhvilet om morgenen. Den varierede morgenbuffet er bare et godt sted at starte. De varme og kolde retter afrundes med en aromatisk kaffe eller varm te, som vil give dig en behagelig følelse i byens travlhed.

Når din mave knurrer om aftenen, kan du besøge hotellets egen Neringa Restaurant. Restauranten har eksisteret siden 1959 og tilbyder de fineste råvarer i en moderne præsentation. Du kan finde alt, hvad dit kulinariske hjerte begærer, fra litauiske klassikere til internationale retter og vegetariske retter. Har du ikke lyst til at forsvinde ind på dit værelse efter middagen? Der er desuden tre barer på hotellet, hvor du kan tage en godnatdrink eller slappe af på en aften:

 • Lobby Bar - for rejsende, gæster og beboere.
 • Basement Bar overrasker med sit unikke disco-look.
 • I Rooftop Bar er der ingen grænser - cocktails med udsigt over byen.

Inkluderede tjenester: Daglig morgenmad er inkluderet i prisen for dig.

Fitness på Neringa Hotel

Sportstyper og alle dem, der ønsker at blive det, skal passe på! Hotellets fitnessområde har alt det udstyr, du har brug for til en god træning. Mens du styrketræner dine muskler med vægte eller træner din udholdenhed på løbebåndet, kan du se ud over Vilnius' hustage. Træningen klarer sig bare af sig selv!

FAQ

Ja, hotellet tilbyder parkering, som du kan benytte mod et gebyr på €20 pr. nat.

Ja, du kan træne lige så meget, som du vil, i hotellets fitnessområde.

Adressen på Neringa Hotel Vilnius er:
Gedimino Ave 23
LT-01103 Vilnius

Dit værelse vil være klar til dig fra 14:00 på ankomstdagen.

Check-ud skal ske senest 12:00 på afrejsedagen.